nici gand sa divortez!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

carmen, sotul tau, ca orice om normal, atunci cand greseste, primul lucru pe care-l face e sa-si caute scuze si implicit vinovati. Cum esti la indemana si de-a lungul timpului te-ai dovedit a fi o prezentza serviabila, atunci gata, s-a stabilit si consemnat, tu esti vinovata Referitor la discutiile de pe net, poate ca intentiile lui nu sunt tocmai morale, dar de la vorbe la fapte mai e cale lunga. Asta daca timp de 16 ani de cand a inceput mariajul vostru nu te-a inselat niciodata. Daca a facut-o, atunci net-ul e doar o alta cale de a-si continua vanatoarea; daca insa a fost un om fidel pana acum atunci sunt sanse mari, ca macar din inertie, sa nu faca pasul gresit. Oricum supravegheaza-l indeaproape fara insa sa-l sufoci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Eu cred ca este un tip comod. Fricos. Si in special las...
Tu poate ca-l mai iubesti inca... dar va fi foarte greu sa-l readuci "acasa" cu totul. Numai daca si el va constientiza, iar daca nu va vrea, n-o va face. Totul este atat de aproape, la o aruncatura de un "click" de mouse, si atat de ieftin!
Sunt de acord ca un copil (teoretic) ar trebui sa creasca impreuna cu cei doi parinti, dar atunci cand cei doi nu mai sunt compatibili... totul s-a sfarsit. Depinde de fiecare cat de mult vrea/poate sa faca unul (sau mai multe) compromisuri....
Mult succes si sper sa gasesti solutia cea mai buna, pentru tine si pentru baietelul vostru.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Cel mai bine este sa comunici cu el , sa vorbiti deschis.

In legatura cu barbatii de 40 de ani ... hai sa nu-i bagam in mormant , ca batrane sunt persoanele sarite de 70 de ani , in nici un caz un barbat de 40 .

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Carmen si eu zic ca cel mai bine e sa stai de vorba cu el.Sa vezi ce considera el ca e schimbat in rau la tine de cand te-ai angajat.Nu cred ca ceea ce ar fi gresit in ceea ce te priveste gaseste pe net.Explicatia lui nu cred ca sta in picioare.Ce prefera sa se consulte in privinta unor probleme legate de viata lui cu niste necunoscute...hai sa fim seriosi...
Daca tu il iubesti si crezi ca merita ( sincera sa fiu nici eu nu as divorta pt simple discutii pe net-dar aici apare intrebarea de ce s-a ferit? )lamureste tot ce e in ceata acum si vezi daca se poate merge mai departe.Bafta multa!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Fomalhauti

Carmen, daca am face....o mica porcarie...Daca ne-ai da site-ul pe care "converseaza" si cateva dintre noi am intra, ne-am da de 16 ani...Sa vedem, ce vrea de fapt. Si apoi, daca "vrea" incepem: "40 de ani? Sorry, eu nu discut decat pana la 30, hai, 35 daca arata super-bine." sau "Da, dar sper ca esti un barbat generos, numai hainele ma costa 2000 de euro pe luna..."

Ce zici? Daca l-am convinge ca nu mai e "in top"?

yocarmen...nu o baga in seama pe fomalhulti...am mai vazut noi cazuri cu ele indragostite de postas sau de soferul de taxi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Felicitari Carmen!

Curaj maxim si determinare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by oocristina

Felicitari Carmen!
Mi-a placut ca esti hotarita. "nu-mi voi destrama casnicia pentru pustoaicele cu care a "discutat" pe net". Felicitari!
Casnicia este mai mult decit orgoliu.
Nu va fi usor. Deloc chiar.
Dar trebuie sa invatam ce dorim exact de la viata. Povesti cu "si au trait fericiti pina la adinci batrinete" sunt doar povesti.
Vor fi si momente bune, si momente grele. De cite ori vei dori, scrie pe forum si vom incerca sa te sustinem.
Restabileste-ti prioritatile. Ai mai multa grija de tine. Pune-ti armura de femeie rea. Sapa-ti un beci in care sa te ascunzi cind mai vin rafalele. Si asteapta sa treaca ciclonul.
Uite, si iarna trece atit de greu, mai sunt zile senine, amagitoare, apoi rafale si ger. Dar pina la urma, invingator este cel care rezista pina la primavara.
Nu te lasa! Cind te vei simti cazuta, sa stii ca suntem aici. Face bine sa vorbesti. Si ... nu lasa pe tatal copilului tau, pe mina fetelor de 20, ca ele habar nu au ce este viata.

Acum mai in gluma mai in serios , cum anume fetele de 20 de ani habar n-au ce e viata , si ce relevanta crezi ca are asta in cazul acesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutza4 spune:

Cristina! de acord cu tine! Mi se pare super ce ai scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by XIO

quote:
Originally posted by oocristina

Felicitari Carmen!
Mi-a placut ca esti hotarita. "nu-mi voi destrama casnicia pentru pustoaicele cu care a "discutat" pe net". Felicitari!
Casnicia este mai mult decit orgoliu.
Nu va fi usor. Deloc chiar.
Dar trebuie sa invatam ce dorim exact de la viata. Povesti cu "si au trait fericiti pina la adinci batrinete" sunt doar povesti.
Vor fi si momente bune, si momente grele. De cite ori vei dori, scrie pe forum si vom incerca sa te sustinem.
Restabileste-ti prioritatile. Ai mai multa grija de tine. Pune-ti armura de femeie rea. Sapa-ti un beci in care sa te ascunzi cind mai vin rafalele. Si asteapta sa treaca ciclonul.
Uite, si iarna trece atit de greu, mai sunt zile senine, amagitoare, apoi rafale si ger. Dar pina la urma, invingator este cel care rezista pina la primavara.
Nu te lasa! Cind te vei simti cazuta, sa stii ca suntem aici. Face bine sa vorbesti. Si ... nu lasa pe tatal copilului tau, pe mina fetelor de 20, ca ele habar nu au ce este viata.

Acum mai in gluma mai in serios , cum anume fetele de 20 de ani habar n-au ce e viata , si ce relevanta crezi ca are asta in cazul acesta?

normal ca nu are relevanta.dar ale dracu cotoharle sunt mai apetisante

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:

ai sa vezi tu peste vreo 10-15 ani

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput