Fulguleti de nov-dec-2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

chinico, in ziua in care bagheta magica presteaza balerine... io-s prima! stai la coada tanti... ce, crezi ca m-am muncit degeaba??
si chiar ma intrebam la ce ora se trezeste... ai castigat o ora! hai inca un pic si mai castigi una...

a_deju, faina povestea nuntii. si daca nu stiam ca voi sunteti protagonistii... tot v-as fi recunoscut...

danutz, m-ai uimit cu astroloaga. mie imi poate zice ceva? daca se poate numa' de bine?

ktrinel, si sanatate mamei tale!

io fug la somn ca sunt franta. si maine e alta zi in 3... maine facem robotel din cutii de carton :)))

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

danutz, asa e..m-a lovit tare vestea cu gradi...nu credeam sa loveasca recesiunea si in gradinitze :))...dar mai sunt si altele, mai naspa, care inca nu se intrevad a se rezolva...poate ma mai tii la curent cu astrele si pe mine...de bani ce zice?
si zici ca se scumpesc creditele ?...vad ca nu suna bine nici pe-acolo ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

A_deju-La multi ani fericiti pana la adanci batraneti
povestea nuntii deci 3 ani sarbatoriti

Laura-ce mare a crescut Dani seamana f bine cu tine
multa sanatatei la nepotel

n buna minunatelor

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

a_dejule, beau si eu un butoi cu vin in cinstea voastra! Hai domnule, nu ne mai fierbe, ca dam in patima pariurilor pe aici... ii dai cu franceza pana la interviu, sau si dupa aia?

dianarus, pai cum sa nu, doar azi ai dat tonul la minunatii! Si nu numai azi

Ktrinel, la multi ani pentru mama ta, sa fie sanatoasa si voioasa!

Laura, vazut delfinul frumos cu mot in varful capului! Pare ca tare bine s-a mai distrat la locul de joaca.

dianocica, un cleste, un cleste ca sa-ti scot vorbele! Care e al doilea fix cu mancarea? Ca poate eu n-am destule fixuri

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Donia

Care e al doilea fix cu mancarea? Ca poate eu n-am destule fixuri

imi pare rau, fiecare cu piticii lui, eu pe ai mei nu-i mai dau asa cu una cu doo...ca greu i-am facut rost si mi-e frica sa nu raman fara....cum ar veni..cine n-are pitici sa-si cumperesi intre noi fie vorba in secunda asta habar n-am...tot ce i l-am repetat lui alex vreo 2 zile dar acum...nimic. sper ca n-a plecat...

apropo, vezi ca te urmaresc cu mesajele, poate poate te ajung..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

deny

INCDMI Cantacuzino
Splaiul Independentei 103,
Sector 5 Bucuresti,
ROMANIA

succes!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica

apropo, vezi ca te urmaresc cu mesajele, poate poate te ajung..[/size=1]

Da' tu intr-o ora, maxim, te culci, pe cand eu si da-i, si lupta, si lupta si da-i!... buna treaba cu diferenta de fus orar!

Gata, am plecat la piscina, revin mai tarziu sa combat de una singura pe aici

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Deci minunatelor,am revenit..si am vazut poze (cam putine)cu d.mic ,e asa un scump si ce plete aresi cu Octavian cu ochii lui cu totatat de albastrii
A_DEJU multi ani fericiti impreuna cu motanimea sa!(haioasa pove casatoriei,specific tie!ma bucur ca Eruc a fost cuminte si va doresc nici o reactie urata!
KTRINEL mamei tale,s-o tina DD sanatoasa si voioasa!
LULY sanatate tatalui si !
DIANARUS cum iti mai este,a trecut visul ala urat?
ADINAZOT tare faza cu pitica,cum dormea ea pe jos
ROXANICA multa sanatate lui David in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Opaaaa Danielul fiu al Laurei e baiat pieptanat si dichisit chiar si-n vana. are topogan, tractorele si colacelu ala-n vana e un simplu colacel? sau mai are ceva-n jos?

Adeju... m-ai spart cu povestea voastra..iote domm'le s-au casatorit sa aibe finii pe cine cununa

dandusa voi lucrati intens la proiectul bb2...se simte...love is in the air...

la noi tot suspans...nici urma de rusi, dar ma-nteapa ca si cand ar venii...acu sa va povestesc de ce nu-mi iau test...toata luna ianuarie am facut o singura data dragoste! n-ar fi culmea sa fi ramas chiar atunci? si eram in ziua 8 sau 9

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Donia,super articol"copilul stangaci".Cat despre ce m-ai intrebat,era vorba despre legatura dintre vaccinul ROR si autism(o fi,n-o fi?!

a_deju, frumoasa poveste

desiree,dianocica,laura,vazut si placut pozele fulguletilor

Danutz si Dandusa,multumesc pentru ajutor.

Mergi la inceput