Nasterea la Medlife ( cap 6 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

draga mea
daca ai sangerare urgent la Dr Popa..sa te vada..nu ai programare nu ai..e urgenta..poti merge la inceputul programului sau la sfarsit.. sau daca e printre programari..cum vrei tu...Cum sa ii dai ei ceva?
Platesti controlul..ce sa ii dai..-buna ziua

Hai succes si nu e de gluma cu sangerarea..Sa ne tii la curent si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by iubu77

draga mea
daca ai sangerare urgent la Dr Popa..sa te vada..nu ai programare nu ai..e urgenta..poti merge la inceputul programului sau la sfarsit.. sau daca e printre programari..cum vrei tu...Cum sa ii dai ei ceva?
Platesti controlul..ce sa ii dai..-buna ziua

Hai succes si nu e de gluma cu sangerarea..Sa ne tii la curent si sanatate

Multumesc de sfat. Chiar ma gandeam cum sa fac , ce sa ii duc, daca sa ii dau ei bani,,, ce de-a griji. Deci platesc controlul; m-am mai linistit. O sa merg mai pe dupa-amiaza...

Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen71 spune:

sint CARMEN71,o cam intarziata-am 36 de ani!?-si sant la primul copil,mi-e frica de nastere,dar voi mi-ati mai dat curaj si va multumesc.am 17-18 sapt.,DPN 08.08.2008.Medicul meu e la Giulesti,dar va fi in concediu cind voi naste eu,asa ca m-am hotarit sa nasc la Medlife dar inca nu stiu la ce doctor:POPA,MENDEZ?Am facut acolo o ecografie si triplutest(OK),si mi-a placut spitalul."pare a fi baietel".inca nu am gasit numele,pt ca aveam unul de fetita pregatit,dar... Multumesc Luny!Va doresc tuturor sarcina si nastere usoara,si copilasi sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscris spune:

Bafta, Cristina

Sa ne spui ce ai facut.
Cris 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Poftiti la cap.nou : aici

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annadyomene spune:

Buna, fetelor

In sfarsit dupa 12 ani si diagnosticare sterilitate secundara, sunt insarcinata in 2 luni. Si, cum vrem ce e mai bun de la inceput pentru bebe,m-am hotarat sa nasc la medlife.Singura problema e ca nu stiu la ce doctor sa ma duc.Ma puteti ajuta cu un sfat? personal, as dori sa nasc prin cezariana. astept raspunsul vostru si va multumesc anticipat! sarcina si nastere usoara tuturor!

Mergi la inceput