Sunt in aceeasi situatie cu a ta, ma rog, un pic diferita. Am renuntat la un job foarte caldutz, din punctul de vedere al multora. Un job de multi bani pt. Romania, intr-o firma f.mare multinationala. Pentru mine insa, devenise un iad. Munceam ca nebunii, pana la ore tarzii din noapte, stress pe care-l aduceam si acasa, imi vedeam copilul treaz o data la trei zile(noroc cu bona!!), de viata mea nu mai aveam timp sa ma ocup, si la coafor ma duceam pe fuga inainte de inchidere!!! Viata mea de familie devenise o varza!!! Ma casatorisem usor-usor cu compania in care lucram, de altfel de vreo 5 ani.
De cateva luni insa nu mai suportam si mi-am dat seama ca nu merita sacrificiul. Si sotul meu lucreaza cam in acelasi mod, rezultatul ar fi fost faptul ca ne sacrificam singuri copilul. Cel putin unul din noi trebuia sa mai stea si pe acasa sa vada ce se mai intampla cu cel mic, sa se mai ocupe si de viata de familie.
Am inceput o mica afacere, nu stiu exact cum va merge dar macar sunt linistita!!