Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neatza stup,

gata fetele m-am prezentat la raport.Nici nu stiu cu ce sa incep.Dar hai mai bine sa va povestesc cum a fost la scarbici. M-am trezit eu de dimineatza hotarata sa nu bazai(vezi Doamne e 1 ale lunii si daca plang asa o tin toata luna)Da de unde....N-a mers....Asa ca a trebuit sa ma machez de doua ori pana am iesit din casa.Pana la urma am reusit sa ies pe usa...Greu...Am ajuns in statie si ma gandeam "ce fac?" si tot eu mi-am raspuns"te duci la scarbici pentru asa e normal,pentru ca financiar iti va fi f bine,pentru ca ,copilului tau ii vei putea oferi mult mai multe decat pana acum si pentru ca cu cat vei amana momentul cu atat iti va fi mai greu.Buuuuuuuun! Am ajuns! Dim momentul in care am ajuns la scarbici si pana la momentul intoarcerii acasa,fara sa exagerez va spun,am avut senzatia ca au trecut doar 10 minute.S-a scurs timpul intr-un mod ireal.Am fost la o discutie cu un client.Este f adevarat ca nu au fost rare momentele in care citeam un contract si-mi aparea Ana in fatza.
La ora 18.30 am ajuns acasa si am alergat ca o disperata spre camera ei.Mi s-a parut o vesnicie timpul pana m-am descaltzat si spalat.Am intrat ca o furtuna in camera si am fost primita cu un mare zambet.L-am tradus ca pe "Bravo mami!".Am luat-o in bratze si am pupat-o din cap pana in picioare.Se uita mirata la mine si la hainele mele.M-a studiat atenta spunandu-mi parca "vai mami ce gatita esti!"
In alta ordine de idei am fost sambata si la dr Stanciu.Mi-a vazut rezultatul analizei si mi-a zis ca ii este clar.Este vorba de un colon iritabil.De aceea are azi 2 scaune iar maine poate avea 6.Mi-a recomandat sa-i reduc cantitatea de legume,fructe,lapte.De asemenea mi-a zis sa nu ii mai dau fructe crude.Sa fie ori coapte(marul) ori in compot.Pentru basinutze trebuie sa-i dau timp de 14 zile un pliculetz de smecta .(pt. curatarea colonului)I-a verificat si urechiusele si a zis ca sunt ok.Mi-a cantarit-o si masurat-o.La 11 luni si o saptamana avem 8950g si 71.5cm.Mi s-a parut cam micutza insa tinand cont ca nici eu nu sunt inalta....ce pretentzii sa am(speram sa semene cu soatza)Pentru faptul ca fructele nu i le mai pot da crude mi-a mai dat sa-i dau vitamina c.Calciu a zis ca dupa un an.Ne-a dat verde la biscuitzi si painica)Am intrebat de vaccinul impotriva rujeolei ,rubeolei si asa mai departe.Raspunsul a venit promt spunandu-mi ca el le recomanda si ca il pot face de pe acum.Cu fluorul pentru dintzi nu a fost de acord.Iar despre spalatul pe dintzi m-a sfatuit sa folosesc o periutza manusa(habar nu am cum arata)si apa.Vigantol trebuie sa-i dau trei picaturi pe zi.Sper sa nu uit nimic.AAAAAAAA am ramasa socata cand mi-a spus ca tratamentul dat de cele de la urgentza a fost o porcarie pe care el nu o recomanda niciodata.Nu este de acor cu peritolul si cu claretine(parca asa se numeste)Sunt medicamente pentru copii mai mari de 1 an si 3 ani si ca pentru alergia de pe fatza trebuia sa-i dau cu Zyrtec.Asta e ...invatzam...invatzam...

In incheiere as vrea sa va spun ca am primit un mesaj pe privat de la Zadi plin de sensibilitate.Un mesaj incurajator care mi-a prins foarte bine chiar daca abia azi l-am citit.Mie uneia imi pare f rau ca refuza sa mai scrie pe forum si-mi pare nespus de rau ca acest mesaj nu l-au putut citi si restul fetelor care se intorc la servici.
Draga mea Zadi,nu e zi ca cineva sa nu intrebe de tine. Hai, sterge cu buretele ce te-a suparat si revin-o printre noi.Eu voi continua sa sper ca voi deschide forumul si vei fi si tu prezenta.

Gata....va pupacesc si va doresc o zi frumoasa si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Cu riscul de a va intrista, va rog sa cititi www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/" target="_blank">aici. Si pe urma, multumiti-i lui Dumnezeu pentru ceea ce aveti. Eu asa am facut. Restul chiar nu conteaza.

"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

Buna fetelor!!!
Ceva frumos pentru bebeii vostri .... e un TV BABY . La al meu ii place foarte mult... Puuuuuuup....

http://player26.narrowstep.tv/nsp.aspx?player=babytv_restoftheworld

Mirell@ mammy lui Teutzu
poze
http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/Teo/?action=view¤t=bab32df0.pbw

Poze si cu mamy meu
http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/?action=view¤t=b356f6aa.pbw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna

Pentru ca sunt "defecta" weekendul de vis sa incheiat....dar imi scot parleala sapt viit.Am inlocuit sampania cu visinata ...sa nu se inverzeasca Kitty de tot ...pentru ca aveam un feeling ca vine vampiru' am bagat vasoconstrictor visinata...m-am scos totusi cu baie, masaj, flori si .......prostioare.(am profitat ca au fost ai mei intr-o vizita si am dus baiatul la sora mea cateva ore.Asa ca fetele mersi de urari...a fost bine.

Va multumesc la toate pentru gandurile bune si incurajarile legate de situatia prin care am trecut cu Victor.
Kitty eu il consider pe fimiu kkaciosul stupului.El mai mult de 20 ori nu a facut tare dar nici diareic.Dr mea zice ca de la dinti.Eu am observat ca si de la para,mamaliga,spanac,sfecla,morcov crud si rosie face moale.Incerc sa nu bag mai mult de 2 in meniul aceleasi zile.Si nu-i dau unt sau smantana in zilele cand am cele de mai sus in meniu.Ati facut analize? Cum e Giulia.Pup ochisorii albastrii..iar tu da-i la sot sa citeasca ce tratament am eu in weekend si spune-i ca nu-ti sta bine verde la fata ca nu te asortezi cu ochii sau cu parul..vezi tu oricum ei nu se pricep... si sa ia masuri,da?
Elyanne am citit. acum nu stiu ce sa zic ca la fimiu nu au aparut niciodata ziua si constient.o sa-l urmaresc.
Carmenefr.. la mine paranoia o cheama..si eu il verific cand mi se pare ca doarme mai mult decat de obicei....asta pt ca am pierdut 2 sarcini la 10 sapt si ....nu vreau sa ma gandesc....imi pare rau pt fratele tau...el e ingeras acum si vegheaza ca Teuta sa nu pateasca nimic.Fii sigura de asta.
Diana_jors ... pentru gandul bun si pentru bancuri.m-am hotarat sa-l pun si eu pe primul in aplicare.
Crina si Mickiymihaela eu nu am curaj si pace sa las copilul ne sustinut in baie.Bravo voua ca aveti fete cuminti.Eu trebuei sa-l tin macar de o mana ca altefl ori se ridica si apuca ce se afla pe marginea cazii ori se arunca cu fata in apa (am patit-o odata )ca sa apuce cu gura nenorocitele alea de ratuste mici cu care era de fapt sa se si innece.De atunci nu i le mai dau.
Riannastef LA MULTI ANI SA AI O SARCINA FARA PROBLEME, NASTERE USOARA, COPII SANATOSI SI UN SOT MEREU ALATURI CU VORBE SI FAPTE BUNE.
Ddana mersi.[grup..asta e o imbratisare.. Am incercat sa accesez link-ul dupa emisiunea "femeia conduce" si imi dadea eroare.Luni 4.02 va fi si ea in emisunea "Femeia conduce"Pentru mine e de mare ajutor.Eu si acum calculez cati ar fi avut fratii lui Victor, de fapt sora si fratele cum am aflat,daca s-ar fi nascut.
Arissa ma bucur ca ai scris macar asa de gura mea.Si vrei sa-ti spun un secret?...Nici eu nu ma simt in largul meu cand ne aliem cate 2-3 si sarim ca gaitele in capul unei persoane care are "norocul" sa nu ne fi intrat in gratii sau asupra alteia care ne are doar pe noi si e sincera si spune tot ce face si ce gandeste...sau cand nu intelegem ceva replicam si mai sar vreo 2-3 "avocati neplatiti" sa dea cu vorbe rele ca si cu pietre...de parca ar vrea sa te puna la zid si sa te impuste pentru ca gandesti altfel sau le-ai atacat prietena.Nu mi se pare corect si sigur mi se vor aduce acuze.Ei si?
Au fost multe persoane care sau retras tocmai din cauza asta...una in plus numai conteaza...
Asa ca vin cu o propunere.

AVETI CEVA DE IMPARTIT CU CINEVA? NU VA PLACE FATA CUIVA SAU VORBELE SALE?.....NU MAI FACETI BISERICUTE SA O BARFITI. EXISTA PM. AVETI CURAJUL SI DISCUTATI CU PERSOANA RESPECTIVA DACA VRETI SA O INTELEGETI. NUMAI TRANSORMATI ACEST FORUM INTR-UN CAMP DE LUPTA IN CARE MUSAI CINEVA TREBUIE SA PLECE,SA SE DECLARE INVINS...ACEST FORUM IL PERCEP CA PE UN AJUTOR NEPLATIT IN CRESTEREA COPIILOR NOSTRII NU INTR-UN LOC IN CARE FACEM PARADA CAT DE BUNE SAU RELE SUNTEM, DE SENSIBILE SAU INSENSIBILE, DE DESTEPTE SAU MAI PUTIN...,DE PRICEPUTE SAU NEPRICEPUTE IN DIVERSE PROBLEME. SUNTEM DIFERITE SI GANDIM SI TRAIM DIFERIT DAR ...ASTA NU NE DA DREPTUL SA APAREM IN FATA CUIVA SI SA IL PUNEM LA ZID.
Eu atat am avut de zis si am zis azi pentru ca nu voiam sa ma leg de nici un eveniment in special ci de toate evenimentele care au degenerat si au dus pe rand la retragerea multor mamici din discutiile noastre.
Cum spuneam si cuiva..eu am multe de invatat despre oameni din forumul asta dar oare despre mine pot invata ceva? Da am invatat ca nu trebuie sa spun niciodata NICIODATA...Ca viata are suisuri si coborasuri si ca de multe ori in viata nu e perfect ca in filme sau ca in carti.Si am mai invatat ca fara parerea contrara a multora dintre voi eu nu vedeam ca diferit nu inseamna neaparat rau.Voi nu simtiti la fel? Eu am trecut peste depresia postnatala si depresia "recenta" doar pentru ca am avut sprijinul multora dintre voi si VA MULTUMESC pentru asta dar va rog, va implor lasati pe fiecare sa-si spuna parerea (sa duca o disputa daca crede ca are de ce sa o faca separat de acest subiect) si numai faceti tabere impotriva unei persoane.

O saptamana minunata va doresc.Ma voi gandi cu drag la voi pana vinerea viitoare.Printre muci, stranuturi si accese de tuse Victor va trimita un pupic nevirusat .

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

• 01/02/1980 – Karra80
• 01/02/1981 – Mirandolina
• 03/02/1982 – Rianna_stef
• 03/02/1977 – Pantera28jp

Aceasta urare este una de grup deoarece abea azi ma dus mintea sa vad daca a fost actualizata lista cu aniversarile de februarie.So...
Sa fiti iubite si fericite alaturi de cei dragi.Sa aveti copii sanatosi si soti iubitori si fideli, sa aveti parte numai de bucurii, sanantate si multe realizari.

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani Rianna_stef!!!! sa fii sanatoasa, sa aduci pe lume un bebe la fel de reusit ca si Daria si sa ai parte de tot ce e mai bun.

Martutza, io o chestie nu am inteles: Victor plangea usor(scancea) prin somn si apoi s-a oprit? sau urla si a facut acel spasm de care zice Eliana? Chestia cu spasmul plansului o stiam, am vazut live (nu la Rares) dar ceea ce imi pare ca s-a intamplat cu Victor mi se pare de groaza.

Ddana, foarte trist, am vazut vineri parca pe Bianca Brad la tv si am citit atunci pagina.... fara cuvinte....

Mada_rozz e in spital cu Mark de vineri seara. A facut saracutul febra 40 noaptea. Azi l-au chinuit cu zeci de intepaturi pt branula si perfuzii. Mada nu e nici ea bine ca aluat si ea viroza si se simnte rau.

Chestia cu bisericutele... io nu am simtit niciodata ca s-au format bisericute. Exista simpatii si probabil si antipatii intre persoane; e normal ca vb mai mult cu un personaj sa ajungi sa il cunosti mai bine si sa i te adresezi mai familiar. Poate din tonul mesajelor se deduce ca exista bisericute insa eu vreau sa cred ca nu e asa. Hai sa facem cum bine zice chiar regulamentul forumului si anume sa combatem/dezbatem idei in discutiile noastre si nu persoane.

Pt ultima oara, io personal, le mai chem la apel pe Alionushca si Zadi.

Lilidana, gata mutatul?

Stefaniya, unde esti?

Iunia, ....stii ce ma gandeam...daca m-as duce la serv de marti, nu de luni?! zice multe asta, nu?

Loradin, bravo mamico, primul pas l-ai facut, ai vazut ce repede a trecut?!

Nu stiu daca voi va ganditi, io da' si anume ma gandesc la faptul ca fix peste o saptamana implineste un anisor primul si cel mai grabit dintre bondarii nostri.
Acu...ca tot am scris intr-o nota trista, imi pare rau si ca unele mamici nu au mai scris deloc de cand au nascut. Asta e....poate la aniversare ne-or zice iar 2 vorbe.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Roxana ..despre Victor...plangea in somn cu ochii inchisi,era un plans tipat ...ca de durere f mare sau spaima din care nu se putea trezi... cand a ramas fara aer si gura deschisa...nu a facut niciodata asa cand era treaz...nu are accese de plans treaz in care sa ramana fara aer nu e asa coleric...zic eu...eu m-am mai speriat acum 4 luni cand dupa masa de seara, desi odihnit, sa invinetit in jurul gurii..v-am povestit si atunci..si am fost la cardiolog care la ascultat la inima si a zis ca e ok dar ca acel incident se poate datora anemiei frecvente la sugarii de 6 luni ...nu inteleg de ce pediatra nu a luat decizia sa-i dam fier..zicea ca ei nu i se pare anemic ca are tegumentele roz (pe palme, pavilionul urechii)...Voi cauta sa ajung cu el la Budimex la un EEG si un EKG sa ma linistesc.
Servici usor...si daca nu ai superstitii eu zic ca poti sa incepi de marti

Sanatate multa Mada_rozz si bebe roz.Sa va intaorceti curand sisanantosi acasa.

si cum spuneam...AMR 7 ZILE PANA LA DATA LA CARE ALEXANDRU EDUARD VA IMPLINI 1 AN.
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

La multi ani, Rianna_stef! Sa ai o sarcina usoara cat a mai ramas, un bebe sanatos si frumos si sa ai parte numai de bucurii !

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Buna seara inca o data!

Puiul meu doarme de 3 ore!!!! N-a mai facut asta in timpul zilei niciodata, cred. Probabil ca recupereaza ce n-a dormit azi noapte.

Martutza, sanatate multa lui Victor. Si tie multa putere sa fii langa el. Cred ca ai incremenit de frica. Ma bucur mult ca nu a fost decat atat, bine ca a trecut.

Deja sunt singura, sotul meu a plecat din nou in Ungaria, unde socrul meu este foarte bolnav. Cred ca va ramane acolo pana se va lamuri situatia asta. Acum vorbesc in eufemisme, dar cred ca intelegeti ce vreau sa spun.

Despre bisericute: nu mi-am dat pana acum cu presupusul; in general, orice chestie virtuala cum e comuniunea asta pe forum ma face circumspecta pentru ca se dovedeste de prea multe ori inselatoare. Una se spune si alta se intelege, intr-un fel te comporti in fata calculatorului si in altul fata in fata. Cert e ca eu sincer nu am timp,energie, disponibilitate sa ... ma supar, sa interpretez, sa disec. Voua nu vi se pare penibila situatia? adica nu am eu biberoane de incalzit, scutece de schimbat, puiut de pupat, ca sa intru si sa intep aiurea in stanga si in dreapta? Ca ce chestie? Va spun ce zice sotul meu cand ii povestesc "certuri" din stup: "femei!" si aici credeti-ma ca ii dau dreptate. Stiti ce ar spune un barbat? "Bah, te-ai suparat?" "Nu, bah." "No bine, hai la o bere". "Da, ma, ..... (cuvantul cu pricina) m-am suparat". "NO, nashpa. Ti=a trecut?" "Da". "Hai la o bere".

Noi de ce nu putem sa luam lucrurile asa cum sunt si pe fiecare asa cum e? De ce trebuie sa complicam lucrurile?

Hai c-am luat-ope aratura.
Va pup ca s-a trezit in sfarsit Dragos

"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Rianna_stef!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate, sa ai o nastere usoara si sa iti fie sanatosi copiii si toti ai tai!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput