*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (136)*
Raspunsuri - Pagina 2
bdiana spune:
BUNA DIMINEATA!
BAFTA GRATI SI MARY!
FETELE DE LA MUNICIPAL...LAURA,ATI AUZIT STIRILE DE DIMINEATA????
Au anuntat ca s-a deschis Municipalul! Of....ma simt asa bine....! Multumesc lui Doamne Doamne!Eu am sa il sun pe medic dupa amiaza,asa a ramas....daca vb inaite ma anuntati si pe mine ce ai mai zis dr vostri?????
Pupici
Diana,37+
CameliaH spune:
Am primit mesaj de la Raca acum
"Azi noapte la mi s-a rupt apa. Acum mi-au pus o perfuzie cu oxitocina ca sa grabim putin ca n-am contractii."
36+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
Laura Ioana spune:
Gratiela
Mary
Raca
Sa aveti nasteri cat mai usoare, fetelor si bebei sanatosi si frumosi ca voi!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
CameliaH spune:
Si galeria
Raca
Raca
Sa nasti usor si repede.
Toate bune!
Laura Ioana spune:
Elenuta am inteles ca tu intrebai de cojitele din buricut? SI puiul meu a avut mai mult de o saptamana dupa ce i-a cazut buricul si o stergeam, de fiecare data cand ii schimbam scutecul, cu betisoare pt urechi inm.u.i.a.t.e in solutie de spirt cu apa, cantitati egale. Apoi puneam baneocin pudra.
Tie ti-au telefonat cei de la cord blood center? Astept rezultatul la analize si tare mi-e frica sa nu cumva sa nu pot depozita! Dr mea a zis ca nu a prea putut recolta mult, ptc sangera uterul si s-au ocupat de mine!
Ufff am avut o noapte tare grea! A dormit fata pana la 3,15 si apoi i-am dat papa si da-i gemete si scremut toata noaptea, de atipeam cate 2 minute si iar eram cu okii pe ea! Se chinuie saraca sa dea cate un partz si se screme o gramada pt asta! Ce mi-e frica de colici, aoleo! Cred ca incep sa-i dau, de azi, ceai de chimen inainte de masa, preventiv!
Fetelor care ati scos deja puii afara! Daca merg cu masina, imbrac fata gros, ca pt iesit afara si in masina o dezbrac de haina groasa?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
CameliaH spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Doamne ajuta, Raca!
Fetelor va pup...intr-o ora plec!
40 Tudor Gabriel
AMR 1 zi
Gratiela si Mary un gand de incurajare si suport pentru voi.
Doamne ajuta sa fie bine!
Asteptam vesti bune si foarte bune!
Toate bune!
miri_mik spune:
go Raca goooooooooooooooooooooo! sa treaca repede si frumos!
raspuns la intrebarea nr. 2 si 3 din capitolul precedent:
2. fie dup cezariana, fie dupa nastere naturala muschii e bine sa fie lasati sa-si revina singuri. la cezariana tentatia cu chiloti de sustinere (cum le zic io elegant) e mare, ba chiar atenueaza niste dureri (lamine se scutura burta cand merg si primele zile aveam senzatia ca mis e desface operatia), dar pe cat posibil... evitati. rezultatele se vad mai repede si sunt mai de calitate decat daca puneti bustiera.
3. sutienul de alaptat se poarta ziua si noaptea. tampoanele se schimba dupa fiecare alaptat si cautati din cele care nu tin umezeala sa nu va pricopsiti cu o preaminunata candidoza. in plus, sanii liberi, fiind grei, pot sa duca la canale innfundate..;dureroase.
s-a trezit gaga... revin
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by CameliaH
Am primit mesaj de la Raca acum
"Azi noapte la mi s-a rupt apa. Acum mi-au pus o perfuzie cu oxitocina ca sa grabim putin ca n-am contractii."
Toate bune!
GOOOOO RACA...HAI CA O SA FIE USOR...AI SA NASTI REPEDE REPEDE SI O SA FII FERICITA FERICITA...CURAJ!!!
\