***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (47)
Raspunsuri - Pagina 8
Pepsi spune:
http://theparentingpit.com/alternative-parenting/
http://www.attachmentparenting.ca/about.html
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Ninutza spune:
Michelle35, pentru Alexandru Stefan
Eda , pentru Eden
Lbelciug , pentru Bogdan
Pozici de ianuarie
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Vali5 spune:
Buna dimineata!
Revin dupa o pauza mai lunga. Am simtit nevoia sa ma departez un timp de computer, din cand in cand ma mai apuca. Sper ca sunteti bine, sanatosi si voiosi.
De cand nu am mai intrat Andrei a implinit 9 luni - 8,800 kg si 73 cm. A facut primii pasi Ma innebuneste cu mersul, vrea tot timpul sa mearga si eu nu mai pot de mijloc. Si a spus primele lui cuvinte: BA-BA, TA-TA, DA-DA si numai cand plange zice MA-MA. E tare cuminte si mananca tot ce ii dau Sunt o mamica fericita!
Va pup pe toate!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Ninutza spune:
Vali5, felicitari lui Andrei. E baiat mare de acum. de la Miruna.
Pozici de ianuarie
Miruna Maria, 5 iunie 2007
vas spune:
ceau fetelor scumpe. Am facut si o pauza ca am fost tare afectata de tot ce am vazut si auzit in ultimele zile. Dupa ce am citit povestea Biancai Brad, am nimerit la televizor pe Euforia emisiune exact despre asa ceva. Dupa ce s-a terminat pe seara a inceput Oprah unde a fost invitata Jenny McCarthy A (nu stiu daca ma scris bine numele),care are un baietel ce la varsta de 2 ani s-a imbolnavit de autism. Am fost fericita sa descoapr ca aceasta boala se poate vindeca dar am fost socata sa aflu ca una din cauzele aparititei acestei boli s-ar putea sa fie banalul vaccin care se face peste tot in lume. Problema e ca inca nu vrea nimeni sa recunoasca acest lucru ci doar se fac teste in continuare.Multe mamici au descoperit ca primele semne au aparut in urma vaccinarii.
Noi in rest suntem bine, nu mai suntem racite deloc, dormim bine , avem al 4 dintisor care ne mai da de furca dar in general e ok. Cam vrea prea mult in brate, cred ca s-a plictisit deja de aceleasi jocuri de prin casa. De abia astept sa vina caldura sa putem iesi afara sa mai schimbam distractiile.
Am admirat si eu un pianist si un pui de Lillylove, ca mai mult nu pot de printesa care e cocotata pe birou si da jos tot ce e in raza ei.
V-am pupat.
V-am pupat.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by poohy
Graviduta, pai nici nu mi-a trecut prin cap ca nu era sterila carpa Eu ma gandeam ca o fi fost sterilizata, o fi fost un scutec ceva, ca doar eram in sala de nasteri
Da, o fi fost vreun camp steril, dar totusi...
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by vas
Am fost fericita sa descoapr ca aceasta boala se poate vindeca dar am fost socata sa aflu ca una din cauzele aparititei acestei boli s-ar putea sa fie banalul vaccin care se face peste tot in lume. Problema e ca inca nu vrea nimeni sa recunoasca acest lucru ci doar se fac teste in continuare.Multe mamici au descoperit ca primele semne au aparut in urma vaccinarii.
Da, si eu n-am avut ce face aseara inainte de culcare si, tot butonand, am dat peste povestiri de acasa, si am vazut o fetita care facuse o tumora la picior de la vaccin. Avea piciorul afectat violet si umflat, iar in rest era numai piele si os. Nu avea pic de muschi, avand in vedere ca era bolava de la cateva luni si acum avea 6 ani. Si am mai vazut si o fetita cu hidrocefalie de grad I, Doamne, cata suferinta pe bietii copii.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Ioana13 spune:
Asa tirziu apare autismul? credeam ca e o boala cu care se nasc copilasii. Eu eram fericita ca sigur al meu bebe nu e autist, ca pe toate le vede si le cerceteaza, isi exprima sentimentele prin tras mama de par si distrat pe seama asta... Off.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
kid spune:
mica Super cartea de bucate, am descarcat-o si eu, ca in ultima vreme chiar ramasesem in pana de idei cu meniul juniorului.
ella Welcome back!
Am si eu o intrebare pentru tine, daca poti sa imi raspunzi: exista vreun acord international referitor la pierderea bagajelor la o calatorie cu avionul, la modalitatea de despagubire? Nu se poate da in judecata o companie aeriana pt pierderea bagajelor?
Mersi
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Ioana13 spune:
Fetelor.... m-ati zapacit cu Redoute... si am tras si eu o comanda. Ce emotionata sint!!! O distractie de 25 de euro... sa vad cit imi trage banca pt tranzactie... Sint de calitate lenjeriile de pat de la ei?
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)