Ma intereseaza foarte mult daca exista cursuri Romano-germane,pt fiul meu de 6 ani sa invete limba germana,macar cat sa stie putin si sa inteleaga?Eu nu prea am timp sa navighez pe Internet.Va multumesc.
Si eu am cautat dar n-am gasit nimic in afara de cele de la deutche welle dar sunt pentru adulti si extrem de plictisitoare pentru copii. Dar daca esti in De copilul nu merge acolo la gradi? din cate am citit copii invata extrem de repede atunci cand intra in contact cu alti copii vorbitori de germ.
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
uitati www.casa-romanilor.ch/util/resurse_limba_germana.htm" target="_blank">aici...dati click pe sagetzica albastra de la ce va intereseaza.
angiuta inca nu merge la gradinita pt ca inca nu e in De,si inca ii caut aici gradi.
Tdi multumesc mult pt seit,am intrat si eu aseara un pic pe internet si tot asta am gasit.
Te-ai gandit si la meditatii cu un profesor de germana? I-ai putea trimite si manuale de Deutsch als Fremdsprache für Kinder, se gasesc aici, si mai bine invata cu cineva decat singur, de pe internet.
Nu pt ca si acolo iti trebuie cu jumate de an inainte rezervare,asa ca...nu pot face nimic.O sa fie greu dar nu cred ca e singurul in situatia asta.
Citat: |
citat din mesajul lui Tdi uitati www.casa-romanilor.ch/util/resurse_limba_germana.htm" target="_blank">aici...dati click pe sagetzica albastra de la ce va intereseaza. |
Uitati www.hello-world.com/German/index.php?prf=EN" target="_blank">aici ceva potrivit pentru copii (cel putin fiica-mea a navigat un pic). E si cu pronuntie...
36+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
http://www.seitenstark.de/
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz