** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Eu am vesti proaste, bble meu s-a oprit din evolutie la 7 sapt si 4 zile , astazi tb sa aiba 9 sapt si 2 zile . Maine tb sa fac chiuretajul.
Va rog sa ma iertati dar imi tb o pauza lunga ca sa-mi revin, am sufletul pustiit ......Nu am sa renunt, la anul vreau sa incerc din nou dar cand anume nu stiu exact.
Va pup si aveti grija de voi.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nu se poate asa ceva.
imi pare nespus de rau pt tine. iti inteleg durerea din suflet.ia-ti tot timpu din lume sa iti revii. pt tine draga mea

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Eu am vesti proaste, bble meu s-a oprit din evolutie la 7 sapt si 4 zile , astazi tb sa aiba 9 sapt si 2 zile . Maine tb sa fac chiuretajul.
Va rog sa ma iertati dar imi tb o pauza lunga ca sa-mi revin, am sufletul pustiit ......Nu am sa renunt, la anul vreau sa incerc din nou dar cand anume nu stiu exact.
Va pup si aveti grija de voi.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

IOANA felicitari si aici.
MIKISOR imi plange sufletul pt tine

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Miki-Miki i-mi pare atat de rau! Nici nu stiu ce-as mai putea spune ca sa te incurajez iubita!I-ti doresc din suflet sa nu-ti pierzi speranta!
Aurel_cris multumesc frumos de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

miki.........sa-ti dea DD putere sa treci peste durere.noi suntem aici si te asteptam.

Ioana........felicitari!aveti grija de voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Miki, nu am mai "vorbit" niciodata, dar am tot bantuit pe la naturiste si m-am bucurat atat de mult ca ai reusit ...
Imi pare tare rau, nu mi-a venit sa cred ce am citit
Draga mea, linisteste-te un pic si gandeste-te ca s-a putut sa ramai gravida, deci trebuie doar sa ai muuuuullllta grija data viitoare.
Care va veni SIGUR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Carmen94 multumesc iubita!
Miki-Miki i-ti doresc multa putere!

4s www.parentingweekly.com/pregnancy/album/myalbum.asp" target="_blank">Floricica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Multumesc fetelor , incerc sa trec peste ac necaz . Doare rau , nu doresc nimanui suferinta asta.
O sa iau o pauza de DC mai lunga.
Sarbatori fericite!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

imi pare rau pentru tine, miki, sigur data viitoare ai sa ajungi la sfarsit.
felicitari ioanatungs, ma bucur pentru tine. eu nu am mai intrat de mult pe forum, dar nici nu am vesti bune. incerc sa mai sper inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANIva doresc din tot sufletul.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput