Gravidute si mamici de CLUJ - 51
Raspunsuri - Pagina 15
ALEX29 spune:
DIANA mie mi a spus dr ginecolog sa nu ma bazez pe faptul ca alaptez asa ca mi a recomandat sa iau pilule Exluton
si mai folosesc si lubrifiantul de la Durex
LORE imi pare tare rau pt ca ai noduli la sani ,am overisoara si draga dea ea are17 nodului ,nu stie ce sa mai faca e satula de operatii
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
OanaAlina spune:
raluca - bestiala pozica cu bentita!
daca mihai nu ar si "dat" ne-am baga si noi! asa ne multumim sa privim! hihihi!
Oana si
Maria-Teodora
minunea noastra
ALEX29 spune:
LORE eu eram cea cu taiatul tricourilor ,vai cand ma gandesc ce dureros a fost la inceput dar a meritat
MELI uraaaaaaaa ce bine ca a papat puiutzu
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
OanaAlina spune:
alex - am citit si eu despre exluton! cred ca m-ai convins! pusi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27839
Oana si
Maria-Teodora
minunea noastra
redai spune:
Adrian incearca sa scriimai multe mesaje chioar si in alte locuri pe forum ca sa iti apara mesajele cand le scrii.Altfel risti sa trecem peste ele si sa nu le observam. trebuie sa scrii 10 ca sa nu iti mai apara moderate.de ce nu intra si sotia ta?
Alex asta e viata. Acum ar trebui sa merg si eu la medic ca unul e chiar mare. Aproape cat o nuca. dar cine stie.
Poate ajung sa fac o aperatie la sani si il scot atunci. cand a fost la medic si mi s-a tratament a zis ca sunt 3 variante sa scap:1,medicamentele(nu au functionat),2:operatie (erau prea mici pt operatie la momentul respectiv) si 3: copil pe care s il alaptez. dar se pare ca nici asta nu am reusit. Din acest motiv ar fi bine sa mai fac unul, ca de, acum am experienta si poate as alapta mai mult.
Meli imi pare bine ca a papat printesa. Poate e asha cum am zis eu. poate nu mai vrea laptele.Oricum, bine ca mananca
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
RAMONELLA spune:
Uau!!!!Am vazut un bebe frumos!!!!Bebe Mihai
.
Noi deocamdata folosim preze..pana se inventeaza ceva sa-mi convina!!
Nu mai vreau sa iau pastile,am auzit o gramada de chestii,despre sterilet la fel...Deci mai bine ne abtinem...cine poate...![]()
![]()
![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
Gabriela77 spune:
Deci am intrat numai sa-i spun Ralucai ca e bestialic Mihai!!! Ioi ce frumos e! Si durduliu!Mie mi se pare ca seamana cu tine, mami!
Vezi Lore, ce simplu e? ia sa-l vedem si pe David cu o rochita ceva...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
adrianpup spune:
[quote]Originally posted by redai
Adrian incearca sa scriimai multe mesaje chioar si in alte locuri pe forum ca sa iti apara mesajele cand le scrii.Altfel risti sa trecem peste ele si sa nu le observam. trebuie sa scrii 10 ca sa nu iti mai apara moderate.de ce nu intra si sotia ta?
Pai... chiar vorbeam cu ea azi ca trebuie sa-i creez si ei un cont. De obicei citim si scriem pe contul meu
redai spune:
Raluca am vazut si eu poze. tare dulce si grasut e. Dar cat timp are acum?
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
antoni spune:
Aveti grija,o colega de facultate a ramas insarcinata cand avea primul bebe 3 luni, si alapta, bebe papa exclusiv de la san, asa ca...
asa ma bucur, hihi, sper s-o tina, mersi fetelor