Mamici de septembrie-octombrie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

'neata fetelor!Vad ca ne inmultim pe zi ce trece si ma bucur !
Felicitari pentru inimioara celor care au fost la eco si bun venit noilor gravidute, sarcini usoare si fara probleme!!
Sa dea DD sa fie numai vesti bune!!
La noi s-a accentuat senzatia de greata si ieri pe la amiaza am vazut doar pe hartie cateva urme rozii si m-am speriat tare, si-am fost suparici toata ziua.Se pare insa ca asta a fost tot!Tin pumnii fetelor care azi merg la eco si asteptam vesti!!
Pupici la toate fetele!!

MON BEBE6+
www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele
a3a minune

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

andreeaUK bine ai venit si sarcina usoara!! felicitari pt. gemeni!!!!!! primele 10-12 mesaje iti vor fi moderate, asa ca nu apara in timp real; scrie repejor mesajele sa scapi de moderare!
musette yupiii, inca o inimioara!!! felicitari si la mai maaare!
adria bine ai venit, sarcina usoara! si eu sunt la iul-aug..UM si la mine 21.11 ; in legatura cu scurgerea maronie...si io zic sa nu te stresezi...sa ai rabdare; sau du-te la urgenta, sa te linisteti, acolo sigur te vor primi; te si numai bine!
axante bine ai venit si sarcina usoara si tie!! primele 10-12 mesaje iti vor fi moderate, asa ca nu apara in timp real; scrie repejor mesajele sa scapi de moderare!!
teomaria daca a fost asa putina scurgera aia roz...eu zic no stress! dar daca iar revine...mergi la dr totusi!

Oana
10s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana10 spune:

Buna dimineata dragi burtici...

Greu cu mesajele astea moderate, asa ca le scriu repede sa ajungem la cele 10-11 pentru a putea discuta "in direct".
Va doresc o zi frumoasa, bafta fetelor care merg la eco!!!
Eu am 5s si vreo 2-3z, ce ziceti e bine sa mai astept pana la prima eco, pentru a se putea vedea sarcina, eventual inimioara??

Va pup pe toate!
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Neata, fetelor!

Caludinna, multumesc tare mult ca m-ai trecut pe listuta!

Sa stiti fetelor ca avem o odisee norocoasa si nimic rau nu se poate intampla!

Musette, felicitari pentru inimioara care bate! Nici nu se putea altfel, nu??

Adria, incearca sa nu te stresezi! Ma gandesc, ca daca ar fi o sarcina ectopica nu s-ar opri sangerarile. Si cred, ca atata timp cat nu sunt rosii, rosii, nu ar trebui sa iti faci probleme prea mari!

Pe mine au inceput as ma deranjeze foarte tare mirosurile puternice! Greturi nu am. Din cand in cand mai am cate o durere de spate, si de mijloc, ca de rusi asa. Dar ma lasa repede!

VA pup,
Sa aveti o zi frumoasa!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Buna dimineata fetelor
Ce ma bucur sa citesc vesti bune de la voi!!
musettefelicitari pentru inimioara...doamne ajuta sa fie bine in continuare
andreeaUKfelicitari pentru gemenusi..ce dragut..sa ai o sarcina usoara si fara probleme
Si nu in ultimul rand bun venit tuturor noilor gravidute si sarcini usoare si bebei sanatosi va doresc
teomariasi eu zic la fel ca oana..sa nu te stresezi deocamdata pentru ca daca s-a oprit nu cred sa fie ceva grav..daca intr-adevar reapare poate ar fi bine sa vezi ce zice doctorul
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata

+6+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisor spune:

buna fetelor

din pacate nu am mai reusit sa intru de cateva zile pe forum caci m-am simtit foarte rau. am avut o migrena ingrozitoare care m-a tinut trei zile. sper sa nu revina si azi. din cauza ca nu am voie sa iau medicamente a trebuit sa stau sa o suport. medicul meu a fost foarte categoric in privinta medicamentelor si mi-a spus sa nu iau nimic.
azi ma simt mai bine in sfarsit.

bun venit noilor burtici

nu stiu daca am reusit inca cu semnatura.. sa vedem ... am luat spatiile dintre caractere.

si fetelor....ce sa fac sa ma primiti si in listuta???
vrea si bebele meu acolo...

va pup pe toate.

AMIcu BEBE8+

Mergi la inceput

in sfarsit am reusit cu semnatura.
greu m-am mai prins de figura.
multumesc de sustinere si explicatii.

pusi

AMIcu BEBE9+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teomaria

'neata fetelor!Vad ca ne inmultim pe zi ce trece si ma bucur !
Felicitari pentru inimioara celor care au fost la eco si bun venit noilor gravidute, sarcini usoare si fara probleme!!
Sa dea DD sa fie numai vesti bune!!
La noi s-a accentuat senzatia de greata si ieri pe la amiaza am vazut doar pe hartie cateva urme rozii si m-am speriat tare, si-am fost suparici toata ziua.Se pare insa ca asta a fost tot!Tin pumnii fetelor care azi merg la eco si asteptam vesti!!
Pupici la toate fetele!!

MON BEBE6+
www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele
a3a minune

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

dupa parerea mea ar trebui saintrebi medicul de scurgerile alea rozalii. mie medicul mi-a zis ca daca am asa ceva sa ma duc de urgenta la el pentru ca poate fi ceva grav. nu obligatoriu trebuie sa fie dar poate fi...
nu vreau sa te sperii, dar pentru siguranta ta si a bebelusului cred ca ar fi bine sa-ti consulti medicul.

succes

AMIcu BEBE9+

Mergi la inceput

codruta27 ... in legatura cu durerile de spate si burta.... daca nu sunt foarte puternice e ok, in primele saptamani adica 5-7 si eu aveam asa ceva. organismul tau se pregateste sa-l primeasca pe bebe, uterul incepe sa se dilate...e ok, dar daca sunt junghiuri puternice sau crampe puternice la baza burticii trebuie sa iei legatura cu medicul tau.

AMIcu BEBE9+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioana10

Buna dimineata dragi burtici...

Greu cu mesajele astea moderate, asa ca le scriu repede sa ajungem la cele 10-11 pentru a putea discuta "in direct".
Va doresc o zi frumoasa, bafta fetelor care merg la eco!!!
Eu am 5s si vreo 2-3z, ce ziceti e bine sa mai astept pana la prima eco, pentru a se putea vedea sarcina, eventual inimioara??

Va pup pe toate!
5+

felicitari pentru sarcina.
eu zic sa mia astepti pana in saptamana a 7 pentru ecograf, atunci o sa vezi inimioara cum bate. eu am fost la medic la 5 saptamani si nu prea ai ce vedea..iti zice doar , da e acolo, e sarcina.. (asta a fost pentru confirmare de sarcina) si m-a chemat la 7 saptamani. ee..aici a fost o cu totul alta poveste, pe mine abia atunci m-a facut sa constientizez ca am acolo un sufletel... sa vezi cum ii pulseaza inimioara... e cu adevarat emotionant.... deja mie dor sa merg iar la medic sa-l vad...!

AMIcu BEBE9+

Mergi la inceput