Fulguleti de nov-dec-2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 14
asiza spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Asa ca Desiree, du-teeeeeeee de aici cu insinuarile ca poate e de la ciclu.
...
quote:
Hai, mai, A_deju, numa' noi am ramas speriate de bb2...
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
...nu sunteti numa' voi...si io-s p-acolo...nici nu vreau sa aud deocamdata
Desiree, ce tareeee e Octavian...m-am distrat copios! Bravo!
Aka, multa sanatate la bebica!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Tre' sa va povestesc ceva, mi-e si rusine sa va spun, dar asta e.
Micutul meu tot uita cuvantul "ma-ma"
Dar e asa un scump... de exemplu azi noapte s-a trezit el, s-a pus in fund langa mine, ma tot mangaia cu manutzele si incerca sa-mi spuna cumva, dar oare cum?? Il priveam in liniste, sa vad ce-a zice, si dupa o perioada de gandire il aud: "Muuuuuuuu". Hai, mai, chiar muuuuu, e clar, eu am inteles, voia sa-mi zica Mama.
Ma duc, ii fac laptele, si cum sunt singura acasa il asez in patutzul lui, iar la intoarcere , fericit sa ma vada imi zice: "ham-ma".
Cred ca luam o pauza de la cartile cu animale...
Editez sa va mai spun ca de cele mai multe ori imi spune "ta-ta". dar mi se adreseaza clar mie. De ex, suntem singurei acasa, el se ascunde dupa perdea, dulap, etc, sau fuge in bucatarie si ma striga clar : Ta-taaa!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
...scuze daca pentru tine asta-i o tragedie, dar pur si simplu nu ma pot opri din ras ...e mortal Davidutu'...ia mai pune tu niste poze sa-mi faci ziua sa straluceasca!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Ktrinel spune:
dbunny, felicitari! sa fie cum vrei tu! sanatate! daca e fetita tre sa semene cu Paco, deci are sanse sa fie bruneta…
yagmur, impart cu tine un expresso dublu..ca asta am …dar ce iti fac fato aia acolo…ai lasat santierul pt excel .
a_deju : asta e cuvantul potrivi pt Julie pezevenghi ..ai nimerit-o …bretonul asta ii face o fatza de dovleac…
desiree ..lb romaneasca..am ramas un pic blocata ca nu intelegeam ce vrei sa zici…ma gandeam in ce limba i-ati vorbti voi pana acum [alcool ]..bravo!
lavinia, ma bucur ca ne dai vesti despre voi.
adinazot, eu intr-o seara m-am speriat ca nu puteam deschide usa la camera ei, ea inauntru…dormea…cand colo, Julia ajunsese langa usa, dormea pe parchet ….abia am reusit sa o imping cu usa mai incolo sa pot intra..
roxanica, stiu de ce poza vorbesti...avea vreo 9 luni si ceva
Monicabb spune:
Dbunny, ma bucur mult, mult, mult! Felicitari! Sanatate multa!
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
a_deju spune:
capitala, o rugaminte maaaaare, relativ urgenta: o prietena buna, cu puica de 8 luni, care puica e racitura, dar o sperie ca tuseste nasol si e f ragusita.. pediatra ei nu e, si nu are la cine sa apeleze.. deci, pliiiz, daca stiti o pediatra buna, care se deplaseaza la domiciliu in caz de bebe bolnavior. ziceti-mi si mie sa o pot anunta. ea sta in piata muncii, daca e util si detaliul asta.. va rog din suflet, ca e tare speriata :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
mamaana spune:
multumesc donia de info cu radio; nu stiam de el, eu ascult posturile de radio din winamp aici la servici, dar o sa ascult si de pe net acum
s-au trezit asta noapte fara motiv, iar Stephanie a adormit tare greu
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
mamaana spune:
le-am mai facut cateva poze aseara
ideea e ca ma enerveaza la culme ca le pune pantaloni de trening si bluze, iar pe post de veste rochite-sarafan, asa ca si de aia nu prea le-am mai facut poze
Ana,
mamaana spune:
a_deju tot cu mazare prestati in constanta?? da' de cati ani e primar? sau a castigat pe viata?
Ana,
a_deju spune:
quote:
Originally posted by mamaana
a_deju tot cu mazare prestati in constanta?? da' de cati ani e primar? sau a castigat pe viata?
Ana,
cu mazare, tot inainte.. cand ti-e lumea mai draga, mai tranteste cate-un mausoleu de fantana.. e greu de scapat de el, ca e baiat de angajament, da cate-un kil de orez si-un litru de ulei la pensionari de craciun si de paste... si cum restu' lumii de obicei gaseste alte chestii interesante de facut cand e ziua cu votu'... cam asta e situatiunea :)
si tot apropo de pensionari, singura lui lucrare care a fost in realitate in desfasurare, ba chiar s-a si terminat, este alcatuita dintr-un minunat ansamblu de cluburi de pensionari (adica niste gazebo-uri de lemn, cu cateva bancute de-alea de berarie ieftina..), amplasate pe timpul verii in locatii strategice, adica taman unde erau bancutele cu masute de sah si table... si le da moca cate-o sticla de apa plata si le-a montat bai nene un ditamai lcd-u' sa aiba si oamenii undi sa vaza cat creste pretu' la gaze, lumina, oua si cartofi.. :)) penibil. dar, naturellement, pe segmentul de varsta vizat, baiatu' are succes fantastic...
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Yagmur spune:
Am apucat sa mai bag un ochi si am vazut postarea lui A_deju... pot pleca acasa ca nu mai pot de ras.. ESTI TARE, FRATE!!!!
Ktrinel, sapt viitoare aflu in ce departament voi lucra.. dar acum "sistematizez" munca de pe santier in format excel...
Acestea fiind zice, ma pregatesc sa plec acasa ca ce-i mult strica
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca