"INIMA DE TIGAN"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Nici mie nu=mi place DELOC telenovela asta, mi se pare tare vulgara, tipete, injuraturi, etc...ce sa admir????????? am raspunsla intrebarea pusa de Ella, asa ca nu dati cu rosii.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Sa va spun de ce-o urmaresc eu, si bineinteles si sotul , in caz ca nu face altceva. Lucrez cu copii romi, si dupa un an de lupte seculare in a le mai domoli violenta si lipsa de ...prea multe sa le insir aici, am gasit ceva in comun: Inima de tigan. Se uita si ei, ma uit si eu, si-apoi dezbatem. Bineinteles, toti au Digi si tv insa creioane ca sa mai putem si scrie ceva, tot eu le cumpar.
Ma distrez la umorul subtil al actorilor consacrati si-mi doresc sa vad acelasi lucru si la ceilalti. Hai sa nu dam cu pietre, nu s-a nascut nimeni invatat, `or invata si ei cu timpul cu ce si cum se mananca actoria ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

e haios rau serialul! Imi place tare!Ca sunt cam zgomotosi si agitati e natural ca doar nu se trateaza de calmul englezesc ci de sangele in clocot...
haioasa Luciu, mortala Loredana Groza, frumusei indragostitii, iar cine a facut scenariul e de nota 11!
tigani n-am cunoscut...o tiganca super desteapta da-mi-a fost profa la universitate in TM(culta, rafinata, desteapta)...am aflat la absolvire cand i-am vazut mama cu fustele specifice si galbenii in par! N-a avut viata prea usoara, banuiesc ca va imaginati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Mai fetelor si mie imi place Inima de tigan. Personajul mu preferat este Minodora. Acu ma cam streseaza ca a inceput Luca sa o ia pe ulei rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

dar stie cinva sa deconspire ce se va intampla in continuare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nici mie nu-mi place!!! ktrinel a spus exact ceea ce as fi vrut eu sa zic...numai ca a zis-o muuult mai bine:)
ktrinel

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR max.5 SAPTAMANI
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

foarte frumoasa... imi plac in general Statica si Flacara, de multe ori rad cu lacrimi cand ii vad... se cunoaste cine este actor de calitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Stäticä e de milioane!Telenovela, parerea mea, e cea mai buna de pana acum.Ma refer la telenovelele romanesti.
Si nu pricep ce nu intelegeti?Asa sunt tiganii, zbiara, isi bat nevestele, copii, sunt galagiosi, furä, etc.E foarte bine ca nu toti sunt asa, din pacate prea putini sunt altfel.Daca le-ar place sa munceasca s-ar rezolva multe din problemele lor.Si ale noastre.
Asa cum nici romanii nu sunt toti buni, milosi, cu inima mare, cinstiti .
E una dintre cele mai normale si logice telenovele in care oamenii se prind la timp ca ceilalti sunt smecheri sau ii pacalesc, nu dureaza ani de zile pana se prinde neamu`ca fata e batuta, bla, bla, bla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuta spune:

si eu ma uit, din 2 in 3 ce-i drept, pentru ca nu prea am timp, dar cand prind, ma uit si State Potcovaru si familia lui ma disteaza cel mai mult.
nu am mai vazut telenovele romanesti pana acum ca sa pot face comparatie, dar mie mi se pare ok.

oricum Gheorghe Visu si Dinica mi se par cei mai tari.
si Luciu m-a surprins placut, mi se pare ca joaca binisor.

alina bubulina

rares(3 ani si 10 luni) si maria(9 luni)

www.cumslabesc.eu (poate reusesc sa slabesc)
www.lataifas.eu (ma mai delectez cu o barfa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Luciu e superba in rolul asta, ii vine ca o manusha! Serialul asta e o alta dovada ca actorii fac toti banii la un film! Jocul lor e spectaculos! Zamfirescu, Dinica, Visu, Moraru, Cercel, Stanescu, ce iti poti dori mai mult???Cat despre ce se petrece intr-o familie de tigani, ce se prezinta acolo e 100% real, am lucrat cu copii tigani si am fost la vizite la domiciliu...exact asa e!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput