Mamici de iulie-august 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
Chuny spune:
La mine e totul ok. Explicatia medicului e ca am placenta anterioara ce ocupa cam mult spatiu si care va amortiza miscarile bebelusei inca o buna perioada de timp. Abea prin trimestrul 3 o voi simti, ceea ce pt mine inseamna mult stres de gestionat. Bine ca e bine!
Sibylle saptamana 19
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
MissJJ spune:
Buna fetele!
Nu am reusit sa citesc din urma, nu ma simt tare bine cam obosita senzatia de calcata de tren, sper ca nu racesc si eu ca ar fi culmea, fata e mai bine si ma imbolnavesc eu.
Maine tre sa merg la gradi sa duc formularul de inscriere si la medicul de familie sa mai rezolv niste hartii trebuie sa schimb medicul pe cardurile nhs si sa vad de ce nu a venit cardul lui Florin. Sper sa ma simt ok maine si sa pot face ce mi-am propus ca tot eu tre sa le fac ca nu are cine si nu vreau sa tot aman.
Ma duc sa pregatesc papa ca acusi vine si Florin acasa. Pe urma creca am sa mai apar daca nu ma duc sa ma dorm, ca tare ma simt run down.
Sibylle vai ce ma bucur ca e totul ok. Stresant intadevar dar bine ca e totul in regula cu bebeul.
Pupici fara discriminare.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
dia_filipas spune:
Crisarh Imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat. Sper ca DD sa-ti dea putere sa treci cat mai repede peste asta, si sa te rasplateasca cu bb cu ochi albastri, exact asa cu l-ai visat!
Bujo , a fost super tare bebele ala am ras de m-am prapadit! Era chiar molipsitor!
Dana [/b[]
Hmmm...In rest, bafta fetele care merg la eco! Si eu vreau sa ajung cat mai repede! Eu deja chiar simt miscari de trupe. Is aproape sigura ca e bb.
Madina Ai un baietel duuuulce de toot! Sa-ti traiasca!! Nu stiu daca ai spus deja, eu cred ca am ratat momentul...dar ce a ales Adrian de pe tava?
[b] Ana sper din suflet sa te simti mai bine la burtica! Bafta la eco, si distractie placuta la cumparaturi!
Eu nimic nou, boring chiar, maine anunt oficial la servici. Am emotii ca toti sefii mei in barbati in varsta... Wish me lock!
Pupici pe burtici!!
dia 16+
strumfuletz
anaxena spune:
quote:
Originally posted by boticelina
Anaxena, nu vreau sa te sperii, in mod normal n-as fi zis nimic, dar chiar azi am citit in cartea aia de pe mailul comun, "a guide to healthy pregnancy" descrierea unor simptome fix ca ale tale, la capitolul despre preeclamsie. Te rog sa te uiti si tu si sa-ti intrebi maine si medicul.
Ti-ai lat tensiunea in ultima vreme? Te rog sa nu te sperii, doar vreau sa citesti si tu acolo.
Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?
"If you are unware of your choices, then you have none"
nu am descarcat cartea de pe mail..dar o studiez si vad ce si cum,bine ca ma duc maine la dr..chiar la Ion Ionut dr zilei de azi..eu am auzit numai bine despre el..dar ca orice om mai are si lipsuri
tensiunea o am mica..sa zicem un 8 cu 5..sau 9 cu 5 maxim in conditiile in care beau cafea dimineata
Ana-Maria19+
am oMARIA!!!AMR 21sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
SunSmile spune:
Buna seara fete dragi,
Siby bravo ca e bebelusha bine! Si, stiu ca e greu, incearca sa nu te stresezi! Trebuie si va fi bine, ok?
Kimi frumoasa burtica! Sa intri sa ne spui ce vesti ai de la doctor!
Dana sanatate multa baietelului nasilor tai!Incearca totusi sa nu afectezi burtica prea tare cu gandurile negre!
Baby stai linistita, sunt convinsa ca totul e ok. Iar burtica e ok, sunt burtici de tot felul. Si mie mi se spune ca e mica, dar ma amuz doar!
Crisarh... Am sa spun o rugaciune pt bebe al tau care e ingeras! Dumnezeu sa-ti aline sufletul si sa-ti dea cat mai curand bucuria unui nou inceput!
Ella nu-ti mai face griji! Eu cred ca ti-ar fi spus daca era ceva aiurea! Fruntea sus si cu Dumnezeu inainte!Probabil e pur informativa discutia, avand in vedere problemele tale din trecut!
Didi si eu m-am gandit la picasa, pt ca iubesc tot ce tine de el. Dar asta ar cam insemna ca toate fetele sa-si descarce programul, ca sa poata uploada poze!(vad ca Adina a putut, deci probabil se poate si fara)
Narcisa si noua ne-a spus la 12 sapt ca in procent de 51% e fetita. Zicea ceva de "pozitia mai joasa a pelvisului" sau ceva de genul...probabil bat campii eu la ora asta!
Jovana ma bucur ca te-ai linistit! Ei, nu e chiar o prostie cu laptele de vaca. Dar daca e fiert si e si dintr-o sursa sigura, e ok. Eu il prefer totusi pe cel din comert, Dorna roshu imbogatzit cu Ca & stuff.
Caprioara imi pare rau ca esti raciturica! Stai acasa si fa-te bine!
Anna si pe mine ma mai mananca burtica, sanii dar e normal..cresc! Insa cremele sunt nelipsite, dimineata si seara, din cap pana in picioare!
Adina ce a ales Adrian? Succes la echo, TT si distractie faina la munte!
Mada ma bucur ca Ari e mai bine! Pup fata scumpa!
Dia succes maine cu anuntzul!
Sunt leshinata de foame, zau...Am mancat o cutiutza de fagarash de 200 gr si o mandarina azi.
Sunt prin zona...
18+
dia_filipas spune:
Fetele, am o problemutza offtopic. Va rog sa ma ajutati daca va vin idei. Iata despre ce e vorba: am de tradus un schimb de replici cu joc de cuvinte si neuronul meu nu coopereaza. Pe un CD de invatat lb. engleza: proful zice: "Unique New York" iar elevul repeta: "You weak no work". Aveti idee de un joc de cuvinte in romana ca sa fie de genul asta? Scuze de offtopic, cand altii au probleme adevarate, dar tre sa predau traducerea si nu am nici o idee. Mersi de ajutor!
dia 16+
strumfuletz
monalac spune:
am citit si nu mi a venit sa cred...doamne,crisarh,imi pare atat de rau...nu pot sa inteleg,doar fusesesi la eco la iosup si iti spusese ca totul e ok cu bebe...dr sunt uneori atat de nepasatori...
iti doresc sa treci cat mai repede peste acest moment dureros si sa ne anunti ca esti din nou insarcinata!!suntem alaturi de tine!
semnatura ta m a facut sa plang..
19+ cu bebe codrin
Mami de Cris
Poze Cris
madina71 spune:
Dia, Sun, saru'mana!!!!
Adrian a ales intai o minge de fotbal, apoi cheile de la masina, apoi o masinuta de jucarie, dupa aia verigheta, pix, carte, un card.... Daca il mai lasam cred ca le lua la rand pe toate...oricum taica-su e mandru ca si el este microbist infocat, ma gandeam ca poate baiatul meu nu o sa aiba patima asta... cu toate ca mi se pare bizar atunci cand intalnesc o pers de sex masculin careia nu ii place fotbalul....
Sybille, ma bucur ca e bine bebelusa!!!!
Anaxena, faina burtica ai!!!!! Tinem pumnii la control pe 30!!!! SA stii ca si eu am luat vreo 5 kg cu plus si nici eu nu mananc cine stie ce, e drept ca mai scap la dulciuri, poate si din cauza ca inainte fumam destul de mult!!!!!
Fetele care mai au copilas acasa, de la ce varsta se pot da la copii ciuperci? Ca azi iar am trantit o ciulama de ciuperci ca tare buna a fost cea pe care am facut-o acum vreo 3 saptamani si drept urmare am avut comanda sa mai fac!!!!
15+ si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
laurasv spune:
bun,m o intrebRE
banuiesc ca sunt insarcinata dar inca nu e timpul sa fac test, ce pastile am voie sa iaun pt raceala sau durere de cap?va rog sa imi raspundeti pe e-mail m1210@yahoo.com.
multumesc
vias spune:
Servus fetele,
nu am mai intrat de ceva timp....Crisahimi pare foarte rau ....ai grija de tine si fii increzatoare...DD o sa-ti dea un bb cu ochisori albastri...
Fetele...eu am o burta cat casa...la servici ma intreaba toata lumea cand nasc si cand le spun IULIE...toti raman cu gura cascata....zic ca nu e adevarat..ca-i mint......si pe sani am o gramada de ''nu stiu ce sunt''...vene???...vinisoare???...habar nu am, dar care sunt violet si care devin din ce in ce mai multe si mai pronuntate...
Cred ca-l simt pe bebe...CRED...sper sa fie bine..
Cami 15+
pustai