Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 49
Raspunsuri - Pagina 4
rocsy2007 spune:
Fetelor stii ce mi-ar place mie ? poate si voi veti avea aceeasi parere ca si mine. mi-ar place ca in dreptul numelor gravidutelor sa fie scrise si povestea lor : cum au reusit sa ramana insarcinate, ce probleme au avut(daca au avut) . cred ca ne-ar da sperante...ce ziceti fetelor ?....cine poate face asta? eu zic ca e o idee buna.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
lauravoinicu spune:
Super98 , bine ai venit printre noi , sper ca sederea ta aici sa fie cat mai scurta , sa pleci cat mai repede la odisee .....
Se pare ca suntem amandoua din acelasi oras , de aceea m-am si grabit sa iti raspund.....
La monitorizare o sa te duci o data la 2 zile , adica o zi da , una nu , te poate chema cam de 3 ori sau mai mult , depinde cat de lung ai CM , care va consta in cate o ecografie in care va vedea daca ovulezi , adica v-a masura foliculi in dinamica pana dupa ovulatie , si probabil o sa aveti CSD (contact sexual dirijat) ,adica iti v-a spune dr cand sa "ii pui sotului patura in cap" . Poti sta in Bucuresti , dar s-ar putea intinde chiar si 2 saptamani . Eu una am preferat sa fac naveta , ca sa ma pot duce si la servici , fiindca la mine monitorizarea dureaza mai mult de 3 eco si plus ca trebuia sa prestez si cu sotul cand imi spunea dr.
Pretul momitorizarii este de 150 lei sau 200 lei , nu stiu exact . Platesti doar o data la inceput la prima eco , apoi nu mai platesti nimic , indiferent de cate ori te cheama .
Ma bucur mult ca ti-a placut de doctorasul nostru , eu sunt pacienta lui de vreo 4 ani , conteaza mult sa ai incredere in dr tau . Sunt multe fete care au reusit cu ajutorul lui , dar care din pacate nu mai scriu la acest subiect , macar asa de incurajare ...
Si sotul meu a avut acelasi diagnostic ca si al tau , am repetat analiza si a doua oara era ceva mai bine , adica astenozoospermie usoara , nu a luat nimic fiindca noi atunci ne pregateam de FIV , nu aveam timp de trat. de lunga durata .....
Eu am facut FIV , si nu numai eu , cu dr. T in luna decembrie , dar la care din pacate nu am reusit sa ajung la ET , fiindca am facut sindrom de hiperstimulare si era prea periculos pt mine sa mai fac si ET , care mi-ar fi pus sanatatea in pericol si mai mult.Este poveste lunga , dar am trecut cu bine in final ,cu ajutorul dr. T care m-a urmarit indeaproape si a fost alaturi de mine non-stop, mai ales psihic , ceea ce conteaza enorm . Mi-au congelat 8 embrioni cu care astept sa fac ET cand imi mai revin dupa hipestimulare , probabil in martie sau aprilie .
Dar sa dea DD sa nu ajungi la FIV si in curand sa ne anunti ca esti o viitoare mamica. Multa bafta!
Iyoana , FELICITARI , matusica ! Vezi ce inseamna si starea de spirit ...... Eu in timpul FIV-ului am fost f pesimista si speriata de bombe , si uite ce am patit ....... asa ca fetelor va vreau optimiste . Vad ca sunteti f razboinice in lupta cu infertilitatea , BRAVO !
Pup toate fetele!
rocsy2007 spune:
neatza dragele mele!
azi declar z3.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
georgia_c spune:
am uitat sa va povestesc ieri o faza de la dr t de la cabinet ; a iesit o tipa de la consultatie , si dupa nici 20secunde iese si dr t , o cheama pe tipa , si ii da 50ron inapoi , si ii zice , mi-ai dat prea mult ... so , mai rar asa ceva ...
so , azi z10 am fost la monit. nr 2., si folicul a ajuns la 18.8 .. in ziua10 eu care ovulam in z17.. in fine acum imi este teama sa nu se formeze chist ... mai tii minte rocsy ca si tu ai avut temerea asta
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
RalMar spune:
Am o intrebare pentru voi, tutunareselor, ca stiu ca voi faceti cele mai multe eco la monitorizari: dupa ovulatie e posibil ca endometrul sa scada?
Iyoana spune:
Da, dragele mele, asa este, surioara mea mai mare este graviduta!
Dupa 10 ani de casnicie si incercari, au reusit din prima inseminare artificiala (nu FIV). Ei locuiesc in alta tara, iar sistemul lor de sanatate este cu mult mai bine pus la punct decat al nostru, aproape totul este subventionat de catre CAS-ul lor. Si IA si FIV!
Doar o parte din medicamente a trebuit sa le cumpere, dar nu a costat-o deloc mult.
Asadar, a ramas graviduta din prima IA, au avut multa incredere ca vor reusi! Conteaza foarte mult, este adevarat, sa crezi in sansa ta cu toata puterea!
Multumesc frumos pentru urari! Va matusica Iyoana!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
mmc_nd spune:
neata, dragele mele!
georgia_c, nu-ti fa griji ca dr.T te urmareste si cand este timpul, iti da sa faci pregnyl, sa nu ajunga sa se faca chist. Succes!
RalMar, din cate stiu eu de la monitorizari, endometrul trebuie sa creasca si dupa ovulatie. Ce valori ai avut?
Iyoana, felicitari pentru surioara ta, intr-adevar ne da si noua multe sperante.
RalMar spune:
Inseamna ca la mine e o porblema, dar culmea ca dr. nu mi-a spus nimic. Cu o zi inainte de ovulatie aveam 7,5, in ziua ovulatiei nu am fost, iar in prima zi dupa ovulatie aveam 6! Asta am observat la "pozele" fara stimulare, pe cele din timpul stimularii inca nu le-am luat acasa, dar ma astept la dezastre! Multumesc mult pentru lamuriri!
georgia_c spune:
mmc_nd, pentru raspuns ... sper sa nu se faca chist , o sa ma mai duc si sambata , sa vedem ce si cum .. io vreau sa se prinda luna asta sa iasa bb , scorpion ... ce idei am si io ...
Iyoana, felicitari pentru sora ta ... sa fie sanatosi , si sa te traga dupa ea
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
machus spune:
Fetelor, ajutati-ma si pe mine. Incerc sa sun de vreo 1/2 de ora la IDS (la nr de pe site-ul lor) si nu-mi raspunde nimeni. De vreo 2 ori parca mi-au inchis telefonul. Trimiteti-mi si mie un PM cu numerele de tel (poate mai sunt si altele). Imi recomandati anumite ore la care sa sun?
Sau poate au cont de email...
Multumesc!
Anul acesta se va intampla