Fulguleti de nov-dec-2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
deny75 spune:
Ktrinel,bine ca ai rezolvat cu gradinita si ca nu te-au recunoscut
Dbunny,hai,fa testul si da-ne de veste.
Dianocica
P-onu,bine ai revenit
Noi am fost azi la vaccin(ROR-ul).De aseara de cand m-au sunat sa ma anunte sa merg la vaccin am tot rasfoit net-ul si am citit fel si fel de pareri despre acest vaccin.Dimineata m-am sfatuit si cu sotul si am ajuns la concluzia ca trebuie facut.A plans Azelia de cand am intrat in cabinet si pana am iesit(cca.20 minute,pentru ca au fost mai multi copilasi).Speram sa nu apara reactii adverse.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxanica2006 spune:
Buna zua!!
Asiza,Dianarus, Donia, Dianocica, va multumesc tuturor mult de tot pt. informatiile despre laringita, aerosoli.
Despre noi ce sa va zic??A mai trecut o noapte, vai si-amar, cu tuse urata si multa, dar din fericire nu s-a sufocat. Ba mai mult, a reusit sa-si bea si lapticul , ca nopatea trecuta nu putea respira pe nasuc si n-a baut nimic.
Tare ne chinuim cu siropelele, am hotarat sa luam antibioticul ala nenorocit Klacid, faza naspa e ca nu vrea micutul nici in ruptul capului sa inghita siropul.Ne luptam corp la corp.
Eurespalul pt. tuse are un gust atat de groaznic incat mi-e imposibil sa-l oblig sa inghita asa ceva. Luam picaturi de Ambroxol si Sinupret.Greu, tare greu.
Ceea ce ma tine in viata e starea super buna a micutului meu, in afara de noptile agitate, momentul luarii medicametelor si scurtele accese de tuse de peste zi, David e f.f.f vesel, alearga, se joaca, nebunie. Cat ma bucur!!!
Dolores, apropo de siropele de tuse si eu stiu unul natural, ni-l tot recomada dr. PROSPAN, se numeste. Siropul. Nu dr. Multa sanatate puiului de om!
P-onu, bine ai revenit!
Chinico, eu, sincer, nu inteleg de ce v-a programat pt. ecografie atat de tarziu, peste un an??!! Dar nu putea astepta sa se linisteasca shefa o ora, o zi, o luna?? Nu poti apela la un cabinet privat, macar asa faceti investigatiile si te lamuresti si tu. Mi se pare insuportabil sa convietuiesti cu un pitic si cu puii lui un an. Oricum ar fi, eu stiu ca Bea e sanatoasa si de accea insist sa faceti mai repede eco, sa primesti vestile bune.
Dia, eu inteleg ce spui tu acolo, cu Oana cea nazdravana arestata intr-o camera de hotel, dar zic io ca Viena merita efortul. Si apropo de somnul in carucior, poate retii ca v-am povestit si eu ca nu mai speram sa folosim vreodata carutzul , il abandonasem. Si nu mica mi-a fost uimirea cand am constatat ca David dormea f.f.f bine plimbat pe-afara in carutz. Adica lasat sa alerge, sa se joace , pana la epuizare, apoi urcat in carutz, cu suzi, plimbat o tura de parc. Si gata. Somn de voie!
Asa vei avea si tu vreme sa te uiti cu jind prin vitrinele magazinelor, ca de intrat nu se poate! Nu, nuuu!! Cum te-ai oprit din mers , se trezeste copilu' din carutz
Despre Dandusa stie cineva ceva??
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dayanara spune:
dbunny - vine paquita? :) felicitari (te pup)
eu inca nu ma incumet, mai stau ceva timp
yagmur - ce frumos e luca si dulce tare , imi vine sa.l pup
adina - vroiam sa te intreb cum e cu tratamentul? te simti mai bine? ce tare fata , cum a coborat ea si s.a jucat pana a adormit :) sunt copii care n.au nici.un dinte inca, cum sa fie rau 5 , e foarte bine :)
dolores - multa sanatate, poate trece vremea asta si scapati de raceli
tu marani cum mai esti? fata e bine?
ivan si dayanara
roxanica2006 spune:
Ktrinel, cat m-am distrat de "concedierea" Juliei!! Bine ca ati gasit un nou loc, si n-ati intrat direct in somaj.
Donia, da, da, am inteles perfect cum ati procedat cu aerosolii.Am inteles ca stateati imbratisati.
Adinazot, foarte faine pozele voastre. Ale e o nazdravana, imediat te ridica ea pe tine in brate. Si pun pariu c-o sa fie o tipa bine, are asa o fatzuca nonconformista, imi pare genul ala de d-soara ce poarta accesorii traznite, dar f. bine asortate.
Parca ziceai ca ai taiat plasa patuzului si i-ai facut acolo o portita, iar Ale evadeaza fara probleme. Oricum e o fetizta f.f.f cuminte daca s-a jucat cuminte cu jucariile si a adormit pe covor. Al meu mi-ar fi transmis niste semnale "plangacioase".
Nu stiu cum sa faci cu patutzul...poate sa-i cumperi unul pt. copii mai mari, pe care sa-l poate folosi si mai incolo, dar totusi sa aiba un grilaj, un garduletz de protectie, pe care sa-l detasezi mai traziu??Sau o sa-l escaladeze si pe ala??Nu stiu...
Bambo, ia spune-ne tu cum te intelegi cu Antonia??Sa nu-mi spui ca s-a transformat din fetita -paianjen in ditamai domnisorica intelegatoare??
Raluca-u, sa-nteleg ca invitatia in camara-minunata e numai pt.bucurestence?
A_deju, bafta la vaccin
Iar , voua, Deny, va urez sa n-aveti reactii uracioase.
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Antonia doarme de la 1 astept sa se trezeasca sa pape si iesim afara
P_onu-bine ati revenit
Dianocica-
Aka-multa sanatate
Yagmur-soacra muncitoare
fug ca a facut ochi
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](indragostita.gif)
luna 15
![](copilas.gif)
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
![](fulg.gif)
sbogdana spune:
Raluca_u imi pare tare bine ca-i place jucaria, Adinutei ; carliontii Zarei se cam duc odata cu cresterea parului, cred ca o sa aiba parul drept pana la urma; inca are marea placere de a face "ordine" cu manuta ei in farfurie si ce bucurie mare pe ea cand o las sa se balaceasca in mancare.
Roxanica2006 noi am avut laringita si nu am fost internate in spital, poate a fost o forma mai usoara, a trecut cu medicamentatie acasa. Sanatate multa lui David
Dianarus grupurile de joaca la care mergem noi sunt organizate de primarie, este mai mult o intalnire intre mamici si copii intr-un loc special amenajat pentru copii, ceva gen gradinita, dar fara a fi vreun indrumator,fiecare face ce vrea, copii se joaca si mamele ii supravegheaza, mai schimba o vorba. e ok deocamdata. mai cautam si alte oportunitati de socializare.
Ruxandra Vacanta placuta in America; mi-ai adus aminte de prima mea plimbare in afara tarii care a fost tocmai in Statele unite; atunci m-am indragostit imediat de NY si inca nu mi-a trecut; nici un alt oras nu si-a lasat asa amprenta pe mine;
Desiree Frumos dormitorul lui Octavian;
noi avem o mare problema cu imbracatul si cu scutecul si mai si. nu-i place deloc sa stea imbracata. tipa si fuge cand ma vede ca ma apropii cu hainele. Desi la noi in casa sunt maxim 20-21 grade, nu are nici o treaba sa se plimbe la pielea goala. se mai confrunta cineva cu asa ceva? tuturor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
dbunny - vine paquita? :) felicitari (te pup)
eu inca nu ma incumet, mai stau ceva timp
Chiar ma intrebam pi uni umbli? gata-i valiza? ce mai duci in Romania, hai mai da-mi idei...(ultima idee a nostra e sa nu-mi iau quinny-ul cu noi ca are roti mari si-i cam mare si greu carucioru, ci sa cumpar unu d'ala mic si eftin care se inchide stil paragua, nu de alta dar vazui la carfur cu 19.90€
![](alcool.gif)
Nu stiu daca-i Paquita sau paquito, dar am senzatia ca-mi vine cm...si nu-mi vine...sincer...as mai atepta vreun an pt bb2.
Roxanica noi am luat Klacid de Craciun si tare bine ne-a mers. iti aduci aminte ca venish cu o valiza de medicamente de la medic, inclusiv aerosoli si cortizoni? i-am dat numai Klacidul, si s-a simtit efectul. I-am dat 11 zile.
adinazot nu-ti fa probleme in privinta dintilor, ies ei
![](hop.gif)
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dayanara spune:
dbunny - si eu ma gandeam sa iau unu sport mic in loc de carutul lui ivan, e greu si asta, dar pana la urma il iau asa
i.am luat borcane din care mananca el aici si ca sa nu se sparga le.am nfasurat pe fiecare in plastico con burbujas, folie din aia in care vin televizoarele, sper sa tine, am mai luat pe langa blender, pasapure , sterilizator, incalzitor, vase, chestie din aia de se pune pe fundul cazii de baie, sa nu aluneci :))
fetelor ce e klacid? e pt laringita?
cum merg in bucuresti pe mine aia ma sperie, si gastro, adica sufocarea si deshidratarea
ivan si dayanara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
dbunny - si eu ma gandeam sa iau unu sport mic in loc de carutul lui ivan, e greu si asta, dar pana la urma il iau asa
i.am luat borcane din care mananca el aici si ca sa nu se sparga le.am nfasurat pe fiecare in plastico con burbujas, folie din aia in care vin televizoarele, sper sa tine, am mai luat pe langa blender, pasapure , sterilizator, incalzitor, vase, chestie din aia de se pune pe fundul cazii de baie, sa nu aluneci :))
fetelor ce e klacid? e pt laringita?
cum merg in bucuresti pe mine aia ma sperie, si gastro, adica sufocarea si deshidratarea
Klacid e antibiotic. cam multe iei... si blender si pasapure? nu-i destul unu? nu mergi la familie? de ce iei si vase? Borcanele invelestele in haine
![](icon_smile_wink.gif)
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.