Mamici de septembrie-octombrie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
Corrina spune:
Buna ziua,
Ma alatur voua, mamici de septembrie 2008 pentru ca si eu sunt una dintre voi.
U.M.: 01.12.2007; D.P.N.: 12.09.2008
Bafta tuturor!!
ioana10 spune:
Multumesc Amisor de informatii...
asa m-am gandit si eu sa mai astept 2 sapt, insa e ff greu cu rabdarea asta.
Abia astept sa treaca zilele sa pot merge la eco si sa fie totul bine.
In schimb vroiam sa intreb daca voi aveti greturi...adica eu n-am avut deloc pana acum, doar sanii sunt mai sensibili si intr-adevar adorm tun seara f devreme.
Cateodata mi-as dori sa am greturi sa stiu ca sarcina decurge normal...nu stiu daca mai tineti minte, am mai scris pe undeva pe aici ca am mai pierdut o sarcina anul trecut si acum abia astept sa treaca cu bine primele 3 luni.
Va pup!...
Mimihoo spune:
neatza fetelor :-)
Multumesc bitza de urarea de binevenire, sper sa ne fie la toate bine. Aud si citesc tot felul de chestii care ma ingrozesc si ma tot conving sa ma relaxez ca nu-mi fac decat rau. cred ca pana pe 11 cand ma duc la doctor o sa vorbesc singura :-(
Mai merge cineva la Decebal Hudita? Stiu ca este f. bun ca la dumnealui am fost pana acum, dar nu stiu cat de disponibil este pe parcursul unei sarcini la toate intrebarile si problemutzele. Abia astept sa ma duc sa-mi confirme ce mi-a aratat testul de sarcina si ce-mi tot arata corpul
sunt in saptamana a-6-a de la UM si am dureri abdominale ... suportabile, mai ales cand trebuie sa ma duc la toaleta, dar nu vreau .. inca ...sa iau NO-SPA.
Voi cum va descurcati ?
datele mele sunt cam asa:
DUM: 21.12.2007
Dc: 16.01.2008
DPN: 26.09.2008
Mi
Codruta27 spune:
Multumesc mult Amisor! Dar durerile mele nu sunt deloc ingrijoratoare. Dureaza cateva secunde, si nu sunt junghiuri si crampe puternice! E o durere aproape surda de cateva secunde. se intampla tot felul de minuni pe acolo. Am inteles ca se intind ligamentele.
Aaa, si apropo de simptome. Vad ca m-a luat o greataaa. Se poate sa fie cauzata de faptul ca o colega de birou a mancat usturoi!
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
Amisor spune:
eu din fericire nu am avut probleme cu greturile, ma deranjeaza anumite mirosuri, intr-o sambata mi-am aruncat jumatate din frigider la cos ca nu suportam cum miros alimentele din el..., desigur usturoiul colegei nu i-a placut organismului tau.
aerises-te..poate te ajuta.
pupici si greturi mai putine.
AMIcu BEBE9+
Codruta27 spune:
Hihihi, am aerisit pana am ineput sa tremuram! E cam neplacut intr-un birou mic sa apara cineva si sa miroase a usturoi ca naiba! Am mancat o portocala si m-a lasat, vad!
Sper sa nu am astfel de proble, dar ce nu facem noi pentru puiutii nostri, nu?
Nocom spune:
Neatza Burticutzelor,
Cat ma bucur ca ne inmultim pe zi ce trece!!!! Le urezs i eu bun venit noilor burtici, si bebici sanatosi!!
Va citesc in fiecare zi si asa de rau imi pare ca eu nu prea am noutati.... Fiind la al doilea copil, nu m-am grabit sa-mi fac programari la doctor si la ecograf. Prima vizita la dr o sa fie abia pe 5 februarie, iar prima eco pe 29 februarie!! cand va vad asa de entuziasmate de inimioarele pe care le vedeti la eco asa de curand imi tot reprosez ca am asteptat prea mult pana mi-am facut programarea.. si eu o sa-l ved pe bebe al meu abia peste 1 luna!!!
Pana atunci sunt cumintica, stiu ca totul este ok, ca probleme nu am, numai greturi all day long.... asa ca...ne mai auzim pe aici.
Pupici
5+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
Codruta27 spune:
Nocom, eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci reprosuri inutil. Faptul ca esti la al doilea BB ti-a dat intelepciunea si rabdarea sa astepti ca sa si vezi ceva! Mai bine asa, decat ca mine! Eu am dat fuga la medic, care bineinteles nu a avut ce sa vada la 4 s si 2 z de la UM!'
Tu iti cunosti cel mai bine organismul, mai ales atunci cand un bb este pe drum, si stii cel mai bine ce-i bine pentru tine!
anaish spune:
Buna tuturor,
sunt o graviduta in 7 saptamani si cum vestea cea buna mi-a fost confirmata chiar din prima saptamana de la conceptie, am inceput sa urmaresc acest forum inca de atunci neintervenind, insa acum sunt putin cam incoltita de ganduri si nelinisti privitoare la o anumita chestiune, si spre rusinea mea, imi anunt prezenta datorita impasului: asadar, va intreb, cat de tare poate afecta stresul sau supararea unei sarcini in primul trimestru? Eu m-am suparat rau de tot ieri si am avut o nervozitate exagerata timp de 10-15 min, timp in care mi-a crescut si pulsul f tare. imi este frica sa nu cumva acea stare sa genereze un avort spontan sau o oprire a evolutiei sarcinii. de cand sunt insarcinata am inceput sa imi ascult fiecare particica din corp mult mai atent, si daca pana ieri imi simteam corpul usor stingherit de ceva neexplicabil in zona pelviana, parca astazi nu mai am acel simptom, desi nu am avut vreo sangerare sau ceva neobisnuit. Va multumesc mult.
PS: acum cateva zile am facut ecografie endovaginala si i-am auzit micutului si bataile inimii, tare imi e ca acestea sa nu inceteze. :(
bitza2008 spune:
Salut, burtici!
Bun venit noilor gravidutze si bafta celor ce merg azi la eco.
Musette, felicitari pt inimioara!
Cand vad atata entuziasm ma apuca asa un dor sa-mi vad si eu din nou bb, nu l-am vazut de 2 sapt!!!!!!!!!
Andreea, felicitari din suflet! Si eu mi-as fi dorit gemeni, dar...n-a fost sa fie!
9+