Strumfi de iulie-august 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

oana/ghinetz, noua nu ne-a zis nimeni niciodata ca nu am voie sa ii dau lapte 2 ore dupa vaccin!!!! bine ca stiu macar acum! habar nu aveam!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

oana/ghinetz, noua nu ne-a zis nimeni niciodata ca nu am voie sa ii dau lapte 2 ore dupa vaccin!!!! bine ca stiu macar acum! habar nu aveam!

Si noua ne-a spus pediatrul la fel - sa nu suga doua ore dupa vaccin, sa nu se intepe intramuscular o luna. Sincera sa fiu, chestia cu mancatul ma ingrijora mai tare - norocul nostru a fost ca dupa vaccin dormea neintoarsa si cate 3 ore jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Si noua ne-a zis la fel: "2 ore nu mananca" (nu stiu daca interdictia se refera numai la lapte, dar cum David mananca numai lapte...). Dar nu am idee de ce sau ce riscuri ar fi.
Parca citisem odata ca e valabila chestia asta daca se administreaza (si) oral, ceea ce mi s-ar parea mai logic (medicamentele, din cate stiu eu, nu se administreaza cu lapte, ca nu se face absorbtia la nivelul stomacului).
Noi nu am luat vaccin pe cale orala, si totusi pediatra ne-a zis sa nu manance 2 ore .

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si eu stiam de doua ore fara lapte si fara injectii dar nu mai stiu cit timp.Dar ca nu are voie antibiotic oral nu stiam.
Anduzy e bine sa-i vada un medic pediatru.

Cafera ai niste fete....frumoase foc.Cea mare va fringe multe inimi (daca nu a inceput deja).

A venit rindul meu sa ma pling ca-i greu cu 2 copii.Parca se lupta pentru maxim de atentie din partea mea.Si de fiecare data cistiga cel mare ca-i mai insistent (si mai obraznic).Acum vad ca se joaca singur.

Aylin ca fapt divers iti spun ca in maternitate la Iasi li se dadea copiilor ceai(era canicula si sa nu se deshidrateze-a baut si Andrei o data).Cind am intrebat asistenta cum se face ceaiul mi-a zis ca se fierbe zahar cu apa si se face o anumita concentratie.Nu mi-a zis c-ar fi glucoza.
Acum nu stiu ce sa zic de Eurespal.Pina la urma medicul stie raportul beneficii/riscuri.
Dar daca gindesc ca si medicii de la Iasi stiau ca se da zahar la copii nu mai stiu ce sa mai zic(tot medici erau).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

mda, noua nu ne-a zis nimeni nimic. si in consecinta, bineinteles ca o fi mancat fata! ca acum, cine mai tine minte exact?! macar acum stiu sa intreb.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata! Multumim de cafeluta, Violeta, mmmmm, e buna tare

Cafera ai niste fetite dragalase foc . Si imi place tare mult sarafanul ala maro

Monicabo totul tine de perspectiva ta asupra lucrurilor. Nu cere prea mult de la tine, nu te raporta la ceilalti si gandeste-te ca programul ti-l face doar strumful tau. Astfel vei reusi sa depasesti depresiile si sa fii chiar multumita de tine si, ce e mai important, copilul tau va avea parte de mai multa atentie si daruire din partea ta. Stiu ca e aiurea sa le vezi pe toate imprastiate sau sa fie praf pe mobila, pe covoare, pe ferestre... dar eu cred ca Dzeu ne-a dat o viata nu ca s-o petrecem trebaluind fara rost, ci ca sa invatam sa ne apreciem si sa iubim aproapele si pe noi insine.

Eu cele mai multe frustrari le aveam in legatura cu faptul ca nu reuseam sa gatesc, sa fie luna la mine in camera, sa tot curat robotul de bucatarie, frigiderul sau altele (ca ceilalti nu fac asta, ce, doar nu aunt ale lor, dar le folosesc tot timpul ; dar se compenseaza cu faptul ca nici eu nu fac curat pe hol, de ex.). Ma enervam si eram tot timpul suparata si totul se rasfrangea in mica parte si asupra Lorinutei, adica nu mai vorbeam dulce cu ea, nu stateam sa ma joc cu ea, uneori ii vorbeam cu un ton mai grav... Acum stau dupa Lorinush, ea imi face programul si sunt mai calma, mai linistita.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lialuminos spune:

Intrebare ... intrebatoare! Cat sa ii dau la bebe sa manance (altcea decat lapte), cat vrea el sau sa il fortez sa pape cat as considera eu ca ar fi suficient? Suntem in a 10-a zi de diversificare si mi se pare ca nu progresam deloc, ba din contra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by lialuminos

Intrebare ... intrebatoare! Cat sa ii dau la bebe sa manance (altcea decat lapte), cat vrea el sau sa il fortez sa pape cat as considera eu ca ar fi suficient? Suntem in a 10-a zi de diversificare si mi se pare ca nu progresam deloc, ba din contra...

Lia, mama lui Andrei-Alian (24.08.2007)

http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=37306&cid=33459

E tare dulce Alian. Mai ales printre carti...

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ooooooooo, am uitat! Nu cred ca trebuie sa-l fortezi sa manance. Masa trebuie sa fie o placere.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by lialuminos

Lia, mama lui Andrei-Alian (24.08.2007)

http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=37306&cid=33459

Si eu cred ca nu trebuie fortat copilul sa manance. Oricum, abia ati inceput diversificarea, 10 zile este putin. Sunt sigura ca va incepe sa pape mai bine, au mai spus si fetele cu pregatire medicala ca nu raman copiii nediversificati. S-ar putea sa intampini probleme mai mari daca il fortezi sa manance.

Mami de Dani

Mergi la inceput