Buna,pt fetele din Japonia care ma pot ajuta as avea nevoie de un medic psiholog care sa vb lb romana, urgent,astept rasp voastre,cu mult respect.
Afla cum se cheama organizatia care face recunoasterea psihologilor in Japonia, ceva gen Colegiul Psihologilor in Romania, sau Psychologist Registration Board (PRB) in fiecare stat din Australia. In Australia, pe website-ul PRB poti sa cauti psihologii in registru fie dupa numarul de inregistrare, fie dupa nume, fie dupa alte limbi vorbite. Sau ii poti suna si cere datele de contact pentru psihologi recunoscuti de ei si care vorbesc si romana.
Japsoledad,regret ca nu te pot ajuta cu o informatie ,insa parerea mea este ca trebuie sa suni la ambasada.Cei de acolo trebuie sa cunoasca unde si daca profeseaza in Japonia un medic psiholog roman,sau ma rog,unul care sa vb limba romana.
picasso ,mamica de pui zapacit
Va mc din suflet fetelor pt raspunsurile voastre,la ambasada am sunat si mi s-a spus ca ei nu detzin asemenea informatii,o sa incerc varianta lui Vic,poate cine stie...este un caz extrem de urgent care nu suporta aminare iar o calatorie in Ro pt medic nu poate fi suportata din cauza starii de sanatate,inca o data mii de multzumiri si daca aflati ceva eu sunt aici zilnic,cu tot respectul.