laptop Sony Vaio

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

La banii astia(ma refer la linkul de mai sus), diagonala de 14 si memorie video share-ata?? Come on!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Wow, e aproape dublu ca pret fatza de cel din linkul anterior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Pai comparati preturile din SUA cu cele din RO??
Eu il indicasem ca model...
Sunt si mai ieftine la aceleasi specificatii, dar Sony tine stacheta sus la pret...
Poate o ajutati sa-l cumpere din SUA

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Eu una nu ma refeream la o comparatie de preturi ro-usa, ci la marci. Sunt si alte marci consacrate de laptopuri care iti ofera aceeasi configuratie la un pret mai mic. Si aici ma refer la Dell. Consider ca ar fi cei mai avantajosi la raportul calitate pret.

Mergi la inceput

Asa e Zuppy, si eu sunt de aceeasi parere, dar April vrea musai Sony, care iti cam fura ochii cu design-ul...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

http://www.flamingo.ro/produs.asp?id=8798
ce ziceti de asta? ca si caracteristici?

Mergi la inceput

http://www.emag.ro/notebook/notebook-dell-inspiron-1520-intel-core2-duo-t7500-220ghz-2gb-160gb-alb--pWST752G16WNN86GT3BW

Compara-l cu asta. Cu diferenta as putea cumpara un TV lcd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

pai tocmai asta e ca nu pot cumpara altceva cu diferenta.
daca nu iau de toti cei 6.000 lei diferenta o pierd, asa ca nu vreau sa pierd mai nimic. nu fac ce vreau eu cu banii, atat am alocat pt laptop tb sa ma incadrez in bani, restul inapoi.....priceput?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

http://www.gadgetmania.ro/laptopuri/xps-m1330-review-o-mare-reusita-a-celor-de-la-dell/

Io continui sa insist pe asta .
si eu tot pe proiect l-am luat si am folosit restul de bani pentru stickuri de memorie, o imprimanta, si o genata super misto .
deci se poate face cu banii ceva. adica daca e ca la noi poti cumpara de suma respectiva componente periferice.
Deci...eu zic ca merita si e super frumos si bun si de domnisoara si cu niste caracteristici cum putine au. ai posibilitatea sa legi baterie extinsa de 9 celule te tine 5 ore, e usor, are memorie mare, procesor bun. eu sunt super multumita.

te pup

Mergi la inceput

April, Sony ul de la Flamingo are monitor de 17", e dintre cele mari, nu prea mai e vorba de portabilitate... Dar este un laptop beton, daca te-ai hotarat sa renunti la portabilitate...
Altfel, intr-adevar, Dell 1520 de la EMAG e ff bun, numai ca are rezolutia cam mare pentru monitor de 15"... Daca nu, Sony ul de 14" pe care il vroiai la inceput... pentru aplicatii Office e f bun.
Bafta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput