Fulguleti de nov-dec-2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:doua fixuri am cu mancarea si unul e marul ( ala din alba ca zapada). dar l-a vazut si a trebuit sa negociem. a ramas ca el mesteca bine bine si nu se grabeste si eu il spal si decojesc (jumate-mai mult n-am scos la negociere)
Originally posted by Donia
dianocica, wow, mananca mar singur? pe bune? sau era doar pentru poza? ca mie imi e teama sa-l las.
a deju multi inainte .
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
care e al doilea fix?
sa inteleg ca e si fiu'miu avansat la ceva???? pai noi mar intreg mancat de dinainte de craciun, iar de vreo 3-4 zile il si termina. pana acum manca numai 1/2, dar acum il rasucesc eu in manuta si il papa tot, tot. asta seara, inainte de baita. si intotdeauna decojit. se vede cum imi iese inima din piept de mandrie?
a! si dani nu mai da pup, nu mai vrea, acum intinde obrazul sa il pupam noi.
fug la totul despre sex, va pupic dulce, somnic usor.
p.s pt ca dandusa sta in bucuresti azi am fost la coafor si m-am tuns un pic, m-am aranjat (am fost o duamna) si sapt viitoare cred ca ma si vopsesc.
pupici
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
deny75 spune:
maine trebuie sa ducem kk la Institutul Cantacuzino pt. ex copro. si avem nevoie de ceva repere (gen " e langa...") sa ajungem acolo.
Va multumesc!
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
dejule, ..ni vu , ni connu..cum zice francezu...de unde era sa stim ??. ...in afara ca azi e ziua lu mama mea (face 59) ..nu stiu nimic...dar bre, cum vine treaba asta...si mai tineri, si cu mai multi ani de casnicie la activ...plus...ce va venii in miezul iernii ? ...ia , povesteste-ne repede cu talentu-ti recunoscut..
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
eeei, draga mosului.. :)) pai se facea ca acu' ceva ierni in urma, mihaiul si subsemnata vroiam sa ne mutam (stateam impreuna in apart. meu..miiic...bre, da' miiiiiic... doua camere, bucatarie, baie si-un balcon, toate-n 30 mp :)))) ), si cum o dadeam, tot de imprumut bancar ne loveam... si iaca mai aveam si neshte preteni (finii cei cu telefonu' de-asta seara) care isi doreau nasi. si nu orice fel de nasi, of course (my horse :)) ) si iac'-asa, ceasu' rau, pisica neagra, conjunctura astrelor, pe 29 ale lui ianuar anu' 2004 (singura, dar absolut singura zi in care a plouat la greu si singura noapte in care-a nins pana s-a acoperit orasul :)) ..iar noi locuiam in chirie (asta pt ca vandusem apart. meu, ca sa avem de avans la banca..) in casa unui mos, care-a vazut ca tot aduceam baxuri de apa, suc, sticloaie de vin, whiskey si sampanii..si ne-a intrebat si el ce si cum..si noi am zambit senin si-am zis ca avem un majorat in week-end :)) si-am ramas pe-afara in noaptea cu pricina, ca evident, a inghetat poarta si nu puteam intra.. si mihai a sarit gardu', in costumu' lui de jinerica, cu pantofiorii lui lacuiti.. si io plangeam in mijlocu' strazii, nush de ce mi se parea sfarsitu' lumii, da' era asa de friiiiig...si-mi clantaneau dintii, da' eram in diafana mea rochie de mireasa...si nu-mi mai simteam nici dantela de la chiloti, care ma jenase subtil fix in...posterior..toata noaptea...si-n timpul asta mihaiul - inginer, a se retine!! - facea ture intre bucatarie si poarta, cu cate un paharel de apa, sa arunce pe yala, sa se dezghete.... ehhh, amintiri de neuitat :)))) ) ) ne luaram, doua saptamani mai tarziu furam si nasi, prin martie cumpararam apartamentul juma' proprietate personala-juma' proprietate bancara, prin aprilie ne mutaram.. si cu alte cuvinte, impacaram si caprele (adulte), si varza :))) siii..evidemment, urmeaza sa traim fericiti pana la adanci batraneti :))
la fin :)
(ma reprofilez pe franceza, in caz ca nu observarati, ca doar tre' sa fiu aplicantu' principal :)))) )
editez: rectificare majora!! dati drinkurile inapoi :))) data corecta este 29 ianuarie 2005, si sarbatorim numa' 3 ani :)) v-am zis ca eu am terminat litere, da?? :)))) am discutat aprins cu mihaiul, si pana nu mi-a bagat sub nas si ceferticatu' si contractu' casei, sa compar eu datele, nu m-am convins :))))) deeeci..ne scuzati, da? :))))))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
shoshika spune:
Adeju, LA MULTI ANI!!!
Am citit aseara povestea biancai brad... pierderea sarcinii... foarte, foarte trist! vad ca momentan nu-i merge site-ul ca v-as fi dat linkul...
chinico, tu ma intrebai daca nu mi-e frica sa nu cada tudor din pat? nu mi-e frica pt ca el doarme in patutul lui (tocmai de teama de-a nu cadea... :) )
va pup! noapte buna!
a_deju spune:
ktrinel, bineinteles ca am uitat ce era mai important: sa-ti traiasca mama !!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
danutz spune:
Hop si io, tarziu in noapte (cum era poezia aia a lui Cosbuc, cu noaptea si frigul?).
Din ce am apucat sa citesc:
Chinico, eu te cred ca piticii tai au facut pui, nu poti sa mergi si in alata parte, la alt cabinet, pentru o second opinion?
Dolores, sanatate multa ...eu una vreau sa aud ca e bine, ca nu mai are muci si nici tuse!
Raluca, sfat total dezinteresat...ai mare grija cu refinantarea aia, toate bancile cresc dobanzile si sunt comisioane multe si anticipate!!!
P_onu, nu ne spui nimik de Tavi? Ca sa recuperam timpul trecut!!!
Ralumat, cand te citesc pe tine ma fericesc ca am refuzat un job cam ca al tau! Nu concep nene sa fiu azi la Constanta, maine la Iasi si poimaine la Arad...unde mai are loc si sufletelul mic in povestea asta?
Dia, noi o sa experimentam Viena inaintea voastra, biletele noastre-s de ziua aia roz din februarie! Initial gandisem excursia asta cu tot cu Rares, acum am renuntat...ne-am tot gandit...e prea complicat cu el dupa noi. O sa mergem singuri...deci...tregi tu concluzia! Cort de ala am luat si noi de multisor si Maria-sa nu are nici o treaba cu el. Haiul cel mai mare e cand se baga bona in cort iar Rares dupa ea...(bona are aproape 100 kg)
Ktrinel, eram sigura ca Julie e cumva cauza absentei si muteniei tale. Eu iti zic ceva, puii astia mici au ei un Dumnezeu acolo sus, care-i iubeste tare tare si care nu-i lasa niciodata la greu!!! Ai uitat ca io am gasit bona pt Maria-sa in 2 zile?!!! Cand socrela m-a anuntat senina ca de ea de maine nu mai vine!!!...Pupam
Yagmur, aseaza-te pe scaun si asculta aici: de la astroloaga mea citire...pana la mijlocul lui 2010 saturn tranziteaza zodia noastra si pana la anu avem luna neagra pe casa a 6-a a job-ului. Deci, munca multa ca niciodata, schimbari la greu, raspunderi multe si uriase, si...nu e momentul sa incercam sa schimbam ceva fiindca o sa dam din rau in mai rau...Deci, o sa ne plangem des una alteia ca astia ne muncesc pe rupte...astrele au grait!!!
Roxanica...sanatate multa...tot e bine ca ai moralul sus! Sa o tii tot asa (ia zi tu la baba, servesti cumva pe ascuns magne 6 de ala?)
Bogdana, exact si noi patim fix si la fel...eu una il las sa se plimbe cat vrea el in fundul gol, si prind si momentul tau cand casca gura pierdut la cate ceva sa-i pun scutecul!
Laura, mai tii tu minte cand imi ziceai sa nu ma simt ca un KK ca stau asa putin cu minunea mea?!!! Hai ca-i randul meu sa-ti zic ca nu ai de ce sa te simti prost, ca doar nu ai stat la carciuma!!! O sa mai fie zile din astea din pacate!!!
Dbunny, vaz ca nu ne-a zis nici acu daca-i cu oki sau nu...suspansu' ne omoara!!!
Luly, sanatate multa tatalui tau!
A-deju, sa va fie casa de piatra si s-o serbati 'pe anuntate' si la 50 de ani!!!
Deny, Cantacuzino, este pe Splai, ca punct de reper, dupa ce treci de podul Izvor (venind dinspre Unirii), e un Alpha Bank pe colt si vis-a -vis e institutul! bafta, va tin pumnii!!!
Vaz ca toata lumea a pus poze...sper sa si apuc sa vaz...sigur imi fac timp sa nu ratez nici una!
In 2 vorbe...laptele de ora 9 seara e history, dar papa bine de tot la 6.30...nu ma mai agit deloc, azi dimineata a ras iar bibele de 330ml plin ochi, are si iaurt de 220g in timpul zilei si branzica...deci aportul de CA il primeste oricum. Maine mergem la Priorix si revizie...aviz DANDUSAAAAAAA amanam tunsoarea iar...vorbim noi!
Gatat pomelnicul...fug la dus...maine juma de zi am sedinta si una vizeta 'important client' care-mi picantereaza viata numai bine sa ma arunc pe geam (noroc cu biroul ca-l am la parter!!!)
Noapte frumoasa!
danutz spune:
Katrinela...acu' vazui! Sa-ti traiasca mama, sa o tina DD sanatoasa! La multi ani!
Gata...acu' chiar ca fug...
lizzy spune:
a_deju, sa fiti sanatosi!!! felicitari!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
dandusa spune:
bai nene...,am zis ca recuperez si eu cat suge albinuta...,da' de unde frateeeee,ca am mult si bine de citit...,asa ca m-am lasat pagubasa...
santem bine...,toti...,aceiasi formatie...,vesela si cu chef...,am ramas blocati de la cheful lui Flore...,ce-am mai salivat la pozeeeee,mama,mama
in plus ca mama este plecata si santem singuriiiii,deci petrecerile se tin la noi,da?!?...,voi aduceti bautura...
aaaa,La multi ani impreuna, Adeju
profit si eu cat este sotzul liber...si-l tin ocupat...,ba cu una...,ba cu alta...si apoi si vremea asta superba de iesit la plimbare...,vizita la d si Diana,curatenie...,stat cu pitika in brate ca-i taaaaare maraita,caninii,mama lor de canini......,cam asta se intimpla pe la noi...
ma asteapta soatza cu o sticla de vin rosu...,deci va las...
ps:Deny...,spitalul Cantacuzino este undeva in spate la piata Galati...,iar Institutul Cantacuzino este pe un bvd maaare dar nu stiu cum se numeste...,de la Piata Unirii in sus spre cheiul Dambovitei pe partea stanga...,intrebi si tu un taximetrist ceva...
eu am patit-o...,cautam un vaccin pt un prieten care m-a indrumat spre spital...si cand colo era la institut...,dar ambele avand acelasi nume...,m-au indus in eroare...nu-ti spun ce zi de kk am avut...,asa ca de atunci tin sa mentionez de ambele ca nu cumva sa faca aceiasi confuzie ca si mine...
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
Ktrinel spune:
parca am stiut de ce te-am provocat...you made my ...rest of the day !!!
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by Ktrinel
dejule, ..ni vu , ni connu..cum zice francezu...de unde era sa stim ??. ...in afara ca azi e ziua lu mama mea (face 59) ..nu stiu nimic...dar bre, cum vine treaba asta...si mai tineri, si cu mai multi ani de casnicie la activ...plus...ce va venii in miezul iernii ? ...ia , povesteste-ne repede cu talentu-ti recunoscut..
eeei, draga mosului.. :)) pai se facea ca acu' ceva ierni in urma, mihaiul si subsemnata vroiam sa ne mutam (stateam impreuna in apart. meu..miiic...bre, da' miiiiiic... doua camere, bucatarie, baie si-un balcon, toate-n 30 mp :)))) ), si cum o dadeam, tot de imprumut bancar ne loveam... si iaca mai aveam si neshte preteni (finii cei cu telefonu' de-asta seara) care isi doreau nasi. si nu orice fel de nasi, of course (my horse :)) ) si iac'-asa, ceasu' rau, pisica neagra, conjunctura astrelor, pe 29 ale lui ianuar anu' 2004 (singura, dar absolut singura zi in care a plouat la greu si singura noapte in care-a nins pana s-a acoperit orasul :)) ..iar noi locuiam in chirie (asta pt ca vandusem apart. meu, ca sa avem de avans la banca..) in casa unui mos, care-a vazut ca tot aduceam baxuri de apa, suc, sticloaie de vin, whiskey si sampanii..si ne-a intrebat si el ce si cum..si noi am zambit senin si-am zis ca avem un majorat in week-end :)) si-am ramas pe-afara in noaptea cu pricina, ca evident, a inghetat poarta si nu puteam intra.. si mihai a sarit gardu', in costumu' lui de jinerica, cu pantofiorii lui lacuiti.. si io plangeam in mijlocu' strazii, nush de ce mi se parea sfarsitu' lumii, da' era asa de friiiiig...si-mi clantaneau dintii, da' eram in diafana mea rochie de mireasa...si nu-mi mai simteam nici dantela de la chiloti, care ma jenase subtil fix in...posterior..toata noaptea...si-n timpul asta mihaiul - inginer, a se retine!! - facea ture intre bucatarie si poarta, cu cate un paharel de apa, sa arunce pe yala, sa se dezghete.... ehhh, amintiri de neuitat :)))) ) ) ne luaram, doua saptamani mai tarziu furam si nasi, prin martie cumpararam apartamentul juma' proprietate personala-juma' proprietate bancara, prin aprilie ne mutaram.. si cu alte cuvinte, impacaram si caprele (adulte), si varza :))) siii..evidemment, urmeaza sa traim fericiti pana la adanci batraneti :))
la fin :)
(ma reprofilez pe franceza, in caz ca nu observarati, ca doar tre' sa fiu aplicantu' principal :)))) )
editez: rectificare majora!! dati drinkurile inapoi :))) data corecta este 29 ianuarie 2005, si sarbatorim numa' 3 ani :)) v-am zis ca eu am terminat litere, da?? :)))) am discutat aprins cu mihaiul, si pana nu mi-a bagat sub nas si ceferticatu' si contractu' casei, sa compar eu datele, nu m-am convins :))))) deeeci..ne scuzati, da? :))))))