Nasterea la Medlife ( cap 6 )
Raspunsuri - Pagina 14
DianaDulcica spune:
Salutare mamici si burtici!
Am si eu o intrebare pt mamicile care au nascut la Medlife: cam din ce ar trebui sa fie alcatuit bagajul pt spital? Am inteles ca unele chestii ti le da acolo ei dar nu stiu ce exact. Poate ne puteti ajuta in acest sens ca sa nu cumparam tot felul de capotele, camasute de noapte etc.
Multumesc anticipat!
Va doresc o zi frumoasa!
Jackie spune:
Fetelor, nu va mai speriati cu impinsul asta..eu am patit-o la primul bebe. Nu mai aveam putere, nu simteam nici contractiile (desi era fara anestezie), doar o durere fara sfirsit. Iar doctorul statea deja cu forcepsul in mina...asa ca impinsul bebelusei de vreo doua asistente a fost salvator...Nu va mai faceti griji inutil..
Jackie 26+
mami_papatot spune:
Mai fetelor, citeam si eu la subiectul deschis aici la nasteri , despre Silviu predoi...si ma gandeam, ce usor le vine unora sa arunce cu noroi...de parca cine stie ce ar fi facut sau ar fi spus...poate era omul nervos, poate cine stie ce avea pe cap...eu am fost luni la el, la primul control ... eu am intrat aproximativ la timp, dar inaintea mea se decalasera destul de mult programarile...nah, nu e placut sa astepti, dar mai conteaza si atitudinea pe care o ai...eu am fost ultima lui pacienta si s-a purtat super ok...in fine...mi s-a parut inutil sa intervin in dictuia lor...
apropos, cele care ati nascut natural la medlife, vi s-au facut clisma si freza de rigoare?
mami_papatot +31 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
iubu77 spune:
Da am citit si eu subiectul despre Predoi..Nu stiu ce sa zic..io am o parere ff buna despre el.. Cred ca vineri sau sapt trecuta a devenit tatic..O fi fost mai nervos:(((
Da nu e placut sa astepti insa uneori din pacate se mai intampla sa mai intarzie cate o pacienta sau ceva urgenta si se mai decaleaza.Insa e am invatat sa fiu mai buna pt ca si eu am avut nevoie sa intruu o data fara programare ca aveam o hemoragie si nu s-a suparat nimeni..
Cred ca iti face clisma la medlife si toata freza.. De fapt daca nu mananci inainte 6 ore nu-ti face parca..
EmmaWilk spune:
hey, fetele. Sunt Emma si in iunie 2008 o sa am o fetita dulcica foc( am vazut-o la ecograf, Giovanna Bella). Azi am fost pentru prima data la dr. Mendez pt ca vreau sa nasc la Medlife. Dar, am fost putin dezamagita pentru ca ma asteptam sa fie mai vorbaret, mai prietenos si sa-mi explice mai mult. fetele care ati nascut cu dansul ce imi puteti spune? Cum a fost pentru voi, a fost mai prietenos?
Anandrei spune:
Hello gagici! Care mai e atmosfera? Noi raportam 5200 gr si 57 de cm, suntem baieti mari! Suntem bine si ne pregatim de botez! Si mie mi-a cazut ata de la operatie fix la o luna dupa ce am nascut!
In ceea ce priveste testul guthrie, si noua ni l-au facut. E trecut si pe foaia lui de externare si i-am vazut si urma de la piciorus, plus ca l-a vazut si taica-su exact cand i-a luat sange. Deci se face!
Cotul sa stiti ca vine ca o binecuvantare daca e folosit la momentul potrivit. Inainte sa nasc si eu eram superdisperata, mi se parea o metoda extrem de brutala, dar sa stiti ca e necesara si nu e periculoasa; cazul de care ziceati poate a fost mai ghinionist sau avea si alte probleme. Eu, desi am facut cezariana, tot m-a apasat dnul dr Mendez destul de tare pt ca aveam muschii uterului foarte tonici si fara presiune, fi-miu n-ar fi iesit. A fost destul de naspa, de ce sa mint, dar necesar. Asa ca imi imaginez ca la o nastere naturala, cand esti foarte obosita si chinuita de dureri, un mic ajutor e binevenit.
Fetelor, in timp ce nasteti sau in momentele dinainte, nu va veti mai gandi la toate lucrurile astea, nu veti avea timp. Linistiti-va si rugati-va la Dumnezeu sa fie bine! Ce va fi va fi, important e toata lumea sa iasa cu bine si sanatoasa din povestea asta. Apropo, ati vazut ca si nevasta lui Wilmark a nascut la Medlife?
Pup fetele! Va trimit din curajul pe care l-am avut eu, ca eram ca o floricica! Sper sa ajunga la voi, ca tare bine mi-a fost sa fiu asa optimista! Va puuuuup si va incurajez!
Ana-Maria de David pufosu' si cel mai fericit tati, Andrei
Primele poze ale lui Iepurica
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
iubu77 spune:
Ana ai nite poze superbe.. Acum am apucat sa ma uit..FF draguta si fericita.. Si iepurila..dulce foc..
Sa fitzi sanatosi si sa aveti numai bucurii in viata>
Cum ai pus link cu albumele? ca as vrea sa fac si eu..
Pup
clauclau spune:
Ana, stiu ca tu ai mers la maternitate ca o floricica sa nasti. Imi aduc aminte ca te-am admirat foarte tare...Mie in perioada aia imi era frica de nastere, dar uite ca acum simt exact ca tine. N-am nici-o teama , doar emotii ca ma intalnesc cu bebelina mea. Dumnezeu cred ca ne intareste cand se apropie momentul, nu-i asa?
Deci, si eu merg ca o floricica si sper sa-mi prinda bine asta!
Sa-ti traiasca iepurica dragut!!!
Iubu, nu te mai enerva pe la celalalt subiect, nu se merita..., doar iti creezi o stare proasta. Eu incerc sa ma tin deoparte de astfel de polemici!
Pe cand ne dai vestea cea mare???
Saptamana trecuta la consultatie la Mirela Popa, ne tot jucam cu pozele de pe panou. Adica eu incercam sa ghicesc care-i fetita, care-i baietel si dr. intrase in joc. Ne-am amuzat o gramada! A fost fain!
POZE
CLAU 37 + cu Rebecca
AMR 11 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
zeririlouiza spune:
hello, ce mai fac fetele?
Eu am crescut, m-a dus mamica la doctor, si am 4900 gr, cu 54 cm, deci destul de bine, si doctora chiar a intrebato pe mami ce supliment imi da, dar eu nu beau decat laptic de la mamai. Asa ca suntem bine, dormim, o mai supar eu pe mami dar ma iarta ca sunt o bubulina ingeras.
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze bubulina
ce mare sunt
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
MikyM spune:
Stancutza, am citit povestea nasterii Sofiei, foarte frumoasa, m-am emotionat tare mult! iar micutza e o scumpete! sa creasca mare si frumoasa!
Miky, 20+ cu Raluca