Fulguleti de nov-dec-2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 5
m_monique spune:
dianarus, cand am fost la mures am fost la piscina. am ramas placut impresionata. nu-mi venea sa cred ca s-a schimbat atat de mult, si mai ales in bine.
Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Am uitat sa va dau vestea cea mare...
e cu ochi?
Andrei (16.12.2006)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by m_moniquequote:
Originally posted by Dbunny
Am uitat sa va dau vestea cea mare...
e cu ochi?
Inca nu stiu, dar Dani umbla!! de vineri incoace tot practicam...si merge cam 2-3 metrii
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
flore26 spune:
Helau, helau la toate minunatele!
Nu trebuie sa ma strigati de multe ori...am auzit o strigatura din Spania, si am sosit...PREZENT!!! Aici sunt, la statiune Am ajuns aseara la Bocsa.......azi am fost la epilat, pensat, cosmetica, stat peste 3 ore , dar relaxat la maxim ...mai ales ca la sfarsit, pretul corect a fost doar de 55 Ron ( epilat lung, inghinal stil brazilian , mustata, brate, cosmetica tratament, masaj, pensat), aproape gratis. sambata sunt programata la vopsit...pretul la fel de mic...Azi am iesit cu Alessuca mea afara, si dupa ce am alergat toate gainile, cainii puricosi si matele, a facut un plonjot, direct in nas, in noroi ...plina pe fata in partea dreapta, in ochi, nas, gura, se uita mirata la mine...eu radeam de nebuna; cand a vazut ca rad a inceput si ea sa rada , dar in hohote, si se distra de minune de rasul meu...i/am facut si poze, dar le vedeti cand ajund acasa, adica duminica.Deseara merg iar la cafea cu sora mea si cumnatu, doar sunt patroni ce naiba, macar beau pe gratis Sora mea a fost la control, si se pare ca pana in 15 februarie o sa nasca ...am nevoie de ceva pentru ea: Unde as putea gasi litere de lemn, de lipit pe usa de la camera bebelusei ei, IRENE, in Timisoara? Daca nu in Timisoara, cine poate sa/mi ia de undeva si sa/mi trimita?? va rog muuuult!Bun....acum:A_DEJULE multi, multi ani fericiti, indragostiti si cu bani...nu anii sa fie asa, voi!!! CONUL GRIGORE BEBINUTA eu te rog sa nu bagi in seama tot ce auzi. Ada e o dragalasa, nici vorba de plangacioasa, sau lenesa...auzi tu, lenesa Stii ce, de la 3 ani o aduci la mine la grupa, voi avea grupa mica cand vor avea fetele noastre 3 ani DIANOCICA Welcome home!!! Vazut dmic cel mancacios, eu vazut, alessia tzucat ecranul , dar prieteneste, pe obraz...Mi/a placut tare mult mesajul tau pentru ziua mea, mi/a smuls o lacrima...ASIZA imi pare tare rau ca ati facut febra. sa treaca repede.Alo, SPANIA, DBUNNY, como estas? Observi ca ma pregatesc pentru intalnire, da? P_ONU bine ai revenit.Deci...m/am blocat...s/au terminat bateriile la mouse... DIANOCICA, DONIA...care/i faza cu stelutele? Ba mai albastre, ba mai multe, ba enspe mii??? Am sarit ceva??MAMAANA bey, da chiar asa...atatea poze?? Ia mai baga, ca nu ma mai satur sa le privesc...si cand ma gandesc ca si la mine se putea sa fie 2....am multi gemeni in familie...dar, cine stie, poate urmatorul o sa fie cu pereche RUXANDRA de ce nu mai luat si pe mine ....si eu vreau in SUA!! Puteam sa fac pe translatorul
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
a_deju spune:
iaca poze si cu motanu', si cu elisa... merge picasa, finalement :) (bineeee... a trebuit sa dau delete la juma' de pc, da' important e ca merge :)) )
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dbunny spune:
Deci asta-i secretu succesului in pat, da? epilat inghinal brazilian!! poze! poze! poze!!!
Daca vrei iti aduc eu de aici litere pt bebica daca nu-i urgent.
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
eri_ka spune:
M_monique, bine ca sunteti teferi cu totii. Ingrid are tot timpul, chair si 200 m daca merg cu masina, centurile legate, chair daca mai plange uneori. In schib , eu daca stau langa ea, in spate, nu-mi pun centura. Doar cand sunt la volan sau in dreapta. Poate voi incepe sa-mi pun centura si-n spate . E mai safe asa.
Dianocica, te-ai mutat in noul cartier? Tare as vrea sa se intalneasca Ingrid cu d, poate mi-o mai tempereaza. Ea e f agitata si n-are rabdare sa asculte nici 1 secunda. In schimb, e asa o pupacioasa.. n-ai vazut. Si nu vb la misto si nici nu-s ironica, pe bune!
La tema asta cu interdictiile nu prea stiu ce sfat sa dau. Cred ca depinde si de copil si de parinte si de prieteni. Eu de ex nu am prieteni cu copii dar toti prietenii mei o adora pe a mea si o lasa sa faca ce vrea "muschiul ei" acasa la ei, chiar daca eu ii mai expilc ca nu-i ok sa: scota ochii pisicii, sa sparga paharul sau masuta de sticla, sa le ea tava din cuptor, samd. :)) e pe bune si asta
Ca tot sa vorbeste numai de inot prin tari straine , eu sunt din ce in mai suparata si ofuscata ca in aceasta mare capitala europeananu exista o piscina si ptr astia micii (nici ptr cei mari nu prea), care sa nu coste 40 euro sedinta si sa mai fie si la mama-naibii. ori poate e si eu nu stiu? Stiti ceva, or fi asemenea bazine?
Dbunny spune:
vizionat si poze de motanel simpatic si gemenele trase la indigo a ale mameiana
Asiza speram sa treaca repede. e marait noaptea?