Fulguleti de nov-dec-2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Deci avem -10 grade, feels like -18 si la scoala am vazut un baiat de vreo 13-14 ani in pantaloni scurti si tricou cu maneca scurta!!!!!!! Chiar ma uitam la cei de clasa a 8-a ca erau cam golasi pe la gat, cam descheiati la haine, nu caciula, nu gluga, cand il vad pe flacaul asta...
Sa mai zicem ca avem acum probleme, enigme cu copiii? Stati sa vedeti cand or lovi hormonii...

Monicabb, felicitari pentru mersul lui Dragos! Poze nu ne-ai mai aratat de mult...

Ktrinel, pupa pe Julia de la noi, da? Suflete pereche, au si jucarii la fel... ba cred ca si cheeriosu era identic!

ruxandra, 'ertare, La multi ani lui conu pentru ziua de Grigore! Da, pe harta suntem la o aruncatura de bat... si-o fuga de cal pana crapa , cum zicea un prieten.

Yagmur, te fac o cafea? Las ca tot o sa dormi, ca bagam si ceva tarie aromatizanta...

Dbunny, eu nu cred ca se mai sterge a doua linie! Felicitari! Si Doamne ajuta sa fie totul bine si fara greturi!

aka, multa sanatate Cristinei! Saracuta ce-a mai plans la nebulizari...

desiree, da' ce limba vorbeati voi pana acum? Felicitari pentru du-teeee!

roxanica, Roxanica mea si acum ne mai incurca, imi spune mie tata si sotului, mama. Dar cumva imi pare bine, asta imi spune ca in ochii ei avem aceeasi valoare afectiva.

mamaana, le imbraca cu toate hainele alea deodata??? Ce frumusel e Tudor!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

MONIQUE sa stii ca a mancat pana acum vreo 3 cutii cu miere fara nici o obiectie,deci ii pot da in continuare
DBUNNY mamico,sa fie asa cum iti doresti!!!!
ROXANICA sa stii ca si mie mi-e frica de bb 2,ma pazesc nu dintii sa nu vina.....deocamdata
DIANARUS sanatate lui Marc!
DESIREE tare rau Octavian al tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

dbunnyfelicitariii!!!sa fie o sarcina usoara si fara peripetii.
eu n-am mai intrat pt ca suntem bolnavi,toti.eu am fost cel mai rau,am facut si febra.parca ma calcase masina.azi e prima zi in care sunt mai bine.teo tuseste,seba muceste.una peste alta copii au suportat mai usor.
ma duc ca trebuie sa fac un puzzel,teo e pasionata si nu poate face decat cu masa-pe post de asistent-si mai trebuie sa o pazesc de seba.el vrea sa distruga totsa nu ma intrebati cate puzzeluri am facut saptamana asta
sanatate bolnavirilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

ROXANICA ce suparare pe tine,poop pe Davidu haios!
ANATEO 2004 sanatate la toti!
LAVINIA sper sa se rezolve totul cat mai usor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

M-am mai luminat o tzara ca tot nu prea eram eu de acord cu aia cu dintii si febra ...azi n-a avut febra deloc, da' deloc, disparut, gone, dupa ce ieri mi-au mai iesit 2 fire albe de la stres evident...si m-am desteptat ...sunt aproape sigura ca a fost reactie la ROR, ca asta poate da reactii la 1, 2 si 3 sapt dupa vaccinare...va mai tin io la curent! Acum ma duc ca mi se arde pestele-n cuptor...Byeeee

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

dbunny felicitari!!

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

roxanica m-am tot gandit la voi azi. nu crezi ca ar fi un bun inceput? sa ii acorzi increderea aia...cu mancatul? sa-l lasi sa recupereze in ritmul lui, sa isi redescopere placerea si nevoia de a manca? si a ta pe langa el eu stiu ca poti, trebuie doar sa te abtii un pic la inceput apoi totul va veni asa usor..de la sine..hai ca stiu ca poti. ai incredere in puiutul tau. uite, iti trimit o aripa de , cand ai nevoie, cand simti ca nu mai poti si iti vine sa-i vari piureul sub nas..sti ce sa faci, da?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

donia, pai daca o fi vazut copilul ala ca e soare afara, s-a imbracat si el mai subtire; acum vreo 2 saptamani si Tudor a plecat la scoala in hanorac la -5 grade si l-au pus sa sune acasa dupa geaca

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by asiza

M-am mai luminat o tzara ca tot nu prea eram eu de acord cu aia cu dintii si febra ...azi n-a avut febra deloc, da' deloc, disparut, gone, dupa ce ieri mi-au mai iesit 2 fire albe de la stres evident...si m-am desteptat ...sunt aproape sigura ca a fost reactie la ROR, ca asta poate da reactii la 1, 2 si 3 sapt dupa vaccinare...va mai tin io la curent! Acum ma duc ca mi se arde pestele-n cuptor...Byeeee

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

asizule, fara suparare, dar la ror reactii apar (daca..) pana la 5, maaax 7 zile dupa intepat.. si cam atat :) aa, daca la 7 zile apar niste bubite, si mai tin si alea 'fo 3 zile..da.. dar la 1-2-3 sapt.. cam mult :) si desi nici eu nu eram incantata de ideea cu febra de la dinti/masele..eric mi-a aratat ca se exista :) io zic sa te uiti si maine, si poimaine prin gurita de denis, poate ai o "supriza" pe-acolo :))

erika- si kiki-, multumesc foarte mult de ajutor :) am linistit impreuna o mamica speriata :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Suntem in posesia unui test slab pozitiv!...mai asteptam...poate se ingrasa linia, poate se sterge

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

felicitari!
sa fie asa cum iti doresti!

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput