Gravidute si mamici de CLUJ - 51

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Alex,sotul meu a zis ca vine si el de 8 Martie ,mia zis asa"daca vrei tu vin" asa ca trece-l pe listutza!hai fetelor mobilizare convingeti-va sotiorii sa vina si ei!eu abia astept!

Raluca,foarte scump e Mihai , pozica cu bentita e preferata mea!

Meli,nu ai incercat sa-i pui in laptic cereale?poate asa vrea!
eu cumparam ceva nemtesti de la farmacie ,ceva cu 13 vitamine da imi scapa acum demunirea.daca imi amintesc scriu!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

PUISOR, EU I-AM FACUT BAITA A DOUA ZI DUPA CE I-A CAZUT BURICUL. sI I-AM PUS CITEVA ZILE UN TAMPON DEMACHIANT IMBIBAT CU SPRIT SANITAR PE BURICUTZ. L-AM FIXAT CU O FASA DE TIFON IN JURUL MIJLOCULUI.

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Soanso-ba da, asa papa, dar nu-i pot da de fiecare data cereale, nu? oare as putea sa-i dau seara la culcare asa ceva?daca nu papa lapticul? eu asa am inteles ca poti da de dupa-masa, dar daca ii dau seara?are ceva?e prea greu pt burti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ce frumos e Mihai!

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by antoni

Soanso-ba da, asa papa, dar nu-i pot da de fiecare data cereale, nu? oare as putea sa-i dau seara la culcare asa ceva?daca nu papa lapticul? eu asa am inteles ca poti da de dupa-masa, dar daca ii dau seara?are ceva?e prea greu pt burti?

meli eu ii dadeam o masa exclusiv de cereale (cam 150 ml)-cea de la ora 18 ,mai adaugam in ele o jumate de fruct(piersica,mar) ,in lapticul de seara 21 puneam numai doua masuri (si facem asa 4 masuri de lapte si doua de cereale.alea de care am scris mai sus sunt foarte fine si bune la gust!maine intru pe la farmacie ca nu imi aduc aminte denumirea .

nu stiu daca ii vor cadea greu la burtica daca ii dai seara ,ev dai dar mai putin .

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Raluca-ai un flacau super,sper sa am si eu odata si un baiat. imi faceti pofta,hihi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

ioi tu mamicilor, ne-ati facut sa rosim...multumim de aprecieri!

Lore face 4 luni in 8 februarie!
Oana-chiar mi-ar placea sa-i vad mari pe copii din trupa DC, ar fi interesat de vazut cum s-ar combina-vorba lui barbatu' meu referitor la ce-i va aduce acasa Ilinca: cat are putza e OK!

Mergi la inceput

Soanso-mersi,daca iti aduci aminte,scrie-mi te rog

Mergi la inceput

Meli,am cautat pe Google,da cautare la "cereale Humana" si iti apare toata oferta! intra aici:bebelusul tau cereale si pireuri Humana .sunt putin mai scumpe decat altele dar merita toti banii!eu le-am incercat pe toate din comert si astea-s pe departe cele mai bune-fine.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Ralu sa-ti traiasca. Chiar e un scump. Si pare foarte mare. david parca e numai jumate cat el.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput