** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)
Raspunsuri - Pagina 13
Maribela spune:
pt toate fetele si in special celor care poarta numele sfintilor Constantin si Elena.LA MULTI ANI!Bebici cat mai repede!
doar cei ce cred,inving!
signora spune:
Buna fetele
E adevarat, eu nu scriu prea des pe aici dar asta nu inseamna ca nu va citesc aproape zilnic.
Sunt la capitolul investigatii, asa ca dupa o ecografie transvaginala voi trece la histero pe la sf lunii iunie. Doctorita spune ca uterul arata bine, ovarul drept cam polichistic (cu 2 foliculi) si cel stang ok.Sotul este bine, normospermie 70%. In opinia ei, voi avea copii.
Momentan, niciun tratament.
Sa auzim numai de bine
=>
Pupici!
cipcirip spune:
Buna fetelor, ma primiti si pe mine? Peste cateva luni o sa fac si eu 38
si inca nu am bebe. 
Cip
simonia spune:
bun venit cipcirip. eu am inceput sa fac analizele. cele din ziua a 3-a sunt bune. sa vedem mai departe
IULIABRAILA spune:
mai fetele, degeaba am incercat eu sa va caut mereu pe prima pagina, ca altadata.
nimic. oare de ce ati parasit sectorul asta? nu mai sint lupte?
oricum, va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

signora spune:
Iuliabraila, uite ca scriu eu 
Mai luptam, cum sa nu... am facut un hsg - a iesit ok, nu am trompele infundate, doctorita m-a incurajat. Daca nu se intampla nimic luna asta, urmeaza sa incepem monitorizarea, etc.
Am 36 de ani si sper ca vara asta sa imi aduca a maaare surpriza: 
Pupici la toate fetele! 
aurel_cris spune:
ce liniste pe aici,spre rusinea mea nici eu nu am mai intrat de ceva timp pe DC.Am fost ocupata cu scoala si fetita nici nu stiu cand au trecut 2 luni de cand sunt in tara.
SIGNORA,CIPCIRIP,MARIBELA buni ati venit la aspirante,va doresc sedere cat mai scurta aici,sa da-ti fuga la odisee

IULIABRAILA ce mai faci mamico,nu ne mai pui niste pozici cu flacaul tau??

MIKI vad ca tu ai deschis un nou capitol,te rog sa ma treci si pe mine pe listuta mamicilor caci am ramas tot la stadiul de graviduta![]()

COPILUTZU ce mai faci??

VALI_DELIDE ce mai face frumusetea ta de fetita??

LIANA30,AVALON,IOANA,KORA,GEORGIA,ANDRABIRNI ce mai faceti fetelor??

la toate aspirantele
Poze Biancahttp://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK
KoraPop spune:
cipcirip bine ai venit printre noi si....sedere cat mai scurta1Care e planul tau pentru bebe?
Saluatri "pushtoaicelor" si multe urari de bine!
Kora
CARPE DIEM!
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Tocmai cand ma pregateam sa va spun ca deja nu mai sunt invitata, pentru ca deja am implinit 35 de ani, mai vin cu o veste: SUNT GRAVIDUTA! Am beta HCG in z11 de la ET de 103.4
cu drag Ioana