Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 49
Raspunsuri - Pagina 6
georgia_c spune:
lalitica , bine ai venit , si sa fugi cat mai repede la odisee
si sotul meu tot acelasi diagnostic a avut si dupa 3 luni de tratament cu tribulus terrestris , s-a imbunatattit considerabil , a ajuns la astenozoospermie usoara ..vorbeste cu dr matei , si iti va spune , ce altceva sa mai faceti sa excludeti cauzele ..sa nu fie varicocel ...sau altceva ...nu te spria ca se rezolva , si mai ales sotul .. sus moralul ...
magdita, azi ma joc de-a tata si mama cu sotulica ... io am mari sperante sa se prinda , ca vreau sa iasa scorpion ... aoleoooo ce idei am
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lalitica2000 spune:
problema e ca tocmai acum cand ne-am apucat de investigatii, sotul meu a plecat la sibiu pentru 3 luni si de acum ne vom vedea doar in week-end-uri. va dati seama ca e cam greu sa concepi un copil in week-end si sa prinzi si perioada buna :)))
am si eu o intrebare. cine interpreteaza rezulatul spermogramei, pt ca sotul meu cand si-a ridicat rezultatul (de la IDS-Dr. matei)nu i-a spus nimeni nimic. din asta inteleg ca Dr Tutunaru interpreteaza rezulatatul si da tratamentul pt el?
anaconda2: ce inseamna activarea pm-ului. iarta-ma dar sunt novice si nu ma prea pricep
georgia_c spune:
lalitica2000, interpretarea spermogramei o face dr matei , nu dr t ... iti spun sigur pentru ca mie dr t , mi-a zis ca dr urolog , sau dr matei imi dau tratament ...dr t .. doar spune cam cat de grav e .. sa nu sperii daca auzi cuvantul "varza"
sfatul meu , miercuri seara sau sambata dimineata , te infintezi la cabinet la ids , poti sa si suni si sa te programezi , asta daca ai noroc sa-ti raspunda cineva , si chiar daca nu esti cu sotul ,e chiar mai bine , ca ei de fel se sperie de cad din scaun ... io cu al meu asa am patit ..cand a auzit de operatie, s-a albit la fata,si te duci si vorbesti pe indelete cu dr matei .. o tipa superamabila ...si vezi cam ce veti de facut ...
activarea PM (mesaje private), care apare la marea majoritate a celor ce posteaza la topic, in dreptul barii de sus a postului--> PM
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
silvy24 spune:
Salutare,
Vreau sa va intreb pe cele care ati facut laparo cam a cata zi dupa operatie poti sa te duci la munca (la birou)?
Am citit la inceputul subiectului despre ce se intampla la laparo, dar nu mi-am dat seama care e starea pacientei dupa interventie. Trebuie sa stai cateva zile in pat?
Astept sa-mi spuneti cum v-ati simtit voi.
Va pup,
Silvia.
dianaf spune:
salutare! eu am facut laparo, dar n-am avut endometrioza, asa ca starea mea a fost o.k. , dupa 2 saptamani am fost la treaba, puteam si mai devrema, dar mergeam putin cocosata, dar nu ca ma durea...eram speriata eu!!!!Fetele cu care m-am operat si au avut endometrioza, aratau cam nasol, si nu stiu cand au iesit din spital...ideia e ca e f. usoara operatia , dar trebuie NEAPARAT facuta......Eu acum sunt gravida.....misto nu???
Iyoana spune:
Dianaf felicitari pentru burtica!
Am citit mesajul tau de mai multe ori, pt ca nu am vazut semnatura de . Felicitari, sarcina usoara si numai bine!
Machus, Maria08, Magdita, Georgia si tuturor fetelor va multumesc frumos pentru felicitari! Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun burtica surioarei mele!
Bun venit noilor tutunici! Fetelor mai noi, sa-mi spuneti daca vreti sa va trec pe listuta.
Rocsy, esti si tu acum pe prima pagina, dar nu mai stiu exact care a fost diagnosticul la laparo si data in care ai facut operatia. Daca doresti sa-mi spui, eu voi trece informatiile pe prima pagina.
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
RalMar spune:
Cum se face tratamentul cu tribulus terrestris? Inainte sotul meu facea trei luni cate 20 de zile pe luna si 10 pauza. Tribulus se face 3 luni 3 pastile pe zi dar fara pauza?
noname spune:
dianaf, as dori sa vb mai multe cu tine ca sunt din gr. si am probleme f mari.
Felicitari pt buurtica.
dak vrei iti dau adresa mea de mess.
astept raspuns
rocsy2007 spune:
dianaf felicitari nici nu iti dai seama ce sperante ne dai . sper ca toate sa spunem ceea ce spui tu. mie mi-a gasit endometrioza dar sper ca nu ma va impiedica sa raman.
ioana stiu ca sunt pe prima pagina iar ceea ce ai scris este foarte foarte corect. mi-a gasit o usoara endometrioza dar mi s-a spus ca asta nu ar fi trebuit sa ma impiedice sa raman. a fost foarte foarte putin. tutu chiar a zis ca la prima vedere totul parea ok apoi a gasit acele mici leziuni. probabil ca mi-ai scris ca ai inteles tu gresit ce am vrut sa spun. eu spuneam ca ar fi super daca ar scrie pe prima pagina in dreptul gravidutelor si mamicilor povestea,. prin ce au trecut ca sa ramana insarcinate. asta am vrut sa spun. eu zic ca ar fi super pentru ca ne-ar da sperante.
referito la fetele care vor sa faca laparo : sa nu va fie teama este o operatie foarte foartye usoara. eu azi fac 2 saptamani si operatia abia se mai vede e ca o mica zgarietura.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png