Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Bitza, ia-ti pupilicioiul inapoi ca tare bun fu!

mami de Luca si in 37s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ai grija Maria!Chiar ca mai e putin!
Ahh Marina-inseamna ca nu numai al meu are planuri marete!Stai sa-i vezi!!
Bafta maine la Dr.,Ali!Te asteptam cu vesi bune!
Mami eu zic sa procedezi asa cum simti tu ca este mai bine!Nu conteaza ce zice mama sau..mai stiu eu cine..Numai voi stiti prin ce-ati trecut,asa ca..
Irina!Nu mi-ai explicat si mie cum sta treaba cu nasterea bebeilor-in functie de ce anume?!-Ziua contactului,cea a conceptiei,timpul zilei?!
Nah Simonicico!!Si mai ziceai ca te simti invizibila!!o cum sa ma simt acum?!Puuup U!!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Buna dimineata! raportez si eu in sfarsit o noapte aproape alba. Posibil din cauza emotiilor pt echo ce urmeaza.
Pup toate cacacioasele si va sfatuiesc sa tineti in casa scoartza de stejar, ca tare bun e la casa omului, e anti-imprastiat!
Le mai pup si pe cele din clubul renovarilor, si multumesc randunicilor care mi-au urat bafta si m-au atentionat!

Naty, bafta multa azi la Dr!
Acum am citit ca te interneaza! Ufff ce sa zic, rabdare multa si sa fie cu folos macar! Tot e bine ca vei fi cu stela. Va si vad lecturand cu voce tare de pe forum ca sa auda si cealalta :)
Toate bune si Stelei si Doamne Ajuta!

Mussara, eu am mai ras cum am ras la patania ta cu gunoiul, da sor'mea a fost pe jos! Eu in schimb mai cu musca pe caciula ca si eu am am trecut printr-o panica din cauza unui blank de memorie.
Delfinutza, felicitari!sa aveti un 28Februarie perfect!
Luni, bafta la control. Si eu am pe 11 primul control la un medic de la MEdLife in ideea ca voi naste acolo. Poate imi spui si mie cum stabiliti despre nasterea normala, ca nu mai am rabdare pana pe 11.
Clau, ai idee pt cele care nasc natural acolo, unde stau pana la nastere? In aceeasi camera de 2, sa o innebuneasca pe colocatara de cap?
Nicoleta, Mussara, bafta si voua azi la control! sa auziti numai de bine!
Simonette, tre sa ne suparam pe tine odata toate, sa vezi cum e, si sa nu mai ai impresia ata nicioadata! Te pe hormonel.
Sanatate maxima si glezne finutze! Am o prietena mai grasutza si imi zicea ca ei ii place de ea asa, ca da bine la glezna, si-o pune in valoare. Apai noi acum n-abem nici talie, nici glezne! ce viatza!
Mami, tu de la ce ora ai programarea pe 11? Si eu as vrea sa ne vedem, dar nu am retinut ora ta
Super 3in1-ul de la tine! ma bate gandul sa mi-l iau.
Marina, felicitari ca va mutati! Nu va fi usor in situatia voastra, dar cate randunici nu ar vrea sa fie in pielea ta...
Underqueen, ce ineamna cumetria? credeam ca e tot una cu botezul

Eu la botez n-as mai chema rudele la restaurant, ca e tare scump, si nici nu vreau sa se simta obligati sa plateasca tacamul, mai ales ca va fi la doar un an de la nunta! Sunt mai amarasteni ai mei. Ma gandeam sa fac botezul simbata, sa punem masa mare la casa unchiului pt toate rudele tot simbata, ne veselim bine, si apoi prietenii sa ii chemam duminica intr-un separeu de carciuma. Ce ziceti, e aiurea cum am gandit, cu distractia impartita in doua?

Va pupicesc, si va rog sa ma stergeti deocamdata din lista chiulangioaicelor :)

sovi 27+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Zoze
Kya, sa stapaniti sanatosi ce v-ati luat si sa va fie de folos!
Sovi, organizeaza-ti botezul cum crezi tu ca e mai bine si usor pentru voi, in primul rand, parerea mea...

Cristina 27+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

cu-cu fetili burticoase!

Merci pt. felicitarile de alegere a datei! Nu v-am spus ca eram cat pe ce sa fie 29, caci la mine 39 de sapt. e fix pe 29 febr.

Vazut burticoase frumoase!

simonette, si ai grija de tine.Stiu ca nu e momentul sa te poti odihnii mai ales ca vine si ziua lui Luca, dar trebuie sa faci un efort. La orizontala cu picioarele in sus. Daca nu sarbatoresti cu mare tam-tam ziua lui Luca,sau poate il duci la Mc. Do sau undeva intr-un spatiu de joaca, sa fie mai comod pt. tine. Sa nu mai stai in picioarele invitatilor?
Stiu ca ai vrea sa le faci pe toate, dar la un momentdat trebuie sa stii sa spui stop...asta e nu e o rusine sa spui ca esti in dificultate...si mie mi-a fost greu sa recunosc si sa cer ajutor, dar e mai bine asa.
Macar pana vine Cezara...saptamana asta si gata...curaj!. Ceai de codite de cirese...cica elimina retentia de apa. Spun si eu din ce mai stiu...insa si mie dr. ieri mi-a spus ca cel mai bun medicament e patul in aceasta perioada.

Papacica..ai putea sa o lasi pe soacra sa creada ca a castigat teren...dar sa-i impui limitele tale...poate nepotzelul o schimba..stiu eu! Felicitari pt. alegerea locatiei de botez...noi inca nu stim sigur cine ne boteaza, dar nu-i bai, gasim...si apoi preot, biserica si restaurant vin ele...cred ca restaurantul va fii cel din cartierul militar al sotului...e super amenajat intr-un castel cu o gradina maree! Om vedea noi!

Trimit mesajul ca ma apuca pranzul.

tuturor fetelor si mai ales un gand bun lui Naty si Stelei.

Tin pumniii stransi pt. vesti bune de la fetele care merg azi la control si la intalnire eco! Curaj fetele!!!!!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sovietica
Va pupicesc, si va rog sa ma stergeti deocamdata din lista chiulangioaicelor :)

Te-am sters!!Nah si de la mine!
Tu cand mergi la eco?!Azi?!..Iar ideea cu Botezul e foarte buna!Nu cred ca se va supara nimeni,din contra!
Delphin cred ca e mai bine Joi-asa poate va petreceti we acasa!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Sovi, mie mi se pare super cum ai gandit-o tu p-asta cu botezul... Eu nu stiu ce-o sa fac!!!

mami de Luca si in 37s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Sovi, e buna ideea cu masa la unchiu', daca aveti gradina! De ce nu?! Noi cand l-am botezat pe Seb, am fost in ro sa-l botezam si cum nu am vrut sa fac ceva mare si tambalau, caci eu urasc asta, am adunat cativa apropiati, i-am invitat la resto...adica a fost masa fara dar...asa ca sa ne simtim bine. Dar eu nu aveam gradina, caci daca aveam...alta era mancarea de peste

Parerea mea e ca faci bine si nici la carciuma n-ar trebui sa mai mergeti, daca totul e ok la unchiul! copilul sa fie crestinat, e cel mai important...

Editez: Normal zoze ca am ales 28, ca nu era sa las copilul sa vina pe 29, daca tot am putut alege. Dar week-endul sigur nu voi fii acasa, caci sunt 7 zile obligatorii la cezariana.
Intru miercuri seara, 27, la 17h00, acompaniata de flacaii mei. Ma instalez, flacaii pleaca si joi dimi vine papa pt. marea intalnire. Seb ramane la o prietena, caci e vacanta aici .

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sovi si mie mi se pare o idee excelenta cu botezul. Ce n-as da si eu sa am o casa cu curte, in care sa-i chem pe toti...
Dar asa din lipsa de spatiu o sa-i duc la un restaurant, ceva.

Cris azi sun la aia cu cursurile, si iti spun ce aflu.

Kya 29+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Hai mai Ali!!Cum sa ma supar?!V-am zis sa strigati cand trebuie sa fac vreo modificare/adaugare in listuta..ca deh..dupa ce ca-s bortzoasa..mai sunt si blonda
Imediat editez!
..Bine Simonicico..bine!!Numai sa te mai auz ca esti invizibila!Numai sa te aud!! 3 mesaje iti scrisei de azi dimineata..3!!!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput