Gravidute si mamici de CLUJ - 51

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

eu am fost la biserica cu copilul la doua saptamini. a cam bombanit preotul ca e prea repede, dar mi-a citit molidva de 40 de zile...asa ca nu mai trebuie sa merg decit la botez.
cel putin eu asa am inteles

quote:
Originally posted by puisorul

Buna ziua si de la noi
Mi-ati facut o pofta cu cafeluta ca azi mi-am cumparat din Carrefour cafea decofeinizata. Si ii asa de buna...
Sa va intreb ceva. Voi ati facut molitva sau cum se numeste? Adica o dezlegare de la preot ca sa poti iesi din casa dupa ce ai nascut? Ca eu oricum am iesit din casa deja ca a trebuit sa merg la spital. Dar maine vreau sa plec acasa la Aiud la parinti si botezul vrem sa il facem tot acolo. Iar preotul de acolo e foarte conservator. Pe voi v-a intrebat preotul daca v-ati facut dezlegare de-aia?

Ani de Stefana (23.01.2008)

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Eu am mers la biserica dupa veo 3 saptamani (cand m-am putut deplasa, sa stau in sezut in masina) a facut jumate de molidva si cealalta jumatate a facut-o la o luna exact inainte de cununie (am fost nasi)

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Co am zis cum a fost la real. cam "colorat".. Vizavi de preturi sunt mai ok decat la celelalte magazine. Am iesit mai ieftin cu un milion fata de alte dati. Si am cumparat aceleasi lucruri.Borcanelele sunt si ele mai ieftine.

Diana nu stiu unde s-a mutat magazinul.Gasesti jucarii Fihser si in supermarket-uri.

Am vb cu sotul de cerere si nu vrea sa faca.. A zis ca a primit destule salarii si premii si nu vrea sa exagereze.Acum i-au marit si salarul...asha ca....brrrrrr

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna, fetelor!
Am revenit si noi in cele din urma.
Astazi am fost la Nicula.Sufleteste, ne simtim tare bine.
Mai erau bebelusi dar am fost tare fericita ca Daria a fost foarte cuminte si o buna observatoare.
LORE - Stai linistita, este normal sa aiba chiar si un scaun dupa fiecare masa.Atat timp cat este normal nu trebuie sa-ti faci probleme.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

si eu vreau la cumparaturi! astazi curatenie, papica binenteles pe langa activitatile zilnice!

si eu am auzit ca in real se merita mers din punct de vedere al preturilor... pe de alta parte insa mai bine nu...

jucarii fisher-price noi am luat din cora! erau o gramada mai la sfarsitul anului trecut!

la noi a venit preotul acasa la 3 saptamani ca atunci am sfintit si apartamentul si restul de slujba mi-a facut-o la botez!

Oana si Maria-Teodora

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

capitol nou, in sfarsit!

mami de irina

Mergi la inceput