Mamici de mai-iunie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna fetelor,
In primul rand astazi sunt mai vesela si mai increzatoare: am mai rasfoit cateva pagini despre chisturile pe care le are si bebe.
Am ajuns la o concluzie: nu este neaparat nevoie de amnio, insa doctorul...a recomandat.
Am sa o fac si pe asta, joi acum. Sa imi tineti pumnii.
Cat despre recoltare celule stem o sa trimit si eu la cord blood center sa vad ce imi zic.
Doctora mea mi-a zis ca si ea a recoltat fetitei si oricum ma pune in legatura cu cineva.
Ai grija, Andreacu varicela. eu cunosc pe cineva care a avut si nu a patit nimic, asa ca , curaj.

Mi-am schimbat caruciorul in albastru si am pus si numele: inca un DAVID....

Nicole 19+ in asteptarea unui bebel
DAVID ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Cleo, pup fata pentru sfaturi. Asa ma gandeam si eu cu dopul ala, dar iti dai seama ca m-a luat teama. Oricum faza e destul de nashpa ca am citit ca intre sist digestiv si uter exista o legatura si orice durere de stomac duce la contractii ale uterului. Sper ca am scapat de grozavie, acum oricum am papat putin peste fiert, orez si nitel suc de morcovi. Si eu inainte n-am patit niciodata asa... si nici acum nu-mi pot inchipui de la ce o fi fost.

Mie mi-ar place mult sa ne vedem la baby expo in martie sau daca o fi mai devreme, macar undeva mai in centru sa fie intalneala, ca io stau toma in Militari si pana in Pantilimon - Basarabia... fac cam o ora si ceva de-mi ingheata toate alea pe transportul in comun. Dar, daca sunteti majoritatea din acea zona, macar la baby expo sa ne revedem si neaparat sa puneti poze de la intalneala. :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele...rau e fara calculator acasa..
cadinuta, nici eu nu cred ca este vorba de dopul gelatinos, oricum acesta se pierde cu maxim 2 sapt inainte de nastere...nu cred ca e cazul, nu-ti face griji..
Andreea, sa ne spui ce ai facut, poate nu e varicela, Doamne ajuta, nu de alta dar sa nu stai cu stres... si nu gindi ca ai inceput prost cu toate problemutele respective...acuma nu poate sa fie totul roz mereu si daca a fost sa se intimple toate astea in sarcina....asta e, e doar o coincidenta...
silvia, esti o subtirica, dar probabil erai foarte slaba inainte, altfel nu vad cum ai pus 15 kg...
alysh, e bine ca ai re-deschis problema...mie zona mi-e cam departe, as prefera o universitate, un unirii...eu stau in drumul Taberei... Si intr-adevar,cum spunea CLeo ar fi mai bun un we decit o seara normala cind toata lumea e prin oras si miloacele de transport sunt aglomerate...plus ca mie nu-mi place deloc sa umblu noaptea...
cadina, poate reusesti sa vii si tu daca aranjam pe un we.
Onyx,Lorich si mie mi s-a facut o cariuta, de fapt draga de ea, era sub o plomba care s-a desprins putin si vad caria pe dedesubt. ma doare la dulce, dar nu-i fac nimic totusi. poate dupa nastere, daca voi alapta (Sper din suflet) o sa incerc o plombita fara anestezie, nu ma gindesc deocamdata...
nicole, multa , multa bafta la amnio!Dr au pareri asa diferite, acuma tu tb sa faci ce-ti spune al tau...Plus ca vei sta si tu linistita dupa aceea.

Eu azi merg la Medicover pt examen de secretie vaginala, iar miine merg la cantacuzino pt clamydia si inca o toxo...Dna Grigoriu mi-a dat sa repet astea...de fapt doar toxo, pt ca Clamydia n-am facut niciodata.
La eco voi merge abia pe 3 martie la Iosup, m-am programat deja, voi fi in sapt 33.Ooff, mai e putin.
Alexuta, trebuie intr-adevar sa ne interesam bine cu concediul, daca avem dreptul cind ne intoarcem la zilele aferente lunilor lucrate si cu asta basta, atunci nu merita sa-mi las nici o zi...am sa intreb si eu.
tin minte cind am venit dupa David de la personal m-au intrebat cite zile de concediu mi-am luat inainte de prenatal, nu mai stiam , asa ca mi-au dat aferent lunilor lucrate..>Desigur mi-am luat si 6 zile medical pt copil, ca abia-l dadusem la cresa, imi racea intr-o veselie...Cert e ca avem nevoie de zile de concediu dupa ce ne intoarcem, doar dc nu avem vreo bunicuta care sa stea cu puiul, sau bona...dar cu cresa (si la mine asa va fi)...e nevoie...

David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La mine cu concediul de odihna la Andrei regula a fost asta: am avut dreptul, cumulat in anul in care intru in CIC plus anul in care vin din CIC, la un concediu de odihna. Si eu atunci mi-am luat lumatate de concediu inainte de prenatal si cealalta jumatat in anul urmator, cand m-am intors inapoi la servici.

Nicole, tinem pumnii stransi pentru tine pentru joi la amnio!!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Buna fetele!
Sper ca sunteti toate bine si ma bucur sa vad ca planuiti o intalnire asa ca intre fete. As vrea sa iau parte dar imi e teama ca nici daca plang sau urlu nu ma lasa sotul sa fac un drum asa lung :(. Cum spuneau si fetele , sa aveti pofta si sa va ganditi si la noi...
Carutul si patutul sunt mare mele dileme zilele astea. Am gasit niste poze pe internet cu acel carut despre care vorbeam ieri si le-am adaugat pe contul nostru comun , daca e cineva interesat si are vreo parere. Chestia buna e ca si dpdv al pretului mi se pare o afacere buna ( e pret vechi din stocul de anul trecut) acum cine stie si cat de rezistent este...?
Eu am vazut un patut la First Step care se poate modifica dupa ce BB creste si se poate folosi pana la varsta de 5-6 ani ( normal in functie de cum creste copilasul). Deocamdata sunt in cautari ...tot astept sa ma traga de mana produsul cel mai bun si potrivit.
In alta ordine de idei - sunt foarte ingrijorata/suparata ...Tatal meu a facut niste analize si eu am luat ieri rezultatul. Acum sa speram ca nu e atat de grav pe gat imaginatia mea ma face sa cred :(. Sper ca analizele mai amanuntite vor fi bune.
Astazi ma duc sa-i dau rezultatul si tatalui meu , sper sa nu cedez sa incep vreo criza :(
Sa imi tine-ti pumni , va rog!

Adriana 24+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata..am intrat repede sa vad ce-ati mai facut si plecam la o plimbarica ca daca mai stam mult in casa riscam sa ne muram:)

Cadina ai grija, papa painica prajita cu branza de vaci sa te dregi. Nici eu nu cred ca a fost dopul gelatinos, nici vorba.

Simona si eu ma bucur ca o sa ne vedem si sper sa ni se alature cat mai multe fete. Acu, iti dai seama, fiecare dintre noi trebuie sa faca un mic compromis, pt ca suntem multe si fie nu ne convine data, ora,ziua..e greu sa cadem la un acord. Pt loc fetele pareau incantate, pt ca si zona Alba Iulia e centrala.acum mie mi-e f simplu sa vin la Unirea sau Universitate. Aici in zona decebal- alba iulia eu ma pot ocupa de rezervari si in plus stiu cum e mancarea cam la toate restaurantele din zona. DAr repet, nu ma deranjeaza in alta parte.
Pt data, eu as fi preferat in timpul saptamanii, cand iesiti voi de la job, insa nici in week-end, intr-o duminica spre ex, nu ma deranjeaza.
Deci trebuie sa lamurim:
- Zona: Universitate, Unirii, Piata Alba Iulia
- Locul: restaurant chinezesc, italienesc, grecesc, american......sau cafenea; sau alta propunere
- ziua: eu am doua propuneri: fie intr-o joi seara, pe 21 sau 28 februarie de exemplu, fie intr-o duminica la pranz - 24 februarie

Astept raspunsuri.

Msbb, poate totusi il rogi frumos pe sotul tau sa te lase........Si bafta multa pt tatal tau, sa fie sanatos!

Alina 25+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata burtici,
Cum va simtiti? Eu sunt moarta de somn, parca ma si bate gandul sa ma cafelesc un pic, chiar si asa, cu muuult lapte.
Despre "intalneala" votez si eu pentru februrie, pentru o Universitate/Unirii (ca as schimba doar 2 mijloace de transport:D) si pentru CHINEZESC!!!! Nu stiu ce am dar am manca non-stop chinezesc. In afara de preferintele astea, va spun ca fac tot posibilul sa ajung oriunde si oricand, pap orice, facut de orice natie, merg si la Onyx daca mutam intalnirea in Spania.
In rest... pumnii stransi pentru Andreap sa se intoarca maine cu vesti bune!!!!

Lori 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza fetelor,
Cum sunteti azi?
Cum ieri a scris Andreea ca s-a putea sa aiba varicela nu va spun ca toata noaptea asta am visat ca eram plina de bube.Cand m-am trezit asa rapid m-am verificat!!!!!!!!!Instant m-am si gandit la saracuta de Andreea!!Deci sa ne anunti Andreea!!!!Si sper sa nu fie nici o varicela!!!!!!!!!!!!!

Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

MsBB iti tinem pumnii cu analizele tatalui tau,dar stai linistita ca va fi bine!!!!
Si sa ne spui si noua ce hotarare ai luat cu caruciorul si cu patutul!!

Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Buna,

Pe ce data va fi Baby expo? Trebuie sa pun bani de-o parte .

Mie o colega mi-a recomandat caruciarele de la Inglesina, ea spune ca sunt cele mai rezistente si arata si bine. Nu am cautat inca, doar m-am uitat pe site-ul lor. Nu stiu ce pretura au.

Pentru patut mie imi place unul de la Barza : http://www.barza-ro.com/l7.html, pe-asta vreau sa mi-l iau. Si nici pretul nu mi se pare mare. Am vazut aceeasi chestie la alta firma cu 3400 ron iar in valcea cu 1200 ron. Am vazut ca la acest magazín au si aparatori pt pat, baldachin…Abia astept sa ajung acolo.

kristinik felicitari pt. fetita!! Trebuie sa ii ajungem din urma pe baietei. Am o nepotica pe care o cheama Andreea Cristina, o dulceata, e un nume frumos!

22+

Mergi la inceput