Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Zoze tu cand mergi sa iti vezi odorul, sa te linistesti si tu?
Bubu, sar'na! abia astept sa ajung sa achizitionez si eu.
Cris, sezi linistita, nu mai cauta stress. Nici eu n-am colostru acum, si nici prin cap nu imi trece ca nu voi avea lapte.
Clau, si eu am o sala in zona, dar pe bb cui il las? Ma duc si il tin acolo :))

Luni, Nico felicitari pt vesti bune!
Mussara mai este de dat raportul, nu?

Multumesc celor care m-au felicitat pt Sasha in grafic!

sovi 27+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Mai fetelor ce veste!Sincer nu ma asteptam sa fie chiar asa de grav.Of,macar de-ar mai fi stat putin in burtik sa fie mai mare dragutica de Iulia.Poate ies bine analizele si se amana cezariana...
Naty,scumpa ma alatur si eu fetelor si-ti tin pumnii!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 34+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

felicitari mamicilor care au fost la eco si la control.... pt vestile bune pe care ni le-au adus...
naty-ne rugam pt tine si bebe iulia...sa va ajute D-zeu
stela-sa te ajute DD si pe tine si bebe si sper sa avem vesti de la voi cat mai repede...
va pup pe toate si trebuie sa fim tari in continuare si increzatoare...

ramo26+ 29 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

acum am citit si al2lea msg de la naty-sper sa fie bune analizele si sa nu fie necesar sa-i faca acum cezariana...bebe iulia sa mai stea la mamiu in burtica...doamne ajuta-le...

ramo26+ 29 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Parca interesa pe-o randunica subiectul de mai jos:
"Daca vreti sa va construiti o casa,este bine sa stiti ca exista cateva banci care au marit "plafonul de indatorare".De exemplu,BCR A STABIL;IT UN GRAD DE INDATORARE DE 70% din venituri,la fel ca Banca Transilvania,Raiffeisen Bank si OTP iar BRD,Alpha Bank,CEC-ul si Volksbank,la 65%.Plafoanele amintite se refera si la creditele ipotecare".Am citat din rev. Ioana.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 34+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

acum am citit si al2lea msg de la naty-sper sa fie bune analizele si sa nu fie necesar sa-i faca acum cezariana...bebe iulia sa mai stea la mamiu in burtica...doamne ajuta-le...

ramo26+ 29 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offff ce vesti ! Doamne, ai grija de NAty si de Iulia!!!! Si eu acum ma gandesc ca poate nu o sa fie nevoie de ceza maine. Poate analizele or sa fie bune si se mai asteapta, cred ca orice zi in plus pentru bebelina in burta, conteaza foarte mult! Suntem alaturi de ele cu toata inima!

Zoze, stai linistita, o sa deschid eu capitol nou imediat ce e nevoie!

Sovi, eu ma gandesc ca gasesc eu 2 ore libere de 2 ori pe saptamana si pentru mine. Eventual o sa o chem pe soacra care o sa ma ajute cu toata inima, plus ca stiu ca e o mare bucurie pentru ea sa stea cu copiii nostri!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 35 + cu Rebecca

AMR 26 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Fetelor, mai iau o pauza ca vine randunelu si trebuie sa-l hranesc. Aseara s-a suparat ca nu i-am iesit in cale. Am fugit! Intru mai tarziu putin.

Doamne-ajuta, Naty!

Cristina 27+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Doamne, nu mi-a venit sa cred ce-am citit de Naty.....saraca mai mult prin spital a stat, sa dea Dumnezeu sa aiba zile Iulia si sa fie bine si Naty la fel. Ma rog si eu cu voi, ma rog sa fie bine amandoua si daca se poate sa mai stea Iulia acolo.....inca tot nu-mi vine sa cred ce i s-a intamplat.....

Maine merg si eu la control, sper sa fie bine Dienutza mea.

27+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Doamne ma ingrozesc de vestile lui Naty sper ca micuta Iulia sa fie puternica si sa mai stea la caldurica si analizele mamicai sa -i fie bune ca acuma depinde de analize cum vor fi. DOAMNE AJUTALE LA AMANDOUA SA FIE BINE.
Sovi ------- noia am ajuns deja acasa si am si raportat cum a fost la ECO in pag. 17.

AVEM 35 SAPTAMANI

Mergi la inceput