Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(80)
Raspunsuri - Pagina 17
zozela spune:
Fetelor dau o cafea decofeinizata ca eu una mor de pofta..Mai ales dupa noaptea trecuta!!
Frumos a fost ca a stat si randunicul cu mine-si el avea servici saracul..Am stat si-am ciripit cate-n luna si-n stele!!Am vorbit despre Naty si Iulia,despre bebelusul nostru,despre trairile,emotiile fiecaruia,despre voi fetelor,despre oameni..in general..Parca eram doi prieteni vechi-care nu se vazusera de-un sac de timp!!!
A fost tare placut-pt.ca oricum nu aveam somn..si-asa mi-am ocupat timpul-frumos!
Haideti ca fug sa pun de cafea!!

aaah..Acum am citit-Oana!!Bravo!!Ce colega buna!!
..Inseamna ca si ei merita..
Ela..
in 32+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
clauclau spune:
Mami, la mine apare ca nu ai PM-ul activat....Cum vine asta? ![]()
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
35 + cu
Rebecca
AMR 26 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
ramo_cata spune:
buna mamici...am avut o noapte f agitata ...cred ca din cauza vestilor primite despre naty si iulia iar de dimineata cand m-am trezit sa-l conduc pe puiul meu pana la usa primele cuvinte au fost'pui a nascut mamica de care ti-am zis o fetita de 1300g'...sper ca bunul D-zeu sa o intareasca pe iulia si sa fie sanatoasa...iar mami naty sa se refaca cat mai repede dupa cezariana sa-si poata mangaia si pupa fetita iubita....se vede ca e o fetita puternica..
zoze-am citit msg tau...doamne ajuta sa fie bine...
ali-bafta la dr azi iti tinem pumnii...
mami-
pucca -si eu am o secretie,fara tamponele de zi nu stau...dar mai fac tratament cu clotrimazol din cand in cand ca sa nu fac vreo infectie mai nasoala ...
va pup pe toate si sa aveti grija de burtici ..multa bafta mamicilor care merg la doftoreata azi
ramo26
+
29 sapt
bebicul_meu
mussara2000 spune:
Neata tuturor.
De obicei noi ne trezim mai tarziu dar azi am fost matinale si n-am mai avut somn stiam aseara de greutatea Iuliei dar nu stiam cum se simte, dar daca a afcut mare galagie si respira singurica DUMNEZEU A FOST LANGA ELE AMANDOUA.
LE DORIM TOT BINELE DIN LUME SANATATE , POFTA DE PAPA SA AIBA PAPUSICA DE IULIA SI SA ADAUGE CAT MAI REPEDE. SI LUI NATY MULTA RABDARE SI RECUPERARE RAPIDA.
DOAMNE AJUTALE
AVEM 35 SAPTAMANI
luny spune:
Pucca, o secretie mai abundenta este normala in sarcina, si eu am...fara sa fie vreo probleme..daca miroase si are alta culoaredecat de obicei, atunci e de facut analiza.
LUNY
,
in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
Fetelor, vreau sa-mi cumpar biberoane. Alea de la Bfree.
Aveti sau ati avut cele cu bebei?
Sor-mea mi-a zis ca sunt super bune dar vreau si parerea voastra.
Pidana
, merci pt mail.
Alina
27+
Vlad Alexandru
http://www.dropshots.com/ursuleata14#date/2008-01-06/22:53:35
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
mussara2000 spune:
zozela asa am patit si eu asta noapte cu sotul am mers sa dorm pe la 1 si sa trezit si el si i-am spus noutatea cu Naty si am inceput sa povestim de multe si de toate, numai batranii se mai trezesc la mezul noptii si incep sa povesteasca, asa eram si noi asta noapte in conditiile in care randunoiul trebuia la 4 sa mearga la servici.
Am vazut aseara cum a inceput si el sa simta ca vine ziua cea mare.
AVEM 35 SAPTAMANI
pucca spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri.Si la mine este ca si pana acu, poate un pic mai abundenta dimineatza, un pic albicioasa curata, fara miros.
Are vreuna dintre voi masurat la eco,indicele AFI pentru lichidul amniotic?
+30,
Bianca Maria
sovietica spune:
Eu iar o sa fiu trecuta pe lista de chiulangioaice, da n-am ce sa-i fac! pana acum am pritocit cu mesterii lista cu masuratori, materiale, bani, modele, etc... acu tre sa fac mancare, sa spal vase, sa golesc un dulap din bucatarie si sa rearanjez in altul nou, sa mergem sa cautam usi care sa mearga cu parchetul de bambus si nu mai stiu ce.
N-am pus deoparte decat 2 neuroni pt a citi repede-repede vestile de aici.
Zoze, sarumana pt vesti, sa NE traiasca prima maimutzica-randunica, ma bucur enorm ca a reusit Naty sa ne trimita azi sms, asta inseamna ca deja e mai bine. Si faptul ca Iulia respira singura si a avut plamani sa tzipe, e SUPER!! Doamne ajuta in continuare!
Mami, la 14.15 am programarea la dr Predoi, sunt sanse mari sa ne vedem!
Bine ca mi-ai zis ca pot avea tupeul sa ii zic chiar doctorului sa vad maternitatea. Asta inseamna ca pot sa il intreb tot pe el tot ce vroiam sa stiu despre maternitate. Si toate pretentiile mele despre nastere!
Iar la unchiu, n-am cum sa ii aduc duminica prietenii tot lui pe cap, una ca nu vreau sa abuzez si a 2-a ca el va avea casa inca plina cu rudele din provincie. Las, ca oricum ma ajuta cu juma din problema!
Iti doresc sa iti fie tie bine in raport cu soacra, si sa se verse cat mai putin sange :))
Sanatate multa la racitutze si bafta cui merge la control! Mare treaba sa auzi vesti bune de la doctor!
Floriio, sa dea DD sa iti fie contagioasa starea!
Bubu, sa ai parte de tihna multa in concediu. Si de bb cum ti-l doresti!
Clau, si cine mai vrea sa dea pm cuiva care n-are activat, eu cand am vrut sa ii trimit lui Mami pm, m-am dus in inboxul meu, am apasat pe butonul "new pm" si am scris nick-nameul respectivei. Cel putin la mami a functionat.
NU mai stiu cine intreba de secretii, am la greu (inodore), homeopatul mi-a zis clar sa convietuiesc cu ele, ca nu imi fac rau. Eu din cand in cand mai fac spalatura cu galbenele si pun argila peste noapte intravaginal, ca sa aseptizez.
Eu am avut cea mai de kk noapte (in afara celor in care am fo racita) decand sunt gravi! Am remarcat ca dupa fiecare morfofetala mi-a fost naspa, si mie si lui sasha care se agita de numa! De n-am gafait si ce apasari aveam in piept, si ce surescitare si stateam parca tot timpul cu plansul in gat. L-am trezit pe Om sa ma descante, ca ziceam ca poate tigancile alea 3 care care stateau bot in bot cu noi si asteptau la dr Herghe mi-au facut pocinogul. Or fi vazut ca le-am barfit la urechea randunoiului ca imi mai tuseau direct in nas fara macar sa puna mana la gura.
oi ce m-am intins la vorba! V-am pupat, sper cand mai intru sa vad numai vesti bune!
Editez! ce dlagutz arata prima pagina unde scrie ca s-a dat startul si de una bucata Iulia!
sovi
27+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
adela achim spune:
Buna rindunici...
Iulia bine ai venit pe lume,sa fi sanatoasa,si sa-ti bucuri parintii care mult te-au asteptat....
Naty felicitari mamicuto,sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa va ocroteasca ingerasul mult iubit....Multa putere de lupta in continuare,noi sintem alaturi de voi....
Stau si pling si nu-mi vine sa cred ca s-a dat startul,ma uit si pe RTL la nasteri si m-au coplesit emotiile....
Stela esti in rugaciunile noastre,am inteles ca s-ar putea sa fi acasa azi...Doamne ajuta!
Va
pe toate,toate
Adela
34+cu STEFAN