Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Hei,nu-mi raspunde si mie nimeni?!

Simo,mamica lui DAVID,35+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mussara, ce-am mai ras citind postarea ta! Stiu ca atunci pe moment a fost penibil , dar acum si tu razi de intamplare, nu?

Simo27, offf, nu prea stiu ce sa iei, eventual ceai de menta, nu? Sanatate maxima!

Naty, eu cred ca e vorba de MArina! Ea ne ascunde ce este minunea mica din burtica!

Stela, cu siguranta ne rugam pentru tine. Stai cumintica acolo si tine cat mai mult bebelina in burtica.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 35 + cu Rebecca

AMR 27 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Naty,stii cumva ce e Caolin?ca am gasit pe google ca e bun ptr diaree in sarcina!please

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

quote:
Originally posted by natynic

Rox, ! Pai tu sa faci bine si sa raportezi "10" doar la examenele tale, NU la nr de kg-auzi, ii vorbesti de 10 uneia care e cu o sapt in urma ta si are deja 16! Scandalos!

naty, nu daaaa...
toata lumea imi spune ca asa e..ca mamicile de fete pun mai multe kg...acu' cine stie..am avut si prietene care au nascut baieti si au avut vreo 22 kg...deci nu-i regula...
si apoi stai ca n-am ajuns la termen, mai am timp sa tot depun si eu.
pupic!

laura, ce bine imi pare sa te aud si sa stiu ca totul e bine..
sa va traiasca ingerasul de fetita..ti-am spus eu ca Dzeu are grija de oamenii buni..chiar daca mai intarzie, nu uita!

_
31+ cu RADU
AMR 9 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo, iarta-ma de intarzierea raspunsului, dar...ghici?? Eram la WC, cu diaree-jur ca nu te mint!! Ai voie Smecta fara nici un fel de probleme, stiu sigur.
Rad si acum de mi-au dat lacrimile cu patania Mussarei, rad singura cu voce tare prin casa imaginandu-mi. Aoleu, tre sa ma opresc, ma doare burta!!
Deci Marina, aha, ai dreptate Clau...Eu zic ca are baiat

Naty 30+ cu (Iulia Elena)
AMR MAXIM 8-10 SAPTAMANI!!! DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE...
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mamaaaaaaaaaaaaa, ce de pagini!!!

Ioana
36+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Naty,ne luam de mana?!Merci mult de raspuns,si imi pare rau ca treci si tu prin asemenea "momente"!

Mergi la inceput

apropo de intamplarea Marinei(tare comic) am patit-o si eu:merg sa fac baie,ies ,ma usuc pe par cu feonul si ,vad ca parul meu nu prea arata bine...si imi aduc aminte ca doar m-am udat pe par,fara sa il samponez,caci am uitat...va dati seama ca a ras sotul...a zis ca mai am putin si imi uit capul la baie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

simo, calmeaza-te in primul rand, stresul genereaza diaree:). ia smecta fara nicio problema. smecta este argila cu aroma de vanilie, bleah!!! poti sa iei fara grija caolin, care este tot o argila (alba) sau te duci la orice plafar si ceri o cutie de argila (merge chiar si cea de la farmec pt fatza, eu am incercat:))) cea mai buna este "argila algo". ai grija cum o iei. adica....faci rost de o lingurita de plastic (nu metal!!!) si pui intr-un pahar cu apa plata (una plina cu varf putin) lasi minim 15 min., apoi amesteci tot cu lingurita de plastic si mai lasi 1-2 min. argila se va depune la fund, iar tu trebuie sa bei apa aia argiloasa. ideal ar fi sa bei imediat dupa amestecare, dar nu stiu daca vei reusi chiar din prima. daca poti, atunci ai un mare 10 de la mine!!!

mussara, ai fost super-extra-foarte tare!!!

stela, Doamne ajuta sa fie bine!!

alexutza 4 ani + si 29 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

De data asta chiar am atipit putin!M-au obosit nasterile alea!
Hai Delphinasu'!!
Ce dulci sunt copilasii vostri!Cu cata nerabdare isi asteapta ei fratiorii,respectiv surioara!
Felicitari Deea pentru sosirea Domnului Colostru!!Productie bogata iti doresc!Astept pozicile cu burticosul!
Dragut ghidul de ingrijire a bebelusului,Dana!
Maia!
Mai fetelor ce-o fi cu Ramo?!Sa speram ca e la Bals la parinti..
Simonicico pe cine suparasi fetitza?!Ma..tu iar te crezi invizibila?!!!Nu esti!!!
muuulti,multi Laura!Sa te auda Dumnezeu mamico!!Pupicei fluturei Theei iubite!!
Despre cin' sa fie vorba?!Ce randunica ne ascunde culoarea caruciorului?!Hm..nu-i Marina-pt.ca ea are ditai baietoiu la bord..Cin' sa fie,cin' sa fie?!!Nu ne tine in suspans..Io una incep sa-mi rod unghiile!
Musia esti criminala!!Mai..am ras cu lacrimi!!..Nu se poatee!!Off..
Bafta maine la eco!!Sa vii repede cu vestile bune!
Simo ai voie Smecta!
Doamne Naty!!Stela suntem alaturi de tine!Doamne-ajuta!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput