PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

ok, Cristina, receptionat mesajul.

Hai ca acum zbor si eu sa-mi iau piticul, mai palavragim maine.

Pupici tuturor!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Imi pun la punct totul ca sa fie bine.Am fost astazi si am platit locul de joaca ce l-am inchiriat pentru petrecerea lui Phillip, am mai luat una alta, ieri am facut sacoselele cu cadouri pentru copilasii invitati, tortul va fi gata in ziua respectiva iar Phillip ma intreaba in fiecare zi cand e ziua lui

Gina am citit si acolo, multumesc.O sa ne decidem ce o sa facem, tot culegem informatii si citim.

Legat de gradinita, Rebecca va merge din Martie sau Aprilie(nu ne-am hotarat exact de cand, oricum locul e asigurat la gradinita unde e si Phillip).Aici se merge pe joaca foarte multa, ei nu au serbari ca in Ro, activitati de tot felul doar.O vom lua treptat sa se obisnuiasca, sper ca va fi bine si vor fi impreuna cateva ore.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la piersicute,

am fost si noi azi la dr. Bebele este maricel, corespunde la 17s + 3 zile in conditiile in care eu am 16 s + 5 zile azi :)) adica este un bebeloi vreau sa va spun. Si ce este nu se vedea prea bine din cauza cordonului ombilical dar pana la urma dupa ce s-a mai miscat eu am avut impresia ca ar fi baietel. Parerea de care era si dr dar si ea cam nesigura. Insa nu spun nimic oficial pana nu fac ecograful acela special din saptamanina 22. Acolo se studiaza organele in amanunt si vom afla sigur sexul lui bb

Legat de mersul la medic cu copilul aici in Germania fiecare copilas primeste la nastere un carnetel unde-s trecute niste date la care se fac controale oficiale: la nastere, la externare, intre 4-6 saptamani, apoi deja mai rar, la 2-3 luni (intre luna cutare si cutare). La un an am facut umtimul control si urmatorul este abia la 2 ani. La aceste controale se urmaresc anumite puncte clare in dezvoltarea fizica si psihica a copilului. In rest eu mai merg cu Robert la medic cand mai raceste, mai are cate ceva. In general vaccinurile se fac tot cam la datele la care se fac controalele oficiale, depinde de medic insa cum obisnuieste sa le faca: numai cate un vaccin sau grupate. Robert a terminat inca din octombrie vaccinarea, pana la 6 ani nu mai are de facut nimic. Eventual vaccin de gripa sau te miri ce altceva mai special. Eu is bucuroasa sa nu am nevoie sa merg la medic sincera sa fiu Acum am mers din cauza negisorilor dar din octombrie nu mai trecusem pe la dr lui Robert.

Legat de gradinite am vazut aici la Tv niste gradinita pilot unde copii invatau jucandu-se: faceau la varste mici fel si fel de experimente de fizica si chimie, insa totul era numai joaca. Amestecau te miri ce substante, nimic nu era stresant si copilasii invatatu fara sa stie c-o fac. Mie una o astefel de gradinita mi-ar placea dar din pacate nu pre sunt si daca sunt sunt rare. Iar cum spuneti voi si eu vreau o gradi ori langa casa ori langa munca, altfel o iei razna alergand de colo colo.

Va pupicim si incerc sa citesc un pic ultimele pagini ca sunteti asa de harnicute!

Robert a facut azi nopate nani in pat la fel trezindu-se o sg data si atunci foarte scurt. Bine ca s-a trezit ca am verificat si era ud leaorca de atata pipi, trecuse pe langa scutec si a trebuit sa-l schimb la piele. Asa uscat a dormit de la 1 pana la 7:30 singurel in patut.

Piersicuteel si piersicutii vostri tot asa multa apa beau ca Robert are zile cand eu cred ca depaseste litrul de apa. Eu stiu ca apa-i sanatoasa dar oare n-o fi ceva cam multa pentru rinichii lui?

Monica 16+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Gabriela m-ai intrebat mai de mult care este diferenta la pret aici intre gradi de stat si cea privata si nu am mai apucatsa raspund. Sincera sa fiu nu stiu excat. Ceea ce stiu este ca la cresa fie ea de stat sau privata se plateste destul de multicel. Si nu stiu sigur dar parca pretul la unele din ele este si dupa salariul parintilor si daca mai ai alti copilasi. La privat nu stiu pe nimeni cu copilul la cresa dar acelea cred ca ajung la mie sau poate si depasesc pe luna daca-l lasi full time. Pretul depinde si daca este cresa institutiei unde lucrezi, acolo-s preturi deja mai accesibile. La gradinita stiu ca la stat se plateste mai mult simbolic, adica cu 100-200 de euro pe luna. Si asta cred ca-i mancarea de la pranz si alte gustari pentru ca din cate am inteles gradinitele sunt sponsorizate de la stat dar cresele nu. Cam complicat sistemul asta si pana acum stiu mai mult din auzite ca inca nu m-am apucat sa stidiez problema dar de la vara este musai s-o fac.

Monica 16+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Cristinico nu disparui fata. Scrisei pe la 12 un mesaj luuung si ma razgandii apoi pt ca educatia lu fimea e un subiect pe care tre sa il mai aprofundez asa ca mai intai o sa meditez adanc si apoi va spun concluzia. Anyway sa stii ca nu m+am referit la gradi aleasa de voi cand am zis fitze pt ca asa cum am mai zis nu stiu deocamdata care+i de fitze si care nu si oricum chestia asta cu fitzele e relativa. Ce inseamna de fite pt mine pt altii e un mod de viatza absolut normal asa ca .... nu va mai explic io acu teoria relativitatii. Io si pe omu meu il consider fitos uneori da l+am luat de barbat Si io am uneori niste fite de nu ma suport deh... Eram si io mai inversunata dimineatya dupa cum am si yis da acu mi+a trecut . Io tot scriu aici ca sa nu fii supi pe mine si tu cred ca deja te+ai culcat. Poate mai ai timp maine inainte de a+ti lua skiurile la spinare si sa citesti ca sa nu pleci suparata pe mine.
Auzi fata am mai scris cat ai fost tu plecata si cred ca nu ai vazut
asa ca reiau, cand ne arati si noua o poya mai decoltata cu noile tale ca io nu imi amintesc sa le fi vazut si oricat de secsoasa oi fi tu in costumu ala de ski, io tot is curioasa sa vad some skin.
Laptopu asta a luato razna imi tot inverseaza tastele ......

Nicomico baga mesaje multe ca avand in vedere ca esti *noua* pe forum tre sa faci 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

iulenco iubito multumesc pt sfat
acum am fost la ziua cumnatului care a implinit 30 ani si am spalat, hrait, culcat copilul, si acum sunt si eu available si rupta de oboseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

am uotat sa va spun ca asta vara mergea mama cu Bianca in parc si ii arata intr-un singur pom buburuze, si acum au mers din nou si cand a vazut Bianca pomul a zis buburuszeee
va dati seama???? dupa 6 luni ea a tinut minte si cand a putut sa vorbeasca a zis ce si-a adus aminte mititica mea

azi la cumnat in vizita au venit si bunicii, si socrul meu ii spunea catelus cu parul cret in speranta ca o sa invete si copilul ceva
dupa ce a terminat poezia Bianca i-a zis BRAVO mi-a crescut sufletelul ce scumpa a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dimineata!

ANASIA

Draga noastra, iti dorim o zi frumoasa, alaturi de iubitii tai si cadouri pe masura!

Mai fetelor ieri am terminat si eu de cusut rochia, e foarte frumoasa...lipsa de modestie, ce sa zic, dar imi place foarte mult. Pun poza mai tarziu.

Nicomico, felicitari pentru noul user!

Pupam livada si revin

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Iulencoooo, cum sa ma supar fata? Pai asa botanista ma stii tu pe mine? Io nu ma supar fata repejor asa. Chiar asta vroiam si eu sa zic, ca treaba asta cu fitzele e relativa Si chiar e ok sa te gandesti foarte mult inainte sa iei o decizie, pentru ca e vb de copilu' tau si educatia lui. Evident ca in prima faza dam copiii la gradi pentru socializare, sa fie cu copii si bla bla, dar la naiba, mai incolo fiecare ar vrea ca plodu sa invete neshte kestii, sa aprofundeze una alta. Asa ca mai alegem gradi si dupa ce activitati mai are. Nu plecai fata la munte inca, sambata dimi decolam in tromba spre Sinaia.
Legat de boxe pe care le posed, bag seama ca e cerere si tre sa organizez un shooting, deoarece in afara de pozele medicale (alea facute de dr periodic sa vada cum au evoluat) nu posed altele fin'ca eu le-am facut pt sufletu' meu asa doar...si pt okiu' sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Alba ca zapada
cam batrana . Maine voi face mai multe poze si cu Philip si ceilalti copii. Sper sa fie frumos ca abia astept Incep sa fiu iar copil

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie

Mergi la inceput