INVIDIA _ boala grea?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Si eu am fost in situatia ta, cu cea mai buna prietna a mea. Si am lasat-o balta cu totul, nici nu i-am mai spus nimic, nici nu i-am reprosat nimic, pur si simplu, nu am nevoie de astfel de persoane in preajma mea. Clar. Mi-am dat seama ca aceasta relatie ma impovara, ma necajea, uneori ma isteriza si am renuntat. Nu-i simt lipsa, normal ca mi-e dor de peroadele asa de frumoase din liceu sau facultate, dar asa imi e dor si de copilarie, acele perioade nu mai au nimic in comun cu persoana ei de acum si nu se mai pot repeta numai pentru ca tinem noi cu dintii, in virtutea unei inertii. Daca iti este prieten adevarat, nu poate dinlauntrul ei persoana respectiva sa treaca de o anumita limita. In cazul meu povestea a luat sfarsit cand mi-a atacat copii, pentru ca ea nu poate avea copii, se tot chinuieste de ani de zile si iata alt motiv de invidie. La mine asta a fost limita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by robert-alex
daca ti-as cere iertare m-ai ierta?

"Daca" i-ai cere iertare? Eu cred ca ar fi bine chiar sa-i ceri iertare!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ra_mata, eu asa am inteles!
Mult mai rau ar fi ca in ecuatie sa fie, de fapt, 2 persoane care o vorbesc de rau pe biata Codruta: cel care urmeaza sa-si ceara scuze si fosta colega de facultate .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robert-alex spune:

quote:
Initial creeata de codrutza4

Observ in jurul meu si nu numai tot mai multa invidie. Prietenii destramate din cauza acestui sentiment, relatii de amicitie sau....mai rau........persoane parsive care invidiaza DAR in fata persoanei pe care o invidiaza vor sa para de buna credinta. Eu , personal ma confrunt cu o astfel de situatie. este vorba de o tipa, pe care o cunosc inca din timpul facultatii, am impartit aceeasi bucatica de paine si in care aveam incredere. Din surse de incredere 100% am aflat ca aceasta fata, pe care eu o credeam de BUNA credinta....ma invidiaza pentru foarte multe lucruri, ca ma barfeste cu mult patos la alte persoane, cunostinte comune. Doar de fata cu mine vrea sa para ok. Vreau sa va spun ca chiar m-a durut cand am aflat acest lucru. VOI cum ati proceda? I-ati spune sau.....ati lasa-o asa?

Multumesc mult!

toti suntem oameni si gresim.Uni intentionat altii din prostie ......dar cel mai bine e ca iti dai seama.Dar cel mai greu e sa recunosti,dar stiti ca e pe jumatate iertata.Oricum IMI PARE RAU si vreau sa fie cum a fost pana akum.Numai bine dragilor si nu uitati ........NU FACETI CA MINE ca veti REGRETA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

eu vä invidiez pe cei ce ati priceput ceva de pe aici si vä rog de puteti luminati-mä si pe mine cä sunt in ceatä.multumesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

... si eu sunt in ceata... si o ceata deasa.
Cine ne traduce ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Da, se pare ca invidia este boala grea si ce este mai grav ca invidia naste ura. Asa am avut si eu o prietena, trei ani de zile am fost ca niste surori, nici un da-te mai incolo nu ne-am zis, dar cand am venit in Bucuresti au inceput certurile si problemele, numai cand am stat cu ea am vazut ce persoana este si prietenia noastra s-a terminat intr-un an de zile, de fapt un an " tras de par" sa zic asa, numai cu certuri, reprosuri si scandaluri. Era invidioasa ca eu imi gasisem pe cineva si ea inca nu si atunci cand era cu cineva nu ieseam impreuna, adica ea cu respectivul iar eu cu prietenul, acum sotul meu, se considera o persoana superioara fata de noi. Zi de zi imi spunea asta, cat este ea de frumoasa, desteapta si ca imi este cea mai buna prietena. Ce ma doare cel mai mult este ca datorita ei am stat certata cu mama mea trei ani de zile, ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-am impacat, ca l-a acceptat pe sotul meu si ca acum ne sprijina in ceea ce vrem noi sa facem. Mult timp mi-a trebuit sa uit ceea ce mi-a facut "cea mai buna prietena", dar am avut noroc sa am alaturi un om care m-a inteles si care ma intelege, care ma sustine si mai ales socrii mei care au inteles prin ceea ce am trecut, eu chiar am tipat la soacra mea iar ea saraca nu a zis nimic, s-a rugat la D-zeu sa imi revin, parca innebunisem, ma simteam ca un caine haituit, cand plecam dimineata la serviciu ma uitam in urma, aveam senzatia ca ma urmareste cineva, a fost groaznic. M-a socat aceasta experienta, ptr ca eu chiar o credeam cea mai buna prietena, am impartit multe impreuna, bune, rele, am stat cu chirie amandoua si nu ne-a fost usor ptr ca de doua ori cu gazda in casa, am mancat din ceeasi farfurie, am impartit cheltuielile si ea m-a tradat chiar s-a unit cu alte persoane de teapa ei sa ma faca sa ma cert cu sotul meu dar in final ea a pierdut. Pe sotul meu l-a jignit foarte mult, altul in locul lui cred ca o batea, l-a facut incult, nesimtit, pe socrii mei la fel, mi-a zis ca soacra mea este o inculta, o femeie rea, ii doresc sa aiba o soacra macar pe jumatate cat soacra mea. In ultima vreme imi impunea reguli, imi gasisem punctul slab ptr ca eu sunt o persoana care nu vreau sa ma cert cu nimeni, imi place sa fie armonie si ii impac si pe cei din jurul meu. Imi dadea ordine ca daca nu vin seara acasa sa imi fac bagajele si sa plec, ce proasta am fost ca nu mi-am facut atunci bagajele, oricum pana la urma tot acolo s-a ajuns, am mai prelungit agonia, si atunci cand mi-a zis asta stateam cu chirie, nu era nici casa mea nici a ei, stau si ma gandesc daca era casa ei cred ca trebuia sa fac cerere ca sa pot iesi, dar era bun sotul meu cand mai aducea pe cieva si ramnea peste noapte la noi si pe mine ma trimitea la sotul meu. Doamne bine ca am scapat de ea.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Pe unii invidia ii motiveaza sa-si depaseasca conditia actionand in consecinta...si dai si lupta. Altii in schimb se multumesc sa barfeasca persoanele pe care le invidiaza.
In locul tau as confrunta-o pe amica in cauza, nu aruncand manusa ca la un duel autentic, ci prieteneste, asa cum ai crezut/sperat ca sunteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Codruta ,poate ne lamuresti totusi cu misterios(a /ul) care a recunoscut ca te-a barfit.

off topic :te-ai laudat pe un alt topic cu o cura de slabire minune incercata de tine.Sunt 3 fete care iti cer sa-ti activezi pm,sa le poti trimite acea reteta.

mamica lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robert-alex spune:

quote:
Originally posted by tibiuta

Codruta ,poate ne lamuresti totusi cu misterios(a /ul) care a recunoscut ca te-a barfit.

off topic :te-ai laudat pe un alt topic cu o cura de slabire minune incercata de tine.Sunt 3 fete care iti cer sa-ti activezi pm,sa le poti trimite acea reteta.

mamica lui David

nu am barfito

Mergi la inceput