Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(79)
Raspunsuri - Pagina 15
clauclau spune:
Zoze, m-a luat cu fiori pe sira spinarii cand am citit mesajul tau! Stateam in pat si ziceam sa dorm vreo 2 ore , dar imi tot ziceam sa mai dau intai o tura pe crenguta si apoi nani! Parca stiam ca s-a intamplat ceva! ![]()
Doamne , sa fie totul bine cu Naty si Iulia! Sper sa primim repede vesti ca e tare greu sa nu sti nimic. Dar ce e cu preeclamsia asta, de ce se face?
HAi ca acum o sa stau aici sa vad ce se intampla... , n-as putea sa merg linistita la culcare!
Suntem un grup si trebuie sa fim alaturi una de alta la nevoie. 
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
35 + cu
Rebecca
AMR 26 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Simo27 spune:
Nicoleta
,felicitari pentru vestile bune
!bebe grasunel
ai vazut ca au marit "tarifele" la Eva?...ce ti-a zis dr de maternitate?ma bucur ca esti statornica...eu inca oscilez intre Eva si maternitate,asta daca ajung 37 de saptamani...ca uite,nu stii de pe o zi pe alta ce se intampla!Si eu tot cu cei de la Cord Blood Center am contractul,am acasa si kitul...sunt seriosi!
Simo,mamica lui DAVID
,
35+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
simonette spune:
Naty, Doamne Ajuta sa fie bine ptr tine si ptr Iulia, acum asta e cel mai important!!! Suntem alaturi de tine si bineinteles ca ne 

ptr voi! Dumnezeu fie cu voi!!!
mami de
Luca si
in 37s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 3 sapt!!!!
Nicoleta spune:
Simo27, nu stiu nimic de tarifele de la Eva. Insa am mai intrebat si eu in stanga si in dreapta si m-am hotarat, medicul nu a avut nicio legatura cu asta (Nici nu ar avea cum sa aiba, nu? A zis ca este decizia mea.) Eu ti-am mai scris odata motivele pe PM, au ramas aceleasi. Am intrebat de rezerva in Maternitate, a zis ca depinde daca vor fi ocupate sau nu. Sa vedem ce va fi. Poate voi avea noroc.
Eu anu am mers azi la Eva. Cat este o consultatie acum? Si cat era inainte? Eu am mers la Eva doar la morfo-fetala. (Ce vreme superba in Bv, in concordanta cu starea mea...).
Doamne ajuta lui Naty si bebelinei ei!
Nicoleta
28+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
ancka spune:
Eu nu am intrat o perioada foarte lunga pe crenguta si de vreo saptamana ma "chinui" sa va ajung din urma cu cititul...Tocmai am ajuns la zi...aveti o viteza!!!
Ma rog si eu pt Naty si pentru bebe Iulia, nu-mi vine sa cred ca asta este situatia. Sper din tot sufletul sa auzim vesti bune despre ele cat mai repede 
Anca
31s cu 
underqueen spune:
mi se pare mie, sau forumul merge extrem de greu azi?
Sovi botezul e slujba din biserica, crestinarea propriu-zisa a lui bebe...iar la noi, la Moldova, cumetrie se zice la petrecerea pricinuita de acest eveniment, care poate sa nu aiba loc in aceeasi zi cu botezul; din cate stiu eu este bine ca bebe sa fie botezat pana sa implineasca 6 saptamani, de fapt cat mai repede posibil...
naty sunt alaturi de tine, iubita! tin pumnii sa fie totul bine cu tine si cu Iulia!
Nicoleta cat te costa prelevarea de celule stem?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
35+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
AMR 5 saptamani!!!
varuna spune:
Doamne Ajuta Naty, bebe Iulia sa fie sanatoasa, nu concep sa se intample ceva. Sunt cu gandul la voi
. Gandeste pozitiv, asa cum vom gandi si noi, pentru ca Iulia sa fie bine.
Doamne Ajuta !!! 
Ana
31+
Mara Sofia
zozela spune:
Rox va tin la curent!Deocamdata nu am nicio veste..si nici numarul Stelei-din pacate!
Pe Naty nu o pot suna..
Nicoleta-nici Naty nu stia ce-o sa se intample..Atat i s-a spus si ei-ca sunt sanse mari sa i se faca ceza-AZI!
Te felicit din suflet pentru copilasul sanatos!Sa va tina D-zeu sanatosi!
Clau nu stiu daca ma crezi sau nu-dar m-am gandit cu toata forta la tine-pt.ca nu stiam cum sa-ti spun..Se pare ca m-ai auzit!
Preeclampsia este o asociere intre hipertensiune si proteinurie(proteine in urina)-si Naty le cam avea pe amandoua..Sa numai spun ca si diabetul ei poate fi o cauza..
Din pacate-nasterea este cea mai sigura cale de a scapa de boala asta..Mai sunt si medicamente,insa chiar nu stiu daca i se pot administra-avand in vedere si diabetul..
Doamne ajuta-le!!
Anca ma bucur tare ca esti alaturi de noi-pe crenguta!
Ela..
in 32+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
underqueen spune:
dragele mele tocmai m-am programat la control pe maine...abia astept! nu ma simt asa bine, cred ca mi s-a umflat fierea si din cauza asta...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
35+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
AMR 5 saptamani!!!

Ioanna (5.07.2006)