Gravidute si mamici de CLUJ - 51
Raspunsuri - Pagina 13
ALEX29 spune:
tu fetelor da mult mai scrietzi
8 MARTIE -RESTAURANTUL CHICAGO LA ORA 15
-GABI+SOTZU
-ALEX+SOTZU
-ANDREEA+SOTZU?
-ADRIANA
-CO+SOTZU
-ALINA
-NICO
-MELI
-LORE
-IOANA13
-IKO
-ANCA
-RAMONA+SOTZU
-MONICA+SOTZU
-IOANA
-DIANA
-VICTO
CO draga daca n as alapta ce te as mai insotii si eu la o distractie intr un club
dar lasa ca vorba aia nu intra zilele-n sac
ANDREEA ma bucur ca ti a placut afara si ca v ati simntit bine
DIANA chiar ca astia s exagerati cu preturile lor .auzi si tu 80 de ron pt 5 min ...asta e ce sa facem?
LORE nu mi da ideii ![]()
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Raluca spune:
Co, gand la gand....am pus acum o poza ptr. tine si Gabitza
Azi sunt cam posaca, am stat putin afara, ma doare capu'...asa ca prefer sa stau in public si sa tac!
ALEX29 spune:
PUISOR eu ii fac baitza puiutzului in apa de 39 -40 de grade
CO draga inca astept sa mi vina storcatorul(kenwood)si o sa ti dau detalii dupa ce l incerc
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
redai spune:
Ramo in legatura cu suculetu sa stii ca ai dreptate. medicul meu de familie tot asha mi-a zis. nu este considerat diversificare. nu am scris atunci ca sa nu dau nastere la mai multe discutii.te-as sfatui sa ii dai sucul cu bibe, cu linguritza te chinui numai.
Puisor apa la baie eu o fac de 38-39 desi mi se pare cam rece. dar eu nu pot sa fac mai calda pt ca favorizeaza dermatita atopica.oricum si baile nu dureaza mai mult de 10-15 min tot din aceeasi cauza.cateva zile il mai dezinfectezi cu spirt buricul.Cam 2-3 zile o sa aiba o scurgere galbuie care trebuie curatata.Buricul se mai trage si am mai zis de colici:Baby Drink,calma Baby,Bonisan,baby Waser,baby Drink
Meli intalnirea e la Chicago, restaurantul din spate de la Kaufland
Alex eu numai scriam, nu dadeam idei.....![]()
![]()
Ralu ai luat ceva pt cap?
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
OanaAlina spune:
puisorul - noi facem baita in apa de 36-38 grade!
v-am trimis cartile cu diversificarea!
Oana si
Maria-Teodora
minunea noastra
bex spune:
Ralu si pe mine ma doare capul, cred ca se ia;))
Mihai al nostru (sa nu zic al meu ca deocamdata il impartim cu sara iubita) e absolut delicios si bestial cu bentita...pare cam elstica, sa nu il deranjeze la caputz;) Mihaita scumpule, mami era cu durere la cap cand a facut pozica, sa nu te superi pe ea![]()
![]()

Alexutzo, poti sa lasi lapticul lui tati si sa fugi de acasa;) oricum la orele alea papusile vor dormi![]()
![]()
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
RAMONELLA spune:
Sa stiti fetelor ca m-am suparat.Nici nu mai vorbesc cu voi..
HIhihi!!!Glumeam!!!!!!!!
Cum sa ma supar fetelor pe voi???Fiti serioase!!!Doar de aceea suntem aici,sa ne spunem parerile si sa ne ajutam intre noi.Apai fiecare face cum crede mai bine,nu???![]()
Co eu am storcator Power Juicer,de ala de la televizor.Dar inca nu-i fac cu ala,pentru cateva lingurite de suculet...Ii rad morcovelu si il pun in tifon si il storc.Oricum doctorul a zis ca pana la 30-40 ml pe zi sa-i dau,treptat,si intre mese.Deci nu poate fi vorba de inlocuire a lapticului.Ii dau doar un supliment de vitamine intre mese.Un mic desert.
Pe la 4 luni voi incepe cu pireul.
Alex eu vin cu Bea nu cu sotul!!
Asta spuneam ca el lucra si oricum nu-i place ca nu cunoaste pe nimeni,si ca oricum se va plictisi intre atatea femei.![]()
Aaa,mi-a venit dulapul....saracu Radu...iara va transpira tot pana il monteaza...mai da jos din burtica![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
redai spune:
Co eu am un robot de bucatarie de la Braun. Cu ala se pot face sucuri, piureuri pt bebe,fasole frecata, shake-uri de banane,carpsuni,tai ceapa pt mancaruri,maioneza.O gramada.mie imi este foarte folositor.Ocupa un pic de spatiu ,dar e ok.
www.electrofun.ro/Roboti-de-bucatarie/Robot-de-bucatarie-Braun-K700" target="_blank">acesta este
L-am cumparat din carrfour
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
puisorul spune:
Mersi fetelor de raspunsuri. Si multumesc Oana pentru carticica.
Storcator de fructe eu am de la Philips. E ok, doar ca atata trebuie sa speli dupa ca ma cam enerveaza. Dar cand o sa fie nevoie o sa il folosesc mai intensiv.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
dpop spune:
adrian, cu placere. oricum dupa nastere uiti tot ce ai citit, hihihi
ramonella, pai de ce nu faci cu storcator, si bei tu ce ramane? miam-miam, vitamine.
mami de irina