Mamici de septembrie-octombrie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
teomaria spune:
'neata ,fetelor!Eu nu am noutati...
Ramonzca, bine ca s-a sfarsit cu bine!Stiai de hematom??
Bun venit noilor burticutze si sarcini usoare!
Va pup dulce si s-aveti o zi frumoasa...ca voi!!!
MON BEBE6+
testele mele
a3a minune(eco)
www.onetruemedia.com/shared?p=4e2db81138b42f366a56ea&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Mimihoo spune:
neata fetelor,
teomaria, m-am uitat la fotografia de la ecograf si nu-nteleg nimic :-(
tu ti-ai facut 4 teste? hmm, eu am facut doar 1 si cand am vazut cele 2 liniute am "alertat" toata familia :-))
sa aveti o zi calma!
teomaria spune:
Mimi se vede saculetul ( o mingiuca de 23mm)si o biluta(bebe de3,2mm)la 5S si 6Z.Uite si-aici 2 imagini asemanatoare cu a mea de pe fertility eco1;eco2
MON BEBE6+
testele mele
a3a minune(eco)
www.onetruemedia.com/shared?p=4e2db81138b42f366a56ea&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Mimihoo spune:
fantastic! multumesc, m-ai desteptat! :-)
Am facut ecografie acum 13 ani la o sarcina nedorita, dar nici atunci n-am priceput ce se vede
Mi
ioana10 spune:
Buna dimineata dragelor...
de fiecare data cand vad imagini cu testele pozitive sau cu imaginile de la eco ma emotionez foarte tare...parca imi dau lacrimile de fiecare data. (avand in vedere ca si eu am o colectie acasa de vreo 5 teste pe dif nuante: de la roz pal pana la rosu..., asa ca teomaria avem un punct in comun pe langa bebe in burtica...of course)
O zi buna va doresc tuturor!!
5+
musettepink spune:
Neata burtici!
Multumesc pt felicitari!!!!!!!!
Ramonzca prin ce emotii ai trecut...of bine ca ai scapat,este o odisee norocoasa!
Va pup pe toate si va doresc un weekand placut!
minunea noastra
asa creste minunea noastra
Nerantula spune:
Buna dimineata, mamicute!
Am intrat sa va salut, sa le urez bun venit noilor si o odisee minunata tuturor!
Eu nu am noutati, urmatoarea eco va fi in 3 saptamani, intre timp au inceput usoare greturi matinale, nu neaparat senzatie de , doar ca nu as baga nimic in gura. Se pare, ca de 3 zile, am scapat si de constipatie, am revenit la abdomen plat, sper sa ma tina asa ... in alimentatie am schimbat faptul ca am trecut pe paine din cereale, iar dimineata, dupa 2 lingurite de miere, beau un pahar de apa ..
O zi minunata tuturor!
5+
Liniuta noastra
JulyMorning spune:
Buna dimineatza si de la mine!!
Ramonzca ca mine patzishi si tu , doar ca la mine n-a fost foarte abundenta sangerarea, insa si eu am eliminat ceva si am crezut ca am pierdut sarcina. Bine ca a iesit totul ok. Acum sa stai cuminte, sa se prinda bebe bine-bine
La mine nu-s noutati... doar ca incep sa nu prea mai dorm... m-am culcat la 11, la 3 jumate m-am trezit si apoi m-am tot trezit din jumatate in jumatate de ora pana la 7 O fi si de la stresul de la serviciu, desi nu ma simt chiar atat de stresata.
Va si aveti grija de burticoase
_
Our future determines our past
Fasolica de S9+