Mamici de septembrie-octombrie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amisor spune:

draga nocom, tu deja ai trecut prin momentele prin care trecem noi acum... cum spune si Codruta tu sti mai bine decat noi ca nu prea ai ce vedea acum la ecograf. noua ne arata acolo un saculet de-un cm si suntem mirate, emotionate, curioase... sti tu mai bine ca noi.

imi pare rau ca aveti greturi, dar las..ca trec si nici nu o sa mai stiti de ele cu bebele in brate..

AMIcu BEBE9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Hello, gagics!

Bun venit noilor gravidoase, sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi!

Eu am cateva zile infernale la munca, incerc sa nu ma stresez si sa ma enervez prea tare. Ieri am anuntat la serviciu de fasolica mea, lumea foarte incantata, ce sa zic
Constat ca eu sunt cam pe dos: n-as zice ca am tocmai insomnii, dar dorm putin. Aseara m-am culcat pe la 1 fara 15 si la 6 si jumatate m=am trezit singura, fara ceas. Am stat pana a sunat ceasul in pat cumintica :)
In rest... si mie mi-e dor de fasolica sa-l mai vad, desi au trecut 2 zile de la ultima eco .
Teo iti spun si eu ce mi-au zis doi doctori: doc a mea si Herghelegiu la eco. Daca sangerarea nu e abundenta si se opreste de la sine in scurt timp nu prea sunt motive de ingrijorare. Eu am sangerat o zi intreaga si totusi fasolica se pare ca e bine :)
Nocom intr-un fel si eu mi-as dori sa am experienta ta, as sta poate un pic mai linistita. Stai cuminte, ca nu este nici anormala, in nici un fel. Doar ca stii mai bine ca noi incepatoarele despre ce e vorba.

Pupici fetele!

_
Our future determines our past
Fasolica de S9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

eu deocamdata nu am pofte si nici stari de greata, abia daca am pofta de mancare. mananc in fiecare dimineata 1 banana, branza cu smantana (cottage cheese) si de-a lungul zilei portocale, lapte ... Acum 2 seri am mancat ficat prjit si am gatit spanac. Incerc sa adun din vitaminele, proteinele si mineralele de cre avem nevoie. Stiu ca ar trebui sa iau pastile cu suplimente dar pana ajung la doctor sa
mi le dea mai este :-)
sper sa nu va plictisesc
Mi

Mergi la inceput

Jolym, tu in cate saptamani esti?

Mergi la inceput

scuze, este July, nu Joly :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Va pup fetelorca va faceti griji.Din fericire nu am sangerat , ci pur si simplu erau niste pete rozii care n-au ajuns pe slip , ci s-au luat doar pe hartie.Apoi am mers din ora in ora la baie cu teama sa nu vad mai rosu , dar nu a mai fost nimic nimic de ieri la amiaza.Si inca ma mai duc la baie cu teama , dar e curat, curat...Am mai bagat 2 utrogestan ieri, asa ...preventiv, ca oricum iau dimineata si seara.Oricum pana nu-i aud inimioara nu ma linistesc!M-am programat la 8S ca sa vedem mai bine ce si cum...
Pupici si s-aveti grija de voi!

MON BEBE6+
www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele

a3a minune

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

in legatura cu scurgerile, sangerari, pete maronii.... nu vreau sa par paranoica sau mai stiu eu cum, dar asa cum in cazul lui JulyMorning nu e nimic grav, in alte cazuri poate sa insemne altceva, poate fi o iminenta de avort (Doamne Fereste)..sau ce sti ce altceva. parerea mea este ca fiecare trebuie sa-si intrebe medicul daca prezinta scurgeri de culoare rosiatica sau maronie. repet, poate sa nu fie decat ceva normal, dar pana nu vede un medic cazul fiecarei persoane in parte nu avem de unde sti noi.

e foarte bine ca putem discuta unele cu altele si sa nu ne impacientam la cele mai mici semne, dar asta nu inseamna ca avem organisme la fel.

pupici tuturor si sarcini fara probleme.

JulyMorning avem sarcini de aceeasi varsta, fasolici..

AMIcu BEBE9+

Mergi la inceput

freshanana : D.N.: 00.00.0000; U.M.: 29.12.2007; D.P.N.: 04.09.2008

ti-ai calculat bine DPN-ul? caci eu am avut UM pe 29.11.2007 si am DPN pe 4.09.2008...?

vreau si eu pe listutaaa

AMIcu BEBE9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Amisor

Suntem pe aproape, eu dupa UM am 9 sapt si 2 zile, dar bebe a iesit un pic mai mic la eco... adica o diferenta de 4 zile parca :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S9+

Mergi la inceput

freshana cred ca ar trebui sa mai vezi o data datele, ca parca-i prea devreme

Mergi la inceput