Bucurii de sept-oct 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Sal'tare mamici

Ramo azi nu am mai putut fi asa activa...

Eloise vreau sa iti spun ca ana-maria a fost pur si simplu adorabila ascultandu-l pe motanul ala...radea cu o poftaaaa ...in hohote ...incat noi radeam de rasul ei...Cat despre vaca lola...nu a fost ff incantata...doar a dansat un pic de pe un picior pe altul zicand "ai-iai-iai"...si gata...deci tot motanul ramane favorit cum ma asteptam...

Mamilili si papusika la fel ca Patricia...isi duce piciorusele pana la gurita si suge degetelele...ca tare delicioase trebuie sa fie...pana la urechi nu stiu...verific

Sephora si Sandra pt fiecare puiut ca se simt mai bine

Princess curajosului soldatel care a fost cuminte si pt o mamica mandra....ma bucur ca ati scapat ...

Festina ..."pofta vine mancand"... stii cum se spune...ca si eu la birou sunt la fel....

!!!!!!!

Vreau sa va reamintesc ca de maine , 1 februarie incepe cursa pt aspirantele la....Daca pana azi ati mai facut cate o abatere...gata de maine pun pe voi ...sa nu ziceti ca nu v-am spus si sa veniti cu

Si inca ceva...ca tot vb ieri de muzica pt copii. va recomand sa cumparati revista Superbebe de luna aceasta...ofera si un CD, vol 4, cu muzica clasica pt copii...la culcare...Se numeste "sunt obosit"...si cuprinde muzica de Schuman, Handel, Beethoven, etc...mai multi...este foooarte relaxanta ...asa incat era sa adorm si eu aseara cand i-am dat lapticul...L-am lasat in surdina sa ii cante si am iesit din camera...Pretul revistei este 14,9 RON. Mie imi pare rau ca nu am stiut ca as fi luat si vol 1 si 2...Vol 3 era "sunt relaxat" si este fff frumos si acela, il am...iar luna viitoare este ultimul (5)..."sunt suparat". Mi-au placut pt ca sunt melodii adunate , selectate special pt copii ...ca asa am si eu CD-uri multe cu muzica clasica dar astea chiar mi-au placut...Plus ca au si o mini-carticica cu sfaturi....

cam asta voiam sa va zic...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Lexi am uitat sa felicit mica vorbareata...bravo ei...

Skumpicooo pai cum ...credeai ca ramane baiatul cu 4 dinti? ...La cat mai multi ...si nedurerosi

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Va multumesc la toate pt urarile adresate pt nepotica

Beatrix felicitari pt nepotel, sarcina usoara mamicii in continuare si nastere fara dureri

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Skumpicooo pai cum ...credeai ca ramane baiatul cu 4 dinti? ...La cat mai multi ...si nedurerosi

Itzy-Bitzy
cu

mersi, dar iti dai seama ca la asta m-am gandit cand am vazut ca a ajuns la 1 an si aproape 4 luni doar cu 4 dinti...am zis ca ramane ca un iepuroi

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

itzy eu azi mai fac o exceptie si o sa pap cateva bunatati ca e ziua mamei si n-o pot refuza, si o sa mergem indata si in rodin la cumata, deci ziua e programata cu papa bun, dar de maine GATA, inchei capitotul si ma pun pe treaba

Mergi la inceput

Ei bine azi te iert cum am zis... apreciezi ce induratoare sunt nu?

Hai sa iti traiasca mami si sa se bucure de voi si de nepotei

V-am pupat .. acasa

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

daa cum sa nu...iti multumesc pt asta. Mersi si pt urare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare mamici!!!!
sa stiti ca am vb cu tipul ala si era de acord sa imi spele si mie geamurile de la balcon pe care nu le-am mai spalat de o juma de an dar a refuzat politicos ca stau la 7 si e cam periculos. oricum, mi-a placut tare
Una peste alta am vazut si eu o gramada de poze si pot sa va spun ca or fi ele bucuriile bune, dar Bucuriile sunt si mai si, sunt si frumoase foc.
Lakioana cred ca nu are sens sa iti mai spun si eu ca ai o fetita superba care va face cu siguranta multe victime printre barbati numai uiotandu-se la ei.
Voi aveti asa un ritm de scris ca eu nu mai reusesc deloc sa tin pasul cu voi.Va admir ptr faptul ca reusit sa fiti prezente aici pe forum zilnic, iar eu abia daca mai reusesc sa deschid calc o data pe saptamana. In ultima vreme am apelat si eu la mama mea mai des sa vina sa mai stea cu Rares cat timp eu fac curatenie sau mancare. El doarme f putin ziua, uneori nu doarme nici o ora, macar de 2 nopti a inceput si el sa doarma mai bine ca ma terminase cu 7 ore de somn pe noapte. Acum luptam cu ora de culcare sa o aducem iar la 22-22.30 si nu la 24.00
I-am facut si ceva analize si asteptam rezultatele, poate gasim cumva o cauza a agitatiei excesive din ultima perioada. Sunt fericita ca i-a luat sange din manuta lui Rares f f usor si nu l-a chinuit prea tare, norocul meu ca am mai dat si peste niste super asistente aici in Pitesti, ceea ce este f greu sa gasesti ceva de calitate in domeniul sanatatii la noi.
Iari am fost sa il inscriu pe Rares la cresa ca aici asa trebuie sa il inscrii cu 10 luni inainte si am fost putin dezamagita ca am vazut copii de cresa care stateau la televizor si asistenta respectiva mi-a zis ca este ora de desene. Eu sunt total impotriva televizorului, pe Rares nu l-am lasat niciodata la TV, eu in camera la el ma uit numai seara dupa ce adoarme el sau cand il schimb, cand el nu este atent si isi face de lucru cu jucarii. Cred ca voi mai cauta si alte crese sau alte pareri, desi mi-a spus cineva care are copilul la un camin f bun ca asa este si acolo, ii tin destul de mult la TV, nu prea au activitati cu ei.
In rest facem numai nebunii, ne certam toata ziua, nu sta singur intr-o camera nici 5 min, trage de mine sa stau langa el continuu, ziua doarme max 1-1.30 ore, numai cand este tati acasa doarme si el mai mult, in rest cu mine da ce este mai rau in el.
Acum bineinteles ca trage de mine sa butoneze el asa ca sunt nevoita sa va salut si sa va urez numai bine voua si puiutilor vostrii, desi vroiam sa spun atat de multe...

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Fetelor, cand copiii vostri stau pe spate, le puteti duce talpile la nas sau urechi? Lui Mathias ii pot acoperi cu totul urechile cu talpitzele, sau ii ating nasucul cu degetele de la picioare si ma intreb daca are el o mobilitate deosebita sau asa sunt toti copiii la varsta asta?

Xandrutza, ti-o chicat netu'? Undi ieshti?

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Ni-o chicat
Au schimbat setarile astia fara sa anunte nimic. Noroc ca m-am trecut eu pe automat azi, ca nu am reusit sa-l gasesc pe tipul care se ocupa cu chestiile astea. Chiar ma gandeam sa-ti dau un mesaj. Multumim de intrebare
Sa stii ca si [green/]Narcisa[/green] are mobilitate buna, ii ating nasucul cu degetele de la picioare, etc... Dar i-o si intretin.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Buna fetelor, am intrat repede sa va salut si sa va spun ca Maria are de 2 zile un canin, in stanga jos. In plus o sa amintesc cateva performante lingvistice noi : ieri a remarcat ca "poua" (=ploua). De asemenea a remarcat "peii" (=porumbeii). Cand are gaze, indiferent pe ce parte ies zice "padoo" (=pardon). Si uneori, cand vin acasa imi spune ca i s-a administrat Panadol ("padido"). Momentan asta imi amintesc dar stie sa spuna o gramada de chestii...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Maria, felicitari pentru canin si pentru cuvintele stiute. Lexi, ea nu spunea candva si crocodil?

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput