Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty-acum am vazut ca te internezi maine...imi pare rau dar stai linistita o sa fie bine....DD e alaturi de noi chiar daca ne mai trimite si la 'mititica'...fii increzatoare si incearca sa nu mai plangi...te pupic

ramo26+ 28 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

va pup si va uurez sa aveti o noapte linistita ...ne-am schimbat si noi semnatura intr-un final

ramo26+ 29 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Noapte buna tuturor. Am incercat azi sa mai si dormim cate un pic dar pruritul mai mult ne-a chinunit. Asa ca suntem mai tare obositi decat eram dimineata.
Maine dimineata mergem la ECO abia asteptam sa-l vedem pe bebe, sper macar maine sa fiu cu mintile la cap.
Naty sper sa fie totul cu bine si sa fie si IULIANA la fel, ca tare frumos nume va avea, si transmitei si Stelei multi si multa sanatate. Sper sa auzim numai de bine de la voi.
tuturor o noapte linistita.

AVEM 35 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Evident ca nu pot adormi. Si ma doare spatele ingrozitor...Si mi-e frica...
Vad ca nu mai e nimeni. Imi va fi dor fetelor, imi iau eu laptopul cu mine dar abia imi mai gasesc o pozitie in care sa pot citi si mai ales scrie...

Naty 30+ cu (Iulia Elena)
AMR MAXIM 8-10 SAPTAMANI!!! DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE...
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna tuturor fetelor,

zoze ce ne potrivim la gand, eu acum 2 zile am spalat si am calcat haine printre care si rochitele mele de gravida, pantalonasii haiosi(doamne ce haiosi mi s-au parut la inceput), bluzele...si deodata m-a apucat melancolia si am inceput sa plang...da plangeam asa si nu ma mai puteam opri. Ma gandeam ca nu o sa mai am burtica, ca bebe nu o sa mai fie niciodata asa de aproape de mine, ca....totul o sa fie trecut. Cand am arsuri si carcei abia astept sa se termine. In rest....parca trece prea repede timpul:) Nu stiu e ca o nebuloasa ...arround me :P Te pup si te felicit pentru calculatoretz.

ariel_700 Cum a-ti face voi 2 sa-l contaminati cu instinctul asta de cuib si pe stimabilul meu consort ca am aproape tot terminat si asteapta sa fie pus la loc dar el numa nu se mai hotaraste o data cand zugravim camera....cica mai e timp...
Mi-e frica sa nu ii fac rau la bebe dar tare m-as apuca. Eu ap. in tara mi l-am zugravit singura cu tefal acum ceva ani...si sa mor de mi s-a parut greu. Uffff!!

sovi succes cu renovatul. Ai grija sa te menajezi cat poti de mult. Te pup.

ursuleato mare amatoare de bancuri esti. Ala cu Bula a fost tare de tot. Eu le mai traduc asa pe la prietene pe aici in engleza(astia n-au asa poante faine) si rad cu lacrimi. M-au intrebat ce e asta ce fac eu (ca tot vad forumul deschis) si le-am zis...au spus ca e cool ca avem asa ceva noi romancele. Si le salvez bancurile de la tine. Spun ca esti funny tare de tot.

mussara :)))))))))))))))))) xoxoxoxoxo.

mstela sa te ajute D-D!!!! Si iti trimit pe Naty o imbratisare virtuala si multi pupici.

naty Offf, capul sus mami si lasa ca o scoateti voi la capat!! Musai. Sper ca de data asta sa fie scurta sederea. Incearca sa iti tii picioarele mai sus decat nivelul corpului pe 2 perne. Am auzit si eu ca ajuta la eliminarea apei cand ai picioarele umflate. Nu rade daca spun vre-o prostie...plss.

diana nu ma vorbi prostioare. Bogdanel o sa fie un copil sanatos si frumos. Va fi un inceput foarte greu dar dupa ce treci de hopuri totul se va termina cu bine. Daca ai vedea ce vioaie este fetita despre care iti vorbeam... si ce problemute mari a avut!! TINE POSTUL SFANTULUI ANTON si ai sa vezi ca nu vei regreta. Scrie-mi PM daca te intereseaza. Te pup.

Delphin emotionant tot ce spui tu acolo. O sa fie o zi de neuitat pentru voi. BTW, nu ti-e frica ca va prinde 29?.Glumeam...

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

35+ cu ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

asadar am revenit.. deci pe unde ramasesem...

Deea bv pt dl Colostru!
Mussara am murit de ras ce tare faza!!!
Stela Doamne ajuta!
Diana 3 sapt... ufff... Doamne ajuta si la tine si sa se rezolve problema cu inimioara. Sa fii tare mamico!
Bubu bravo pt prenatal!!
Cris,Elena ce de burtici
Delphin felicitari pt aflarea datei fericitului moment!!
Naty Doamne ajuta si la tine... uff!! sa speram ca va fi o sedere scurta!

si pana aici mi-a fost ca scumpa asta a mea ma impinge de numa'... cred ca se intinde si ea pe acolo...cine stie ce face!

ici si somnic usor!

Mihaela 32+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by clauclau

Luny, da, acus' iti zic...La ultima consultatie saptamana trecuta cand am stabilit si data nasterii, Mirela Popa mi-a facut si biletul de internare si mi-a rezervat si camera pentru dupa nastere ( am optat pentru rezerva cu 2 locuri ca nu vreau sa stau singura zilele alea). Deci se ocupa doctorul de tot, tu nu trebuie sa faci nimic deosebit. Eu sambata merg iar la consultatie, iar saptamana viitoare o sa am ultima ecografie la 36 de saptamani si vreo 4 zile. Iar cu o saptamana inainte de nastere am controlul preanestezic care presupune de fapt o intrevedere la maternitatea din Medlife cu doctorul anestezist pentru o discutie in care sa hotaram ce anestezie facem. CAm asta ar fi, dar oricum , poti sa o intrebi pe Mirela ce vrei maine. E prima oara cand mergi la ea? Mult succes si abia astept sa vii cu vesti bune de acolo! Sper sa-ti placa!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 35 + cu Rebecca

AMR 27 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Buna dimi!!
mersi mult,Clau!! la cat am bananait pe net ref la Medlife, acum, aud prima data de chastia asta...ca trebuie facuta din timp!!..e a doua vizita la ea azi...o sa ii spun si eu despre asta, vreau sa ma asigur, ca si tine, de camera si toate cele.
pupici!

LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si? ce fac burticile? cum ati dormit? noi ne pregatim sa mergem la control!

LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Bafta, Luny! Sa vii cu vesti bune
Curaj, Naty! Sanatate tie si bebicii Iulia
Clau,

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si 30+Luca Razvan

pozici cu Alexica si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata, randunici!!

Naty, Stela, va tin pumnii stransi stransi si sunt alaturi de voi! O sa fie bine!!!!
Clau, ti-am vazut burtica...e f frumoasa!!
Luny, bafta la control!!

Ioana
36+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput