Fulguleti de nov-dec-2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 4
mamaana spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by desiree
Donia, MIro nu a patit nimic, e bine mersi, pe schiuri la Straja! O asteptam cu drag inapoi!
Beeyy, ia nu mai faceti misto de mine, ca sunt femeie maritata cu doi copii mici, nici n-am dormit bine azi noapte si am si o varsta... Asa ca nu-mi dati sarade, ci explicati-mi ca la copiii mici.
Deci, ce legatura are Straja cu p_onu si schiurile...?
Si ia nu ma radeti pe sub mustati de mine, ca v-am zis ca vecinul era fratele campionului olimpic de lupte, da?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
mamaana spune:
va mai aduceti aminte de cenaclul flacara?? tocmai ascultam o reclama la radio...cred ca o sa-mi iau cd-urile cand vin la vara
Ana,
dianocica spune:
lavinia nu stiu la ce ai ramas tu cu gandul dar cred ca e vb de lampa aia steluta de la miniblu care proiecteaza niste ursuleti. spune-mi, te rog, de mihaita. ai mai vb ceva pt clinica afara? pt operatie? ai trimis vreun mail? ai vreun raspuns? ai nevoie de ceva? pot da un telefon, un mail, ceva..orice?
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
chinico spune:
m-am apucat de munca inainte sa citesc forumul, desi de deschis l-am deschis…
iar s-a dus soarele la mama lui acasa prin univers (desi am pricipit ca nu mai e de mult la gradi, soarele adica, si daca face crize cu urlete si tipurituri ne ustura pe noi pielschika a doua zi si mai crapa vreo 2 specii de insecte definitiv..) si ne-a lasat noua aici, in orasul prin care curge dunarea de dimineata pana seara cu multa ploaie si multi nori..si iar bate vantul si ii usuca fata tovarasei bea si trebe sa o intorc in carut, ba cu fata ba cu spatele la mine, ca bate vantul asta pe rand din toate partile…
am prestat deci o plimbare scurta cu scopul mararul si eugenia la magazinul rusesc, ne-am intors pe marginea campului, unde am lasat copilul sa umble singurica (ca asta a vrut, dar numa vreo 10 minute, ca era frig si umed si parca mai bine decat pe jos sau in carut e la mama in brate) si ne-am reantors acasa….pe drum a tipat la masini si ciori, ca de altceva azi nu a avut parte..nici macar un amarat de catel nu era pe drum..
ma duc sa citesc.
M_monique sa fiti sanatosi, bine ca ati trecut cu bine prin hopul cu accidentul!
Bebinuta tanti educatoarea e naspa. E alintata??? E lenesa???? Tipa si plange?? Aha..si cu ce se deosebeste ada de restul copiilor care tocmai au inceput gradi ma rog ???
Nu-ti fa sange rau si nu o mai baga in seama. E educatoarea Adei sau e numai propretara? Ca daca nu intra in contact direct cu ada nu ai de ce sa-ti faci griji. Daca e, poate nu strica o mica discutie, sa lamuriti situatia…
Cum era aia..una la primarie..una la prefectura…vreo doua pe forum …macar era borcan cu mirositoare tare ala de s-a spart in magazine, ktrinela? ..sau cu gem..sa se lipeasca inca o vesnicie de amu incolo..sa-ti traiasca mama!
Donia cand planuiesti sa mergi cu cristinel la bazin? Mereti numa in doi, respective trei, sa va balaciti,sau curs d’ala organizat de invatat bebicii sa inoate?
Roxanica bea mananca totul blenduit. In afara de paine. Si banana. Si mandarina..hm..si mozzarella..si toate chestiile moi pe care le poate zdrobi cu limba de cerul gurii..daca mie imi iese, ii iese si ei..dar nu tot timpul. Numai daca are chef.
a-dejule multi ani de casnicie fericita si de acum incolo..pe ca taramuri vrei tu, si pre ce limbi cadeti amandoi de acord..
grigore la multi ani de ziua numelui!! Mama lui grigore cu impresiile la inaintare va rugam…prin NY marul mare la dreapta de susul dealului e frumos? Talpa de papuc e buna, daca vrei detalii iti da bea, ca a apucat déjà sa guste din de toate..si cizme, si pantofi si flipflopsi…
dia ghici ce facea azi bea..ma vana prin casa sa imi dea sa mananc cu lingurita…venea la mine, imi indesa lingurita in gura, se ducea la jucariile ei, le vara si lor sub nas susnumita…
dianocica spune:
donia io-te ce aproape esti..de la 4000 la 5000 nu e decat 1000 adica 1/4 din tot ce ai scris pana acum, ..inca 1 an cum ar veni..io zic sa-i dai bataie a, mai bine cred cu , poate ajungi mai repede parca vad ca pana atunci schimba astia culorile si te retrogradeaza la un rosu sau un galben...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Ktrinel spune:
multumesc pt urarile adresate mamei mele.
chinico, era mare, scarbos...ceva junkfood la borcan, rosu si lipicios :))
donia..de ce ma pui iar sa numar steagurile ...
mamaana spune:
de cand m-am intors la munca nici timp de poze nu am; luna asta am facut numai 6
Ana,
asiza spune:
Na, c-a dat si-n noi febra. Ieri 38.9, azi 38.8 cea mai mare temperatura. Administrat Nurofen. Scazut. Alte simptome nix. Doar dintii. E gingia umflata rau de tot si musca la bibu ala de-i tremura si capu'. Deci sa speram ca-s dintii de vina. Mie asa-mi place sa cred ca nu mai vreau motiv de stres .
Dolores, mare rabdare iti trebuie cu tusea asta expectoranta. La Denis a tinut 6 saptamani de-mi venea sa-mi iau campii. Sanatate!
Ruxandra, sa-ti traiasca conu'!!!! Happy Anniversary!
A_dejule, la mai multi ani fericiti impreuna!!!!!! Ce bine m-am mai distrat de povestea voastra!
d,
Mamaana, numa' 6 pozee???....hai mai fa ca-s dulci tare printesinele tale!!!!
Laura, daca te rog mumos, mai pui o data link-ul cu pozele cu Dani?!......
As fi vrut sa scriu mai mult, dar trebuie sa fug...mai vorbim noi!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
m_monique spune:
va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
accidentul asta a fost un fel de ceasul rau-pisica neagra. ne-am speriat putin de la impact, dar ne bucuram ca nu am patit nimic. am avut noroc ca andrei era atunci in scaunul lui, iar eu si sotul purtam centuri.
azi a fost sotul la service cu agentul constatator, si cica masina va fi gata pe la inceputul lui martie.
acum mai avem un hop de trecut, si ala e socrul paranoic, care inca nu stie de accident.
Andrei (16.12.2006)
Dbunny spune:
dianarus, marc era cu dermatita atopica? Uite ce-am gasit la parinti intreaba: oua de prepelita: Tea a facut cura de o luna, cu cate doua oua crude pe zi. Dupa cum am mai spus, ea a avut o anemie care se accentua pe luna ce trecea, doctorita ii marea doza de fier haussman, iar sideremia ii scadea, in loc sa creasca. Dupa 6 luni de stres am tinut cura, am facut analize dupa terminearea ei si rezultatul a fost spectaculos. In acelasi timp i-a crescut si imunitatea, nu a mai racit absolut de loc de atunci, desi a intrat in contact cu copii virusati. De asemenea, a scapat si de dermatita atopica.
O sa repetam cura la inceputul lui februarie.
Sanatate multa tuturor!
Am uitat sa va dau vestea cea mare...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.