Gravidute si mamici de Constanta (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mav, Sebi e mortal! ce sa mai zic de "textele" pe care le are!! si cand l-am vazut la DOc era asa de cuminteeell!! SIgur o sa fie un mare cuceritor! stie cum sa le ia pe fete!..

Avem si noi poze noi facute in ultimele 2-3 zile. Le puteti vedea la semnatura!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 7 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata... o "neata" nu prea buna la noi...sunt foarte trista..
Duminica tati al nostru pleaca pt o sapatamana in Irak..iar la vara pt 6 luni..tot acolo...Stiam mai demult, dar pana ieri am crezut k se mai poate face ceva sa nu plece...din pacate nu se mai poate..
Nu stiu cand voi reusi sa ma obisnuiesc cu gandul asta..imi este tare greu..greu de tot...

Deiut: felicitari pentru grasunica! ai nascut natural, sau tt cezariana? sa fitit sanatosi si sa va bucurati din plin de fiecare clipa!

Elena:
sper k la ora asta deja esti fericita .....

Fiquell:si pe mine ma doare( sau ma bine zis inteapa, ustura) din cand in cand cezariana, dar am observat k mai ales atunci cand este innorat sau sunt prea obosita. In schimb la mine s-a latit taietutra..adica in loc de o dunga de cativa mm..acum a ajuns cred spre un cm...Dar eu trebuie sa tin cont si de faptul k am de-abia un an de la nastere, deci nu degeaba sun medicii k trebuie sa treaca cal putin doi.
Nu ma sperii insa, k asa cum ai zis si tu oricat ar durea cezariana, nu se compara cu durerile nasterii...iar medicul meu spune k e normal sa fie asa...

Tinna:adr ta a luat o decizie foarte buna si trebuie sa o apreciezi pt asta si sa ai incredere in ea..bucura-te de ultima saptamana de burtika..

Florina: si darius a mers mult timp pe varfuri, adica pana cand a inceput sa mearga singur( la 11 luni) probabil atunci a simtit nevoia de mai multa siguranta ceea ce l-a facut sa calce cu toata talpa.Acum mai are tendinta de a calca pe varf cand alearga sau cand este descult.Incearca sa folosesti incaltaminte cu talpa tare, care sa nu-i permita indoirea varfului, dar nu te ingrijora.

fareselena:Si eu k si prietena ta cred in performanta si importanta unei echografii si a unui echografist bun. eu am facut la d-na lutescu echografiile, dar pretul este dublu decat in alte parti..Adica echo de trim 2 este 3,5 mil...In schimb masuratorile facute sunt foarte amanuntite si umplu 5 pagini A4...

Madalina25
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mada, ! trebuie sa fii optimista si sa gandesti pozitiv, altceva nu stiu daca mai ai ce sa faci! imi pare rau ca asa s-au hotarat lucrurile, dar acum nu-ti ramane decat sa fii optimista si sa treaca timpul repede! poate cu Darius si cu bebica mica nici n-o sa stii cand zboara 6 luni!!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 7 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

mada, voi fi si eu in situatia ta, din septembrie sotul meu se declara liber sa plece in voiaje si eu sper sa nu se intample, dar ma tem ca ma voi trezi intr-o dimineata exact ca tine azi...trebuie sa fim tari ca nu avem e ales, sotii nostri fac cum cred ei ca e mai bine pentru famile... noi ii asteptam si le crestem copiii o sa ne ai pe noi stiu ca nu e acelasi lucru, dar tot e ceva...

roxana, 34+

nunta noastra
nunta continuare
voiaj de nunta croatia
sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Am reusit sa respiram si noi... am avut citeva zile... la serviciu, de numaram zilele pina la concediu.

Tinna ma bucur ptr voi. Asa ma stai cu bb putin, mai esti linistita putin... Vezi ca te panicai degeaba?
Astazi voiam sa tin pumnii Elenei ptr o nastere usoara si Fares elenei ptr. examen. Dar acum cred ca au terminat amindoua... as aca asteptam, vesti bune...
Deiutz sa-ti traiasca minunea. asteptam mai multe vesti despre voi.
Florin-a si Eris ne bucuram ca sinteti ok. asteptam povesti cu bebitii vostrii.
Andicu am vazut o poza in care-l tineati in picioare. E mortal... are o sprinceana ridicata si o privire profunda .. dulce tare. Aspteptam noi poze. Sint adorabili.
Mada, Roxanalucia nu va intristati. Asta e viata... al meu sot nu pleaca dar are zile cind vine la 20-21 ... si in we ... asa ca orice meserie are si avantaje si dezavantaje.

Pup mamici de printi si printese: Angi, Adriana, Jojo, Lulu, Mokika, Bisous, Docdecap, Mav, Isi ... mai puneti si voi poze cu minunatiile voastre. Sa mai arat si eu la bb cu cine o sa se joace. (scuze... as vrea sa enumar pe toata lumea... dar neuronul meu obosit de gravidoasa ... )

Va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Andicu e dulce foc Filip,iti vine sa-l papi.
Madaluta eu nu stiu ce as face fara sot 6 luni si cu doi copii ,ca pana atunci vine si fetita,eu spun asta ca sotul meu nu a lipsit niciodata dar cred ca tu te-ai obisnuit.
Ina78 eu improspatez mereu pozele,Teo ultima poza o are de alaltaieri.
Va pup pe toate,nu ma simt bine de aseara.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele! (si baietii din dotare)

pai uite ce am copt noi doua, eu si Cristina (Crisis81)

hai sa mai facem un ensemble, adica adunatura de fete frumoase!
maine pe la 17:00, la Cristina acasa, stiu ca pentru multe dintre voi (gasca Coiciu adica) e relativ aproape geografic.
Poate reuseste sa vina si Angi sa il vedem si pe Pupi, eu nu stiu daca il scot pe Serban in lume inca, paote ramane mama mea cu el acasa si cu lapte de mami. mi-a spus Cristina ca are un pat maaare, la o adica incap doua cosulete si 2 bebei, poate chiar mai multi, daca se mai hotarasc din proaspetele mamici.

avem pentru voi un pretext si un motiv.
pretextul: Cristina o sa plece iarasi la FIV la sfarsitul lunii, luni pleaca la Szeged sa primeasca unda verde.
motivul: grup de remontare psihologica a Madalutei, pana pleaca si se intoarce Cip.

ne facem iarasi gasca mare?
evident, absentele de data trecuta sunt invitate, cele care n-au venit niciodata la o intalnire sunt mai ales invitate.
Cine se baga??

alt subiect: Angi, Isidora nu e pe prima pagina, am vazut de ceva vreme, dar am uitat sa-ti spun

Hai mobilizarea!

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)

www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Salut fetele ma bucur k v-a fost dor de noi....si noua de voi
Mav am iesit cu 2.450 din spital si acum la 3 saptam,ani avem 3kg nu stiu cred k a luat cam putin:(el a facut pulpite si falcute dar io zic k a luat putin:(
Fetele nu stiu ce sa ma fac cu Iannis nu dorme deloc ziua sta treaza cu ochishorii mari si nu prea plange. mananca intr-una nici numai vreau sa-i dau sa manance sa nu cumva sa manance prea mult. Se strange asa cred k o sa ince sa-i dau picaturi pt colici.voi ce ziceti?
Va pup pe toate fara exceptie si abea astept sa va cunosc si eu

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Jojo acum am vazut... daca nu spui... Intrat, vazut, impresionat... ce expresiva eeee.... o dulcica.

Asteptam si Eris sa mai puna poze... ca are si ea un bebe mumusel foc... are si cu cine semana.

Docdecap... taci, taci... si coci. Insa ... bune si dragutze initiativele tale. Sa te vad la vara... daca nu luam parcurile la rind.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Fareselena, am aflat si eu la alt topic de aici de la odisee, ca cica analizele de depistare a eventualelor malformatiilor se deconteaza, adica era o tipa care spunea ca a avut trimitere de la dr de familie pt dublu sau triplu test, nu retin exact, deci se pare ca s-ar putea plati de catre stat si nu stim noi, le platim din banii nostri pt ca nimeni nu ne spune...intreb eu acolo din nou si revin cu informatia...

Angelique, laboratorul de analize este la policlinica Iowemed, Bdul Aurel Vlaicu, vizavi de CET, la parterul blocului. ideea buna acolo este ca te primeste chiar daca ai trimitere de la medicul de familie (adica faci analize gratis), fara programare cu lunile, cum fac alte laboratoare

MADALINA 13+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput