Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(80)
Raspunsuri - Pagina 19
mussara2000 spune:
SOVI -- Dupa cate stiu eu nu e bine sa faci spalaturi in vagin, acolo exista o flora bacteriana care nu trebuie distrusa.dar poate daca medicul ti-a indicat e ok. dar eu asa stiu ca nu-i voie.
si eu am eliminari am dat si analize totul este curat si eliminarile atata timp cat nu au miros si culoare dubioasa , e bine.
AVEM 35 SAPTAMANI
sovietica spune:
Musa, mi-a zis dr homeo sa mai fac cand si cand, ca eu am o rana pe col :(
sovi
27+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
sovietica spune:
Fete, credeti ca am sanse sa imi dea cineva cutii mai maricele MOKA? sa bagam lucrusoarele.
sovi
27+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
numeioana spune:
Ce bine ca a scris Naty! Sa speram ca ne mai tine la curent cu noutatile... Vreau sa stiu cum e Iulia, cum arata... ce reactie a avut cand a strans-o in brate...
Va dati seama ce emotionant e!! Randunicile deja mamici stiu mai bine ce inseamna...
Offff, v-am zis ca am comandat o salteluta de infasat de la Cam - Smeraldo Rinforzato si n-am primit niciun telefon sau mail de la site-ul respectiv (ejunior.ro). Cred ca sunt neseriosi, dar asta e, pt ca salteluta n-am gasit-o decat pe site-ul asta. Pe celelalte e indisponibila. Nu stiu daca sa comand alta... alt model. O vroiam pe-asta pt ca avea baza de lemnsi era mai grea (2,5kg) si nu stateam cu teama sa nu cada de pe comoda. (Comoda am comandat-o si nu are exact dimensiunile saltelutei, e putin mai mare...)
Despre scurgeri....la mine sunt asa cum au fost intotdeauna... Vad ca nici nu m-am umflat pana acum...vizibil... pt ca degetele sunt mai groase si nu mai pot verigheta sau inel, dar la picioare nu observ nimic. Cu mancarimile stau eu prost.
Zoze, cum e cu mancarimile? Ai scapat de ele? Pe mine ma apuca seara, cand trebuie sa dorm...
Ioana
36+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zozela spune:
Iuuhuuu!!Avem vesti si de la Steelaa!!
Iata-le:
Contractiile au mai slabit-o putin,dar mai sta pana maine-macar-sa mai faca cateva injectii.Daca o lasa pana maine-atunci vine acasa.-Cred ca o sa-i trimit un SMS sa o incurajez sa mai stea la spital daca se poate,sa nu ceara acasa,acolo e in siguranta!Spune ca a trecut si Dr. Nataliei pe la ea si ca i-a spus ca Naty e bine si ca Iulia respira singura!Ne spune sa ne rugam in continuare pt.Naty-de ea nu zice nimik!!Si pentru tine ne rugam,Steelaa!!
Ne mai multumeste pt.grija si ne pupa pe toate!!Se pare ca tot George va fi mesagerul ei n0.1-azi!!Te asteptam cu vestile bune-George!!
Doamne-ai grija de fetele noastre dragi!!
Ela..
in 33+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
numeioana spune:
Yupyyyyyyyyyy, bravo Stelaaaa!! Esti spre bine!! Ne rugam pentru tine si pt Naty cu puiul ei!
Ioana
36+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
Stela, tine-te tare! Sa plece contractiile alea de tot, si tu sa vii acasica!
Bineinteles ca ne rugam si pentru tine, nu esti si tu randunica noastra? Si doar ai vazut ce unite sunt randunicile, nu? 
George te asteptam cu vesti!
Kya
29+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
Ali_bia, taareee!!
Zozeeee, multumim de vestile bune!!!
Bravooooooooooooo Stelaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LUNY
,
in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
SOVI,ai sanse sa iei cutii pentru hainute de la hipermarket-uri,tip Metro,Selgros...eu de acolo ma "aprovizionam",la iesire mereu erau cutii goale!
Simo,mamica lui DAVID
,
35+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
zozela spune:
Ramo!Cred ca o sa pun
in curand pe tine!!Ia sa stai tu mai mult timp la orizontala,ca acum mi-am dat seama ca ai frumusetea aia de fir pe col-si nu ai stare deloc!!
Pupicei!
Da Musia-ai vazut ce bine ne-a facut?!
Sa stii ca asta am simtit si eu!!
tizo!
Sovi esti motivata!
Cred ca din cauza emotiei cauzate de intalnirea cu sufletelul tau-ai trecut prin starile alea!Pup io de fata!
Adela!Tie cum iti mai e?Esti bine?!
Ali merge si pe NV!!
Garantez!
Sovi eu am vazut cutii-free-la Metro,la iesire!Chiar era pus un afis acolo prin care spuneau ca-s free!..Asta in Craiova..![]()
Ioana nu-mi aminti de mancarimi!!
Ma innebunesc!!Intr-adevar, si la mine tot seara ating apogeul,dar ma mai apuca si peste zi!
La mine vad ca e mai bine-totusi de cand ma ung cu uleiul pt.BB inainte de culcare!
Gata si cafeaua!Va poftesc!!!
Doamne-ai grija de fetele noastre dragi!
Ela..
in 33+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos