Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 49

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Am si eu o intrebare, am auzit ca dr.T isi deschide clinica si ca ar fi trebuit s-o deschida acum in februarie? Stiti ceva de treaba asta?aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

si pe mine m-ar interesa lucrul asta.

VREM BEBE!! E CLAR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Dr. T isi deschide clinica abia in aprilie.

Ana

Mergi la inceput

Stie cineva mai multe detalii, in ce zona este, sau daca se vor putea face nasteri acolo, cat de mare este?aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna fetelor,

Stiu ca Tutu isi deschide clinica ba in februarie ba in martie ba in aprilie.... Sper, macar sa si-o deschida anul acesta. Presupun ca depinde de echipamentele care trebuie sa ii soseasca de instalarea lor si de multe alte chestii birocratice asa cum se intampla mai peste tot in tara asta a lui Papura Voda. Dar, odata si odata tot o va deschide! Sper, spre binele nostru. Stiu, tot de acest forum minunat, ca acolo va face FIV si inseminari alaturi de biologul Dr. Matei.

mmd_c nu am facut deocamdata inseminari dar urmeaza sa fac in martie, pe ciclu stimulat. Dr. mi-a urmarit doar ovulatia naturela si a constata ca este. Dar la una dintre ele foliculul meu s-a incapatanat sa se sparga (m-a monitorizat aproape 3 saptamani inainte de sarbatori, din 2 in doua zile, credeam ca vom face sarbatorile impreuna) si nu mi-a mai dat sa fac al doilea pregnyl ca sa se sparga naravasul. Ma gandeam ca daca fac o doza dubla din prima, sigur se sparge. Oricum o sa il intreb pe Doc daca e in ordine sa fac aceasta doza.

Va pup si spor la bebei in acest week-end. Eu macar incerc.

Felix

Mergi la inceput

Super, si eu va doresc spor la bb-i weekendul asta, incercati si pt noi poate se prinde. Va tinem pumnii la sa iasa cu si apoi cu aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Ana_p , cu cine ai facut histeroscopia ? cu dr. T ? fiindca as vrea sa vb cu el sa imi faca inainte de ET . crezi ca am vreo sansa sa fac histero curand cu el ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Laura, ti-am trimis PM.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya_ionescu spune:

imi puteti da si mie , va rog , un nr de tel al dr tutunaru ?

http://.lilypie.com/7qKB2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

unde sunteti fetelor ? e cam liniste aici.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput