** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Acum in prag de sarbatoare va urez si eu un PASTE FERICIT si sa va aduca multa fericire, liniste sufleteasca si implinirea tuturor dorintelor!!

Toricelli felicitari si sarcina usoara!
Liana30 multa bafta, tin pumnii stransi!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Hristos a inviat!

Multumesc fetelor care mi-au adresat felicitari. Numai bine va doresc tuturor !

Toriceli 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

cu intarziere venim si noi sa uram un PASTE FERICIT! si HRISTOS A INVIAT! tuturor fetelor ca lupta sa-si implineasca cel mai frumos vis,mamicilor cu bebei si mamicilor in devenire.
noi v-am citit(recuoastem)mai rar,mai pe sarite,dar nu v-am uitat.si ne rugam seara sa va indepliniti visul si sa va tineti micile minuni in brate cat mai repede.
va pupacim pe toate si incercam sa va vizitam mai des.

mesaj editat si trimis de........DARIUS

eram mai mic cand mi-a facut mami poza,dar acum butonez si mai si calculatorul.inca o data va pupacim....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele !
mai, fii-miu face miine 1 AN. va dati seama ce a trecut timpul?
anul trecut pe vremea asta nici nu ma gindeam io sa nasc, ca mai aveam destul pina la, dar eventul s-a produs si inca repede.
oricum, noi sintem ocupati acum cu mersul, e f interesant, nu mai stam deloc, mama si mamaie sint rupte de mijloace si picioare, cupilu nu are nik, e vesel.
e de bine, lasa ca vine ea si primavara odata si odata, pe la toate.
va pupa IULIA si FLORIN bubulin si ciugulin(evident de la bubu si faptul ca ciuguleste continuu),

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Carmen94 si Iuliabraila ma bucur sa va "revad"! Sa va traiasca comorile si sa creasca mari!!
Nusy tauras mic, inca un calduros: La multi ani!
Liana30 eu tin pumnii in continuare!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Carmen,Iulia: sa va traiasca copilasii,sa fie sanatosi,iar lui Mario un "La Multi Ani" pentru ieri.

Ioana:

Olteanco,hai cu vestile bunee!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Felicitari Toriceli,
sunt o veche aspiranta de 38 de ani, noua in discutii.Eu sunt de parere sa le dai vestea si fetelor de la "Depresia cauzata de infertilitate", pentru ca sper ca o veste asa de buna sa le aduca speranta si puterea de a merge mai departe.Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

buna fetele. nimic nou?
ce mai fac burticile?
si restul? Lianoo, Ioano, Avaloane, Mikisoru, Copilasu, unde sinteti bre, ca nu v-am mai vazut pe aici?
hello !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

m-am hotarat sa vin si eu intre voi, am 39 de ani, o sarcina obtinuta cu greu si pierdut-a usor acum 6 luni, de atunci sunt din ce in ce mai putin optimista,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Dat mesaj si la Depresia .

La multi ani sarbatoritelor de astazi !

quote:
Originally posted by mirimir

Felicitari Toriceli,
sunt o veche aspiranta de 38 de ani, noua in discutii.Eu sunt de parere sa le dai vestea si fetelor de la "Depresia cauzata de infertilitate", pentru ca sper ca o veste asa de buna sa le aduca speranta si puterea de a merge mai departe.Succes.

Toriceli 17+

Mergi la inceput