Nasterea la Medlife ( cap 6 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Copilut ma bucur ca nu ai renuntat la Medlife..nu trebuie sa catalogam o intreaga clinica, ca fiind nepotrivita, din pricina unor evenimente planificate in viata unui medic dinainte sa apari tu la usa lui..Nu e de vina nimeni , parerea mea...si mi se pare ca e chiar corecta spunandu-ti cu sinceritate ca nu poate. Stiu, e dur un astfel de raspuns dar mai bine asa decat sa te trezesti atunci ca nu ai cu cine..desi ai cotizat pana la momentul cu pricina..

Eu sunt la doc Mendez...despre care nu-ti pot spune decat de bine.
E super dragut..Raspunde la telefon la orice ora din zi sau noapte...Are o memorie de invidiat. Si mai multe stiu mamicile care au nascut cu el. Oricum cred ca toti medicii din sistemul asta isi dau silinta, asa ca indiferente de optiunea ta, vei fi pe maini bune..

am 39 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Salutari!
Ce mai faceti? Observ multa polemica pe-aici. Fiecare cu alegerile lui. Eu am fost la dr Popa sa ma vada marti si sunt bine, s-a uitat doar la operatie, atat. Ramane sa-mi faca un control in toata regula la 6 saptamani.

Am si eu 2 intrebari. Stie cineva detalii despre Asilife? Ca eu una mi-as face asigurare sa platesc lunar sau anual o suma de bani si sa ma duc la medlife cand mi-e rau. Si a doua, are cineva copilul inscris la un medic din medlife? Ca eu inca n-am dr pt iepurica si sunt un pic indoita daca sa aleg tot medlife sau nu. Adica nu stiu exact ce se plateste sau daca am gratuitati la retete, chestii d-astea.

inuta, povestea cu patul am patit-o si eu. Cand m-am internat nu aveau disponibila rezerva cu 2 paturi si m-au instalat provizoriu intr-una cu un pat, dar a doua zi cand am venit de la terapie intensiva le-am adus aminte ca eu vreau rezerva cu 2 paturi dinainte sa ma urce cu liftul chiar si n-a fost nici o problema.

Ca vorbeati de bani, pe mine m-a costat 4185 ron toata distractia, care cuprinde cezariana si 3 zile de cazare.

Luny, lui David i-au facut in maternitate 2 vaccinuri, nu mai stiu la ora asta ce vaccinuri, dar scrie in carnetul de vaccinari pe care mi l-au dat si i-au administrat vitamina K. La externare oricum iti dau o foaie despre starea lui bebe si scrie acolo tot.

Copilut, imi pare rau ca ai avut o experienta neplacuta cu dr Popa. Felicitari totusi pentru atitudinea optimista! Si intr-adevar, daca te-ai luptat 3 ani pt acest bebe, nu lasa nimic sa-ti umbreasca odiseea! Sper ca urmatorul dr sa fie cu noroc! Pup si curaj!

Louiza, va pup cu mare drag cred ca Yasmin e din ce in ce mai dulce!

Pupici multi pt toate fetele si mult curaj pentru gravidutze!

Ana-Maria de David pufosu' si cel mai fericit tati, Andrei

Primele poze ale lui Iepurica
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna
eu am fost cu bebe la Dna Marcu..pt situatii mai delicate.. Dar am auzit ca Miruna Georgescu ar fi mult mai draguta si mai rabdatoare..Sau Tomescu Emil parca..
Ei cred ca nu pot da retete compensate.. asa ca mai bine sa il ai inscris si la medic de familie.. Sau daca ai la ei iti da compensat.
Zic sa intrebi mai bine.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Copilut, imi pare tare rau de intamplarea ta cu dr. Popa, si desi sunt la ea in evidenta, te inteleg...si eu cred ca as fi fost suparata in locul tau...asa ca nu am prea multe de spus...o fi omeneste, o fi gresit ea...ca si tine, chiar dak as fi avut o experienta neplacuta cu primul medic la care am fost la Medlife, as fi mers mai departe cautand pe altcineva, si eu am ramas insarcinata dupa destul timp si eram speriata ca nu pot avea copii, mi-l doresc enorm pt Shtrumf, si nu vreau sa-mi umbresc fericirea venirii lui pe lume la un spital de stat, sau din cauza unor incompetenti!..mult noroc mai departe si sa ne povestesti ce ai mai facut!!

LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115464&whichpage=2

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zarala spune:

copilut .....ai grija de tine si asigura-te ca doctorul va fi acolo cand vei naste tu (DOCTORUL PE CARE TU IL VREI...nu rezerva !!!! )
....

multa santate !!!

.......AMR 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

copilutz, asta este, se mai intampla si din astea si eu vorbesc in aceeasi cunostinta de cauza ca si tine...am patit-o la fel...acum am programare pe 11 februarie la Predoi si cred ca totul va fi bine!

mami_papatot +30 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Buna ziua viitoarelor si actualelor mamici,
Va urez sarcini cat mai usoare si nasteri de vis la Medlife!
Eu nu am nici o legatura cu topicul vostru, dar va citesc de drag in fiecare zi, sperand sa ajung si eu in locul vostru.
Am intrat doar ca vroiam sa-i raspund unei mamici, Anandrei.
Sa stii ca la Medlife exista si medici de familie la care te poti inscrie, si daca tot ti-au placut conditiile de acolo, cred ca merita, pt. ca toate investigatiile suportate de casa de asigurari le poti face la Medlife, nu trebuie sa mergi pe urma in alta parte.
Legat de Asilife, nu stiu sa-ti spun nimic, eu am in schimb un abonament suportat de firma la care lucrez in baza caruia beneficiez de gratuitati si reduceri la Medlife.
Sper sa-ti fie de folos informatiile si sa te ajute sa-ti alegi medicul potrivit pt. bebelul tau.
Va pup pe toate si va urez sarcini usoare in continuare si bebeii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

quote:
Originally posted by mami_papatot

copilutz, asta este, se mai intampla si din astea si eu vorbesc in aceeasi cunostinta de cauza ca si tine...am patit-o la fel...acum am programare pe 11 februarie la Predoi si cred ca totul va fi bine!

Sunt cucoana-n casa mea!

Desi nu sunt fan al Mirelei Popa, nu vad care e problema ei in situatia asta. Femeia nu este de Pasti disponibila si a spus-o inca de la inceput. In cazul meu, medicul care m-a urmarit in sarcina mi-a spus la sfarsit(saptamana 36) ca nu e disponibila de Craciun (DPN-ul meu) asa ca am ajuns la Mendez. Mendez la prima intalnire mi-a spus ca nici el nu e disponibil si am ajuns la Mirela Popa. Mirela Popa m-a vazut pentru prima data in saptamana in care am si nascut(2 consultatii). Desi a fost o sarcina cu risc, eu nu am avut nici o problema in a schimba medicul. Pana la urma dosarul cu urmarirea nasterii e cel mai important. Asa ca am nascut cu Mirela Popa, nastere super usoara, bebel sanatos si mancacios :).
Nu sunt suparata nici macar pe doctorita cu care am colaborat pe parcursul sarcinii si care nu a fost dispusa sa ma asiste la nastere. La al doilea copil tot la ea merg. Pana la urma sunt si ei oameni si cred ca au dreptul la concedii, nu vad de ce ar trebui sa se sacrifice pentru mine cand oricare alt medic ar putea s-o inlocuiasca la fel de bine. Bine, nu orice medic, doar unul la fel de bun.
Sunteti prea stersate de momentul nasterii, eu va recomand cu caldura sa va bucurati, e o experienta unica si merita traita din plin indiferent de medicul care va asista. Iar la Medlife toti medicii sunt la fel de buni. Daca e sa ai ghinion si nu doresc nimanui ,si cel mai renumit medic poate gresi.

Nasteri usoare la toate viitoarele mamici si recomand nastere spontana cu epidurala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Si DPN-ul meu e de Paste, oare Mendez o fi disponibil? Miercuri ma duc si eu pentru prima oara la el. Mi-a mai intrat un cui acum, na!

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

softurela, eu ziceam ca am patit-o cu Mirela Popa ca dupa 4-5 vizite la ea in decurs de 2 luni (il doream pe bebe si am vrut sa ma asigur ca vine intr-un mediu sanatos ), nu ca n-a fost prietenoasa dar pur si simplu m-a facut sa plec plangand din cabinet, si a vazut asta, pt ca i-a fost greu probabil sa-mi zica ce inseamna uter retrovers...asta dupa ce se panicase toata cand a vazut asta pe ecograf ...si multe altele...

si eu m-am gandit la fel, ca pana la urma sa ma ia pe mine Medlife=ul in evidenta ca pe urma cu cine nasc, conteaza mai putin, atat ca mi-as dori sa n-o patesc tocmai cu dumneaei..ar fi doar o stare de disconfort, nu neaparat de teama ca nu sunt pe maini bune...

uite ca se mai intampla totusi ca aceeasi persoana sa nu aiba chef de moaca ta si gata...eu una n-am facut o tragedie din asta, atat ca mi s-a parut ciudat...

iar cu concediile, perfect de acord...sunt si ei oameni, si nu pot acum sa stea oamenii 24 din 24 drepti...au si ei viata lor...de asta am si plecat de la Elias, pt ca mersesem acolo pentru medicul meu care este un om grozav, am spus-o si-o mai spun, dar mi-am pus problema, ce ma fac daca nu poate veni omul si e de-nteles si ma trezesc ca raman pe cap cu conditiile de acolo, cu personalul de vis si stresul aferent...asa aici, daca nasc cu cel care ma va lua in evidenta, perfect! daca nu, nu ma stersez din asta!

mami_papatot +30 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput