Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zoze, m-a luat cu fiori pe sira spinarii cand am citit mesajul tau! Stateam in pat si ziceam sa dorm vreo 2 ore , dar imi tot ziceam sa mai dau intai o tura pe crenguta si apoi nani! Parca stiam ca s-a intamplat ceva!

Doamne , sa fie totul bine cu Naty si Iulia! Sper sa primim repede vesti ca e tare greu sa nu sti nimic. Dar ce e cu preeclamsia asta, de ce se face?

HAi ca acum o sa stau aici sa vad ce se intampla... , n-as putea sa merg linistita la culcare!
Suntem un grup si trebuie sa fim alaturi una de alta la nevoie.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 35 + cu Rebecca

AMR 26 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Doamne ajuta-le pe Naty si pe Iulia !

Raluca 30+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nicoleta,felicitari pentru vestile bune!bebe grasunel
ai vazut ca au marit "tarifele" la Eva?...ce ti-a zis dr de maternitate?ma bucur ca esti statornica...eu inca oscilez intre Eva si maternitate,asta daca ajung 37 de saptamani...ca uite,nu stii de pe o zi pe alta ce se intampla!Si eu tot cu cei de la Cord Blood Center am contractul,am acasa si kitul...sunt seriosi!

Simo,mamica lui DAVID,35+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Naty, Doamne Ajuta sa fie bine ptr tine si ptr Iulia, acum asta e cel mai important!!! Suntem alaturi de tine si bineinteles ca ne ptr voi! Dumnezeu fie cu voi!!!

mami de Luca si in 37s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo27, nu stiu nimic de tarifele de la Eva. Insa am mai intrebat si eu in stanga si in dreapta si m-am hotarat, medicul nu a avut nicio legatura cu asta (Nici nu ar avea cum sa aiba, nu? A zis ca este decizia mea.) Eu ti-am mai scris odata motivele pe PM, au ramas aceleasi. Am intrebat de rezerva in Maternitate, a zis ca depinde daca vor fi ocupate sau nu. Sa vedem ce va fi. Poate voi avea noroc.

Eu anu am mers azi la Eva. Cat este o consultatie acum? Si cat era inainte? Eu am mers la Eva doar la morfo-fetala. (Ce vreme superba in Bv, in concordanta cu starea mea...).

Doamne ajuta lui Naty si bebelinei ei!

Nicoleta 28+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Eu nu am intrat o perioada foarte lunga pe crenguta si de vreo saptamana ma "chinui" sa va ajung din urma cu cititul...Tocmai am ajuns la zi...aveti o viteza!!!
Ma rog si eu pt Naty si pentru bebe Iulia, nu-mi vine sa cred ca asta este situatia. Sper din tot sufletul sa auzim vesti bune despre ele cat mai repede

Anca 31s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

mi se pare mie, sau forumul merge extrem de greu azi?

Sovi botezul e slujba din biserica, crestinarea propriu-zisa a lui bebe...iar la noi, la Moldova, cumetrie se zice la petrecerea pricinuita de acest eveniment, care poate sa nu aiba loc in aceeasi zi cu botezul; din cate stiu eu este bine ca bebe sa fie botezat pana sa implineasca 6 saptamani, de fapt cat mai repede posibil...

naty sunt alaturi de tine, iubita! tin pumnii sa fie totul bine cu tine si cu Iulia!

Nicoleta cat te costa prelevarea de celule stem?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 35+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Doamne Ajuta Naty, bebe Iulia sa fie sanatoasa, nu concep sa se intample ceva. Sunt cu gandul la voi . Gandeste pozitiv, asa cum vom gandi si noi, pentru ca Iulia sa fie bine.

Doamne Ajuta !!!

Ana 31+ Mara Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Rox va tin la curent!Deocamdata nu am nicio veste..si nici numarul Stelei-din pacate!Pe Naty nu o pot suna..
Nicoleta-nici Naty nu stia ce-o sa se intample..Atat i s-a spus si ei-ca sunt sanse mari sa i se faca ceza-AZI!
Te felicit din suflet pentru copilasul sanatos!Sa va tina D-zeu sanatosi!
Clau nu stiu daca ma crezi sau nu-dar m-am gandit cu toata forta la tine-pt.ca nu stiam cum sa-ti spun..Se pare ca m-ai auzit!
Preeclampsia este o asociere intre hipertensiune si proteinurie(proteine in urina)-si Naty le cam avea pe amandoua..Sa numai spun ca si diabetul ei poate fi o cauza..Din pacate-nasterea este cea mai sigura cale de a scapa de boala asta..Mai sunt si medicamente,insa chiar nu stiu daca i se pot administra-avand in vedere si diabetul..
Doamne ajuta-le!!
Anca ma bucur tare ca esti alaturi de noi-pe crenguta!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

dragele mele tocmai m-am programat la control pe maine...abia astept! nu ma simt asa bine, cred ca mi s-a umflat fierea si din cauza asta...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 35+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput