Nasterea la Medlife ( cap 6 )
Raspunsuri - Pagina 11
zeririlouiza spune:
fetelor in curand o sa a tineti puiutii in brate si o sa credeti ca sunteti mamici,
cris cris cred ca o sa vii si tu in par chiar daca bebe al tau va fi mai micut, va fi vara merge
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze bubulina
ce mare sunt
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
anka.san spune:
Salutare !
Vrem si noi in parculet. Ce ziceti - prima zi cu soare?
Din cate stiu sunt cateva fete care stau aproape de Titan (papaciosul, clauclau..) - mergem in IOR?
Vreau sa vina primavaraaaaaa......
Anka, Sorin si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
roxisialexia spune:
sal fetelor!
Am intrat sa intaresc si eu parerea despre medicii Predoi, eu am nascut cu Deliana Predoi in 2005..este un medic excelent si un om deosebit ( sunt convinsa ca nu va ramane mult in postnatal si o veti gasi si pe ea la clinica Medlife) Despre Silviu Predoi la fel numai lucuri de bine, foarte bun din punct de vedere profesional...il gasiti si la Spit Sf Constantin si Elena unde este Coordonator Compartiment Medicina Materno-Fetala / Sef sectie Obstetrica Ginecologie II ..eu acolo i-am cunoscut si tot acolo voi naste si peste trei luni.
va doresc sa aveti sarcini usoare pana la termen, bebelusi frumosi si sanatosi
Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Jackie spune:
Nastere usoara Inuta si asteptam vesti bune despre tine si bebe. Si eu sunt la Mendez asa ca abia astept sa aud cum a fost!
Jackie 26+
freshanana spune:
buna
am vizitat maternitatea de la medlife si arata duper
nasterea prin ceza costa 1000 euro (3 zile de ingrijiri) iar cazarea 50euro/zi in camera dubla
dar totul e super
de la salonul in care se tin bbii si pana la camerele mamicilor
nu a nascut nimeni cu dna bolintineanu ? ca sunt curioasa cum este (ca dr)
am inteles ca dc se nasco copii mici si vreti sa ii tineti acolo costa 300 milioane pe luna ingrijirea lor acolo (doamne fereste sa fie cazul)
cd am fost eu erau nascuti 2 baieti (gemeni) si inca 2 separati. erau asa frumosi. mamicile care naducsera natural nu aveau nicio treaba se plimbau pe acolo
o zi buna va urez
10+
http://bd.lilypie.com/ilhNp2.png
CameliaBianca spune:
tu cand ai fost? ca am fost si eu zilele astea, era o fetita dulce rau si 8-9 baietei care mai de care :). Erau si 2 gemeni dar erau prematuri si stateau la incubator si mai era un bebe la fototerapie. deci primesc si prematuri.
MikyM spune:
Inuta, iti tinem pumnii, si sa auzim de bine, si de tine si de bebe!
Miky, 20+ cu Raluca, DPN: 25.06.2008
MikyM spune:
Fetele mai avansate, voi unde v-ati fcaut ecografiile morfo-fetale? ca stiu ca nu toti medicii fac.
Miky, 20+, DPN: 25.06.2008
zeririlouiza spune:
inuta12, cred ca incepem sa facem galerie
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze bubulina
ce mare sunt
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara