Gradinita franceza

Gradinita franceza | Autor: micha08

Link direct la acest mesaj

Buna ziua dragi mamici,

As avea nevoie si eu de parerile /sfaturile voastre in materie de gradinite. As vrea sa dau si eu fetita mea de doi ani si jumatate la o gradinita care sa aiba si predare sau ore de limba franceza. Mi-as dori sa urmeze aceasta gradinita din luna septembrie. Stie vreuna dintre voi o astfel de gradinita?
Multumesc anticipat pentru sprijin!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Arc-en-Ciel,aproape de liceul Mihai Viteazu.Parca mai are si un alt desiu ,la Cismigiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna,
daca ai gasit intre timp spune-mi si mie;
Ma gandeam sa ajung la Institutul Francez pentru a-mi procura singura materiale si sa incep incet in fiecare seara acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Sunt la Diverta niste reviste :Toupie,Tobogan,Wakou,mai este una pentru copii mai mici nu mai stiu cum se cheama.In Romania apar la 3-4 luni dupa Franta si costa in jur de 3.5 lei.Au si cate o jucarie ,abtibilduri,diverse joculete.
Eu am mai luat tot de la Diverta diverse carticele cu cate o poveste in franceza si 2 carti "Invitation a la lecture",una pentru 3-4 ani,alta pentru 5-6 ani si manuale de primii ani.
Recent am luat pentru calculator un CD care se cheama "Franceza pentru cei mici" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia2000 spune:

Eu am fetita la gradi Prichindel din sectorul 4. Zilnic fac engleza dar au curs optional de franceza de 2 ori/saptamana. Si multe carticele, materiale in franceza pentru ca una din directoare (asociate) este plecata de ceva timp in Franta si le aduce de acolo .
Nu stiu daca cursul se organizeaza oricum sau au nevoie de un numar minim de copii. De la anul as vrea si eu sa o dau pe Daria.

Iulia

quote:
Initial creeata de micha08

Buna ziua dragi mamici,

As avea nevoie si eu de parerile /sfaturile voastre in materie de gradinite. As vrea sa dau si eu fetita mea de doi ani si jumatate la o gradinita care sa aiba si predare sau ore de limba franceza. Mi-as dori sa urmeze aceasta gradinita din luna septembrie. Stie vreuna dintre voi o astfel de gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Citat:
Initial creeata de micha08

Buna ziua dragi mamici,

[/quote]
Buna fetelor, a gasit cineva o gradinita cu franceza intensiv?
Nu vreau doar un optional o data pe saptamana,pana acum nu am gasit nimic,doar o gradinita care se deschide acum si sunt dispusi sa faca o grupa de franceza intensiv in cazul in care sunt minim 5-6 copilasi, dar deocamdata sunt prima care solicit asta
Daca ati gasit voi ceva va rog sa-mi spuneti si mie
Merci
Veronica

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!

Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addana spune:

buna alegrutza,

daca nu ai gasit nimic pana acum te pot ajuta eu cu niste informatii pentru franceza intensiv.tel 0747.954.792

Mergi la inceput