laptop Sony Vaio
Am 6.000 lei la un proiect iar in lista echipamentelor am prins un laptop. Vreau unul bun, de acesti bani. As prefera un SONY. Dar sunt o gramada de modele. Cam ce-mi recomandati cei ce va stiti?
Raspunsuri
monica-elizabet spune:
Buna, eu n-as recomanda decat la dusmani, laptop Sony... Cele mai bune sunt de la Toshiba si HP... Sa aiba procesor Intel Core 2 Duo, memorie RAM 2GB, hard-disk de cel putin 120 gb. Referitor marimea ecranului, sa fie de 15'' daca te mai plimbi cu el (pentru ca e mai usor), daca nu te plimbi si il vei folosi pe post de inlocuitor de desktop, cel mai bun e unul cu diagonala de 17''... Bafta!
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
april spune:
Cum asa? Sony stiu ca e o firma serioasa. Am ceva aparatura de ac`easta marca si sunt f multumita. Laptopul face exceptie?
Si de ce au preturi asa de piperate daca sunt slabe.
Alecsia spune:
Parerea mea ca Sony e cel bun. Depinde fiecare ce vrea de la un laptop. Pentru business , Sony mi se pare super ok. Pentru cei ce nu vor foarte mult de la un laptop, si mai ales il folosesc doar ocazional in timpul liber, nu merita investit prea mult. Parerea mea.
Eu am un HP, si sunt foarte multumita de el. Intel Core 2 Duo, 2GB, 15 ". Nu il folosesc la job si nici in interes de servici, decat cu totul si cu totul ocazional in deplasari.
Cele mai bune mi se par: Sony, HP, Dell, Fujitsu Siemens. Toshiba, mie nu imi plac.
"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."
corinadana spune:
Eu am Sony Vaio. E f bun!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Siminaf spune:
Cu Dell-u'... e de discutat. Toti cei care au laptop Dell aici se pling de ele. Si cunosc mai multi in aceasta situatie.
roana spune:
eu am dell xps 1330. de 13 inchi.sunt mega multumita. tot de la job cumparat. e mic frumos merge beton. intel core 2 duo la 2,2 cu 2 gb memorie. e si performant. tine 5 ore bateria. foarte buna alegere si mai ieftina ca sony.
eu asta ti-l recomand. iti dau si un site daca vrei sa vezi ce frumos e dar nu vreau sa fac reclama. cauta tu pe google DELL XPS M1330 si ai sa te convingi singura
PUPICI
nushulica spune:
eu am sony waio de ceva timp si n-am avut nici cea mai mika problema cu el...ma mir sa citesc asta
la 6000 iti poti lua o configuratie buna de la sony
succes!
------------------------------------------------
ingrid&noi
Siminaf spune:
Daca-i nou normal ca merge bine. Dar in general, Dell-urile dupa primele 4-6 luni incep sa se incinga si de aici tot felul de probleme. Stiu de la oameni care asta folosesc, tot de la servici. Noroc ca le schimba destul de des.
Annie80 spune:
pai pt sony intra pe site-ul lor si alegi un model, cu caracteristicile folositoare tie, capaciatatea hardului, memori , placa video.
marime ecranului conteaza mai putin, eu prefer 17"
Toshiba Qosmio G40 la asta imi zboara inima sa cumpar (dar va mai dura)...cred ca este un pic mai ieftin decat un vaio
dar daca as putea sa aleg cred ca as alege din amandoua caci amandoua sunt bune.
la fel si cu HP-urile,si ele isi fac treaba bine.
si fujitsu simens, actualaul meu laptop, la care am avut probleme cu bateria si acum nu mai este portabil, caci trebuie alimentat la priza,. Altceva nam ce sa reprosez la el, de 4 ani de cand il am perge perfect, la fel ca in prima zi la dotarile pe care le are, caci intre timp au iesit altele mai rapide.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
monica-elizabet spune:
Am fost la doua service-uri de laptopuri si mi s-a spus acelasi lucru, laptopurile Sony nu sunt fiabile. In plus, la aceleasi specificatii, sunt mai scumpe decat HP sau Toshiba.
"The reliability score for Sony notebooks, 8.1, is close to the desktop score, but when compared with the competition, it's only average, as is Sony's 21 percent repair rate".
http://www.pcmag.com/article2/0,2704,1851304,00.asp - al treilea paragraf...
Si cu astea fiind zise, lucrurile sunt cam clare...
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post